Jump to content

Ко је Аллах а ко је Света Тројица?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 264
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Na koga se odnosi zamjenica nas u citatima iz prethodnog pitanja?

Е то би питање било добро за јеврејске тумаче. За нас хришћане је то јасно: Један Бог је у три Лица: Отац и Син и Свети Духа. То "нас" односи се управо на "њих".

Подели на овим сајтовима

Zatim reče Bog: "Evo, čovjek postade kao jedan od nas

Mislim na ovaj citat.

На то и мислим,али је важно да све што сам написао,сваку тачку,зарез,речи под наводницима,пажљиво прочиташ и схватићеш написано.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Znači On ovdje priča sa njima.Kako kada njih trojica čine njega Jednog.Znači oni su odvojeni jedan u odnosu na drugog i trečeg! Ako su oni jedan kako da onda međusobno komuniciraju ?A ako je on trojica onda to nije jedan Bog nego tri Boga?

Три Божанске Личности у једној божанској природи...опет ниси урадио "домаћи"...ниси прочитао оно што смо ти и писали и објашњавали,нити су понуђену литературу прочитао...мораш да прочиташ и упознаш се са учењем Цркве о појмовима "личност и природа",или ће разговор ,захваљујући томе,заиста упасти у ћорскокак вечног понављања и неразумевања...не може се увек једно те исто објашњавати а да притом друга страна не схвата речено.

Magistre, ja čitav pažljivo svaku riječ koju napišete, i pitanja koja pitam su rrezultat nejasnoća?

Jevreji za ovaj citat tvrde da je Bog ovdje komunicirao sa andželima!

Пусти то...ја ти предочавам тумачење Цркве.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Još ima puno pitanja.Preporučio bih da nastavimo sutra.Neke stvari koje mi nisu bile jasne su mi jasnije, sada.Zahvaljujem na vašem strpljenju.Lični utisci su da ste učen čovjek u vašoj vjeri.Razlika između vas i nas je što vi morate da koristite filozofiju, i još mnoge druge načine govora da bi objasnili zaista ponekad i nemoguče stvari.Kod nas je vjera koju shvata i obrazovan i neobrazovan.a što se tiče domačeg, mislim da nedolikuje ni meni ni vama onako klizeči(mada mislim da niste tio namjerno rekli onako cinicki) vi ako imate pitanja bujrum da ja neispadnem nekorektan prema vama, a ja sutra sa novim setom pitanja dolazim!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Recimo ono što je zbunjuče :Stav crkve je kao što vam je poznato da stari zavjet nigdje sa potpunom jasnočom ne spominje Isusa.Kako to da toliko poznata ličnost oko koje se lome koplja i životi se nespominje u starom zavjetu?

Стари Завет је прпун места која су праобраз или пророчанства коај говоре о Христу. Сада је касно, сута ћемо на ту тему. Мислим да ћете се објективно задивити када будете видели са каквом прецизношћу Сраи Завет говори о Христу.

Подели на овим сајтовима

Razum prihvata jednog koji nije jedinstvo sa trojicom.

Е мој Енизе, много тога има што разум није у стању да докучи, чак много тога што је бескрајно мање од Бога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...