Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

А добро сам прошла, мислила сам да ће да падне прозивка као кад је Стојковић прешао из Звезде у Партизан  :)

@Милан Ракић, @Караконџула, @Sasa Vojvoda, @RYLAH, @cloudking,  @Јелена011, @Рапсоди, @Данче*, @Ayla , @Ненад., @Aquilius Cratus, @Natasa., @-Владимир-, @Zayron, @PredragVId

Хвала свима од срца. :naklon:

,

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Коначно сте кренули да постављате форум на ноге. Подржавам у потпуности и честитам земљакињи! :) 

Подели на овим сајтовима

@Снежанa

Sve najbolje ! 

Primi moj skromni poklon - coklodnu fontanu ! 

wilton-chocolate-pro-3-tier-chocolate-fo

...

P.s. Nadam se da cemo zauvek ostati u dobrim odnosima  ...  :)

Srdacan pozdrav . 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ura. Zajedno smo jaci.

Sve cestitke jos jednom.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Дивно. Баш сте ме обрадовали.

Најбоље жеље Снежани.

Понудио бих се за патуљка Тупка, али мислим да је то мјесто на форуму већ заузето.:)

Подели на овим сајтовима

Е па да ја сад не бих сваком понаособ захваљивала, ево од мене моја најскупља кафанска.

Хвала још једном свима :naklon:

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

А добро сам прошла, мислила сам да ће да падне прозивка као кад је Стојковић прешао из Звезде у Партизан  :)

@Милан Ракић, @Караконџула, @Sasa Vojvoda, @RYLAH, @cloudking,  @Јелена011, @Рапсоди, @Данче*, @Ayla , @Ненад., @Aquilius Cratus, @Natasa., @-Владимир-, @Zayron, @PredragVId

Хвала свима од срца. :naklon:

,

To tek uvidimo kako ćeš proći i jesi li dobro prošla, evo te tamo posred Foruma na tom stolu stojiš posred forumskih bitki, to te čeka. :D

Подели на овим сајтовима

Е сад вам још само ја фалим у модерацији :))) . Шалим се, наравно! 

Снежо честитке ... заслужено , оправдано...  Извини, нећу даље, помислиће народ  да се шлихтам ;)

Подели на овим сајтовима

@Juan, @Arsenija, @R2D2, @Ignjatije, @Драгана Милошевић, @александар живаљев, @Сања Т., @Господин Дареалис, @Милена Трифковић....и наравно @Zayron

Хвала свима на честиткама,  надам се да ће модерација испунити моја очекивања :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Снежана рече

@Juan, @Arsenija, @R2D2, @Ignjatije, @Драгана Милошевић, @александар живаљев, @Сања Т., @Господин Дареалис, @Милена Трифковић....и наравно @Zayron

Хвала свима на честиткама,  надам се да ће модерација испунити моја очекивања :D

Zavisi koliko mala ocekivanja imas :D:D

Salim se malo, ne odoleh, stvarno mislim da je sve vise sjajnih ljudi u moderaciji, skoro pa drim tim. Neke nesto ne vidjam valjda od obaveza a vidim da su im nekadasnji postovi bili jako kvalitetni. Tako da od mene imate svi sveziji malo ocekivanje, da animirate dobre ljude da pisu, da se ne povlace.

(da znam to je nemoguce, al mogu malo sanjariti )

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Само је било питање времена :)

Снешка, четитке од срца :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...