Ђорђе Р Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Власничка структура сајта Стање ствари је једна велика превара. Пошто имамо правнике овде, они могу рећи шта се може предузети у овом случају обмањивању јавности. Испаде да је само Лазић уложио 10.020 евра у сајт!? Колико сам схватио, сајт је у власништву Лазића, а "сувласништво" је ту да би од људи извукао неке паре. Не познајем човека, можда то није злонамерно урадио, али треба га/их упозорити да је то у питању класична превара. Баба and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Мислим да је Лазић у афекту направио низ погрешних потеза. Пре свега могао је као власник избацити Ђуровића али Ђуривић је ту сувласник као и многи други који су улагали у тај сајт. Сад иако је избачен Ђуровић је ипак сувласник. Онда му је оборио онај сајт са сликама( који је узгред одржавао на пријатељској основи). И сад калкулише са тим обореним сајтом, вероватно очекујући да се Ђуровић одрекне сувласништва зарад повраћаја сликарског сајта. Свако ко је сувласник ће се запитати: Ако је Лазић ово урадио некоме с ким је пријатељ шта ми да очекујемо? Ту дакле крећу кола низа страну. Јер нико озбиљан више неће хтети да улаже у развој и опстанак тог Лазићевог портала. Пошто је код Србаља помирење појма за који још нису чули бојим се да ће се ово завршити лоше за обојицу. Нити ће Ђуровић добити свој сајт назад нити ће Лазић постићи оно што је хтео, већ напротив изгубиће и оно што је имао до сад. Јефимија Крунић, Срђан Ранђеловић, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Е, ове претње нису за шалу. Не свиџа ми се тај тон. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 16, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 @@Жељко, Najbolje bi bilo da se omoguci o. Zoranu da podigne ovde svoj blog ili grupu sa slikama. Ovde je mnogo sigurnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Испаде да је само ... уложио 10.020 евра у сајт!? Уметнос' ценкања... А ако успети "уложити 10.020 евра у сајт" а не ценкати се при том? Данас у Србији, наравно, и на ову сушу. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Nisam ljubitelj tekstova i "jurodivosti" gospodina Đurovića ali mislim da se ovde radi o pokušaju izlaska iz njegove senke. Želim vam svima svako dobro od Gospoda i da se pomirite. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Ваљда бјелоплавлић. Чек, јеси л' ти госн. Đuroviću од Бјелопавлића? Без л, вероватно је и грешка у... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 @@Жељко, Najbolje bi bilo da se omoguci o. Zoranu da podigne ovde svoj blog ili grupu sa slikama. Ovde je mnogo sigurnije. Слажем се, није ти лош предлог. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2019 On 16.5.2015. at 9:30, Ђорђе Р рече Власничка структура сајта Стање ствари је једна велика превара. Пошто имамо правнике овде, они могу рећи шта се може предузети у овом случају обмањивању јавности. Испаде да је само Лазић уложио 10.020 евра у сајт!? Колико сам схватио, сајт је у власништву Лазића, а "сувласништво" је ту да би од људи извукао неке паре. Не познајем човека, можда то није злонамерно урадио, али треба га/их упозорити да је то у питању класична превара. Мене је онемогућио и да коментаришем. Блокирао начисто. Иако стоји да ми сувласници барем можемо да коментаришемо. Испао сам сом, али нема ко се у животу негде није преварио. Блок је за моју ип адресу. Да му пишем преко пријатеља, не пада ми на памет. А успео је да већ пренесе и друге пљувачке текстове од неких аутора на мој рачун, а у складу са рубриком "разномислије" није ми дао право да одговорим. Молио сам се доста за тог човека, али је на благодат одговарао све већом склирокардијом (окамењењем срца). Поуке.орг инфо and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Za Avu mogu reći samo dvije riječi: SANTO SUBITO Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука