Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ја сам за, само да се има у виду да форум није баш репрезентативан узорак (напољу је много другачије ). Ево, једна једноставна: https://docs.google.com/forms/d/1iI3xXId25JTsRKH5vJNLFoGgamvD_vhMrbokGseVhd4/viewform Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 да л' би рецимо ја данас себе с поносом мог'о да доживим "kao kvocku za nove viruse"? Koliko znam ne, osim ako si navrsio preko 30 leta onda bi trebao protiv tetanusa. Tako nekako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Шта је, пукла тиква са Живковићем.. Nesto smo se posvadjali... nebitno... ali vise su libertarijanci krivi za to pucanje tikve. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Нема ту "ова жена ме превари", свако је одговоран за свој грех... Али који либертаријанац саблазни неког од ових малих, боље му је да плати порез по Оландовим стопама... Плутон, Аурор, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Koliko znam ne, osim ako si navrsio preko 30 leta valjda onda bi trebao protiv tetanusa. Ствар са тетанусом је да траје 10 година. Тако сконташ кад си задњи пут вакцинисан, па одеш на ,,ревакцину" десете године од тад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ствар са тетанусом је да траје 10 година. Тако сконташ кад си задњи пут вакцинисан, па одеш на ,,ревакцину" десете године од тад. Ili ako te ujede ker, macka, dikaprijev medved... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ако некога неупућеног хоћете да отерате у социјализам, дајте му да чита либертаријанске књиге и учи о разним либертаријанским идејама за решавање конкретних и реалних проблема. Нисам неки екстремиста ту. Нпр., слажем се да FBI натера Apple да отворе онај телефон и ураде шта треба (а изгледа да не мора бекдор и да се не би компромитовала сигурност осталих телефона), не контам приватне путеве и приватну полицију... Али који либертаријанац саблазни неког од ових малих, боље му је да плати порез по Оландовим стопама... Тешко либертаријанцу кроз којег саблазан долази у свет! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Koliko znam ne, osim ako si navrsio preko 30 leta onda bi trebao protiv tetanusa. Tako nekako. Нисте ме пратили, ал' свеједно сам ост'о и без аутентичних Orwellовских корица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ствар са тетанусом је да траје 10 година. Тако сконташ кад си задњи пут вакцинисан, па одеш на ,,ревакцину" десете године од тад. Реч је о ревакцинацији након раздужења наоружања, тзв."џомбофиксу", ал' ви изгледа да нисте упућени у те митологије. Не знам ни ја, ЈНА вакцина само што те од метака не штити, све бољке на тржишту те заобилазе итсл. мо'ш пасти камења уколико си расположен, ал' не ваља се, и то под наопако, враћати се кући неревакцинисан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ili ako te ujede ker, macka, dikaprijev medved... Заправо увек када постоји рана, и то две вакцине против тетануса, али сам заборавио тачну разлику. Ствар је у томе да тетанус изазива бактерија која кроз повреде доспева у крв, и узрокује грчеве мишића. Углавном се налази у земљи, прашини, рђи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Та бактерија се налази у земљи, рђи, прашини, може доспети у тело и најмањом повредом ако допире до било каквог и најмањег крвног суда, и људи нису свесни каквом ризику излажу себе и своју децу тиме што се не вакцинишу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 dikaprijev medved... http://bulevar.b92.net/srpska-posla.php?yyyy=2016&mm=02&dd=29&nav_id=1102013 Ти то на ово алудираш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Углавном се налази у земљи, прашини, рђи. Просто невероватно. Tadić vakcinisan protiv novog gripaBeograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić vakcinisao se danas protiv novog gripa.Izvor: Beta sreda, 30.12.2009. | 14:18 -> 15:29Tadić se vakcinisao na svom radnom mestu, u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu. Predsednik Srbije je prošle sedmice rekao da čeka rezultate analize da li je na nogama preboleo novi grip, kako bi se vakcinisao ukoliko su rezultati negativni.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=12&dd=30&nav_id=401246 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Заправо увек када постоји рана I ne samo kad je otvorena, nego i kad je zatvorena recimo prelom kostiju. To nisam znao do skoro, pricala mi tetka kad je povredila ruku na poslu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ja ne razumem zasto bi iko verovao ljudima koji su vecinu svog zivota proveli strucno se usavrsavajuci u oblastima medicine... ... како би успешно продавали вакцине за прасећи и пилећи грип, и издавали саопштења типа: ''Од сланинице и кобаје се добија рак, проверено''. Зашто људи не верују таквим стручњацима и институцијама као што је СЗО, кад они стварно брину о здрављу сваког појединца? Зашто? :=( Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука