3006 Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 I netačan, jer najčešće ili pikira nekog muškarca ili je iz inata nekoj ženi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Моја је брате `нака-как`а је... Од првог дана, па до есхатона.. Ако се сретнемо JESSY, Maslacak_, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 `нака-как`а је... чуј, каква је таква је....па, супер је..... Данче*, Maslacak_, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 чуј, каква је таква је....па, супер је..... :good2: Наравно! JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Najbolja reklama za patike IKAD... Plasticna operacija je za lenjivice i kompleksasice.... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Најотрцанији одговор који се обично употребљава. Мислиш изговор? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Најотрцанији одговор који се обично употребљава. ...А још отрцанији је онај...ја имам личност, у опште ми није битно како изгледам, ја баш волим да се шетам масна и неуредна са израстком од 5цм, маљама на ногама и брковима на којима би ми и неки наочити Црногорац позавидео... Биљана, Данче*, Anika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 ...А још отрцанији је онај...ја имам личност, у опште ми није битно како изгледам, ја баш волим да се шетам масна и неуредна са израстком од 5цм, маљама на ногама и брковима на којима би ми и неки наочити Црногорац позавидео... БљаааааааааааааааааааааааааааааааК. Ћути више повратићу. Нико није рекао да се усвињимо, него да будемо пажљиви кад се одлучимо за дијету Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Метаболизам ми је кул, не лепи се храна за мене. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 чему све то....? Moda (od lat. modus - način, pravilo, ritam, vreme) je termin koji označava popularne stilove u raznim sferama ljudskih aktivnosti i razmišljanja, u bilo koje vreme u istoriji. Stilovi se mogu menjati brzo i u današnjici se pod terminom moda označava poslednja verzija stila i nekoj oblasti. Modne promene u raznim oblastima mogu dovesti i do promene kulture u celosti. Termini „moderan“ i „nemoderan“ se koriste da opišu da li je neko ili nešto u skladu sa trenutnim ili nekim drugim, popularnim modnim izražavanjem. Termin „moderan“ se obično koristi u pozitivnom smislu, kao sinonim za glamur, lepotu i stil. U tom smislu, moda je vrsta zajedničke umetnosti u kojoj kultura dolazi do izražaja. Međutim, ovaj termin se koristi i u negativnom smislu, kao sinonim za hir, trend i materijalizam... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Девојке које познајем раде на изгледу највише због себе, због свог доброг осећаја. Не подржавам изгладњивање и робовање неком тренду. Идем на тренинге, јер сама тако желим... И то није једина ствар коју радим за себе. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука