Jump to content

Препоручена порука

Ja sam licno muku mucio sa strahovima, anskioznoscu i slicno ali meni molitva nije pomogla, da budem iskren.

Medjutim, ako sam dobro skapirao pricu, njoj se desavaju paranormalne stvari i ono, nemam nikakvu ideju sta bi to tacno moglo biti.

Zato i kazem moj savet, nemoj nista na svoju ruku da radi, neka se posavetuje sa strucnim licima.

Deki ne zezaj, desava joj se duh i svojim duhom naravno da moze pobediti. 

kakve paranortmalne pojave kad smo mi sami sposobni da napravimo takvu dramu i trilere, da se i djavo krsti....

Pogledaj samo holivudske filmove i babske price, koja je to trka i frka... nevidjeno.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Deki ne zezaj, desava joj se duh i svojim duhom naravno da moze pobediti.

kakve paranortmalne pojave kad smo mi sami sposobni da napravimo takvu dramu i trilere, da se i djavo krsti....

Pa si citao sta je pisala ? :)

Kaze "leva ruka je miluje po kosi" hmmm... Nije to neuroloski problem rekao bih.

I ovo ostalo. Ne znam... Ne bih to nazvao strahom.

Подели на овим сајтовима

@@Kristina Tinči Milenković,

Ако ти треба савет у вези тих проблема, могу да ти пренесем искуства у вези свега тога. Почев од развода родитеља, врачања и свега око тога, до страхова и духова који те искушавају и муче.

У суштини, ствари су много једноставне. Велики улог имамо, у смислу да нас је Бог створио да бисмо постали Његови рођени.

Проблем је сада у томе што смо у палом стању заједно са целим светом, и што нас вребају свакакве ђаволске силе. Потруди се и моли Бога да ти да све више вере, да верујеш све јаче, и јаче.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Pa si citao sta je pisala ? :)

Kaze "leva ruka je miluje po kosi" hmmm... Nije to neuroloski problem rekao bih.

I ovo ostalo. Ne znam... Ne bih to nazvao strahom.

A si ti cuo nekad kad je neko rekao zeleno a ti cuo vezivno?

Si se ponekad toliko zamislio, da si i zaboravio gde si te ruka nalazi?

Ja koliko vidim, mislim da se ona cesto zamisli i odluta u svojim mislima, sto naravno nije bolest odmah i sad!

Подели на овим сајтовима

Хајде реко да пре спавања видим шта има на Поукама (овде је иначе петнаест до три), уђем на ову тему и после два минута  ми се дигне коса на глави...

И сада треба лећи на спавање... Ноу веј!

Хајде помолимо се за сестру у Христу, а не заборавите да поменете и мене пошто ми се стварно спава  :)

Подели на овим сајтовима

Deki, kad te duh napadne, vredi li ti da udaras nogama i rukama i da vristis kao lud?

A molitva, vredi li u tim momentima?

Sta je normalnije?

Kapiram da bi molitva trebala da bude korisnija ako duh napadne.

Nego samo rekoh, ne izgleda mi kao klasican strah.

Strah se odigrava samo u nasoj glavi i mislima i on se moze kontrolisati (mada nije lako), njena prica mi vise izgleda kao da neka spoljasna sila dejstvuje oko i na nju.

Samo sam na to mislio

Подели на овим сајтовима

Kapiram da bi molitva trebala da bude korisnija ako duh napadne.

Nego samo rekoh, ne izgleda mi kao klasican strah.

Strah se odigrava samo u nasoj glavi i mislima i on se moze kontrolisati (mada nije lako), njena prica mi vise izgleda kao da neka spoljasna sila dejstvuje oko i na nju.

Samo sam na to mislio

A spoljasnu silu ko potvrdjuje da postoji? Nije li i to samo strah i neutemeljena tvrdnja?

Ako postoji spoljasna sila, ona je samo u obliku duha i to se sve vreme vidi iz njenog teksta, da je i ona toga svesna, medjutim pitanja joj se pojavljuju, tako da se i ona pita, da li je moguce da je neka ruka dira.

E pa nije moguce!

Dakle duhom se boris duhovno, a ne sutiranjem nogama i udaranjem rukama vazduh, praceno sa vristanjem i bezanjem.

Probaj deki i ti molitvom videces da ce ti trebati mnogo vise hrabrosti nego pokrivanjem cebetom preko glave.....

Dakle da definisemo prvo normalno kao sto rekoh, vidis nije to lak zadatak kao sto se svima u prvom momentu ucini.

Подели на овим сајтовима

A spoljasnu silu ko potvrdjuje da postoji? Nije li i to samo strah i neutemeljena tvrdnja?

Ako postoji spoljasna sila, ona je samo u obliku duha i to se sve vreme vidi iz njenog teksta, da je i ona toga svesna, medjutim pitanja joj se pojavljuju, tako da se i ona pita, da li je moguce da je neka ruka dira.

E pa nije moguce!

Dakle duhom se boris duhovno, a ne sutiranjem nogama i udaranjem rukama vazduh, praceno sa vristanjem i bezanjem.

Probaj deki i ti molitvom videces da ce ti trebati mnogo vise hrabrosti nego pokrivanjem cebetom preko glave.....

Dakle da definisemo prvo normalno kao sto rekoh, vidis nije to lak zadatak kao sto se svima u prvom momentu ucini.

Otkud ja znam, ja sve kapiram da ti duhovi ako postoje mogu i da se materijalizuju. :)
Подели на овим сајтовима

Kao prvo nisam vristala, nego sam plakala... Jedno vreme kad sam bila sama u kuci a brat kod majke u Svajcarskoj. A tata na poso u 3 smenu sve do ujutru do 7h sati je radio znaci celu noc. Ja znam da me to nesto teralo da placem i stalno sam dozivala mamu. A znam da moja majka nije tu da je 1000 i nesto kilometra daleko od mene.

Nekoliko puta me nesto teralo da se ubijem, a to se zna sta je ono sto ne treba, ja ne volim njega da spominjem u kuci. Jednom je teralo da skocim kroz prozor, ali nisam, nisam mogla, ne bi me cudilo da se on poigrava samnom... Jer sam videla onog Popa u Manastiru Tuman - Tumane kad mi je citao molitvu srce mi je kucalo ubrzano kao da sam se uplasila, znam da me je malo gledao i okrenuo lice na drugu stranu i onda kad je zavrsio molitvu opet me je bio pogledao, mozda je nesto video ali nije mogao da kaze, jer su neki ljudi isto cekali da im se cita molitva tj jedan bracan par. Ja cu nastaviti da idem u jos 2 manastira za neki praznik da ostanem na suzbu i da mi se cita molitva...

Da ponekad osetim da mi telo struji kao da vibrira ali samo leva strana...

Da i ovo morate znati, kao manja sa 4 godine imala sam Napad Epilepsije, znam da mi se tresla jedna ruka i jedna noga, nzm tacno koja, moram procitati u onoj otpusnoj listi, dugo godina sam se lecila. I Hvala Bogu Izlecila!

Citala sam na internetu i u nekim novima o toj mojoj bolesti sto sam imala. Citala sam ako stalno strahujem moze bolest da mi se povrati, a i ako se djavo poigrava sa tobom isto moze da se povrati Epilepsija (eto spomenula sam ga, i ako ne volim da ga spominjem u kuci). 

Подели на овим сајтовима

Da prekazivali su na tv na programu Prva ima ona emisija VICE, pricali su o ono me sto ne treba rekli su da to ne postoji samo u filmovima. Ja cim sam videla da prikazuju te. Ja sam zatvorila oci. I prekrstila 3 puta da ne bih to sanjala...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...