Deki992 Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Meni su Pouke mozda jedini "medij" trenutno, ako ih uopste mogu svrstati u tu grupu. Novine papirne one ne citam godinama vec, ni u wc ih ne nosim. Online novine ne citam, ranije sam Kurir listao, citao komentare botova...sad me i to smorilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Novine ne citam, jer osim sto mi se oboje ruke od olova - negativno uticu na moju psihu...televiziju gledam kad sam u PMS-u :75: i tada, k'o moja pokojna baba, sedim i naglas sama komentarisem vesti koje vredjaju inteligenciju i cudim se kako neko moze da gleda dnevnik svaki dan, nerviram se zbog aktuelnih lazi i skretanja paznje javnosti sa zaista bitnih na potpuno nebitne stvari. Ostalim danima kad sam normalna...ne palim TV....uopste. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 :cmizdrenje:zasto ne platis telenor klik sa njim moze da se otvara ovaj forum preko usb fleske. nedostajaces nam Ма не могу ја без вас. Него, у последња два поста ми се искључио нет и успоставио кад се пост завршио, зато кажем. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Ма не могу ја без вас. Него, у последња два поста ми се искључио нет и успоставио кад се пост завршио, зато кажем И после кажу: "Нема Бога!" Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Pitanje je i koliko mi utičemo na medije? Mi smo ti koji kupujemo novine, gledamo TV, slušamo radio, posećujemo njihove sajtove. Mi im donosimo prihod, što direktno plaćanjem, što samim praćenjem tih medija (jer na osnovu toga se kompanije odlučuju da se reklamiraju kod njih). Mi smo društvo koje ne kažnjava brendove za moralne prekršaje, tj. koje neće reći: e sad si objavio tu gadost i zbog toga više nikada od mene ni dinar nećeš videti. Naravno ima tu i sponzorisanja od strane bogataša i od strane režima (preko reklama državnih firmi) ali ne može ni jedan medij da živi samo od toga, odnosno, bez nas. Postali smo društvo u kojem ne postoji moralna odgovornost ili bar ne postoje moralne sankcije... zašto bismo onda od medija ili političara očekivali da budu kvalitetni i odgovorni? Drugim rečima, ako vlasnici Informera, Kurira, Blica, itd lepo zarađuju od ovih i ovakvih medije, zašto bi ih menjali? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Мислим да они не живе од наше куповине, авокадо, већ да живе од наручиоца текстова, и да је проблем заправо у томе. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Утичу у толикој мјери у коликој ја дозволим да утичу. Кад видим да нешто починје да ме "заробљава", аутоматски се тога рјешавам. Иначе свој живот управљам баш по таквом "кључу", а то је управо ово што сам навела; кад примијетим да "ствари измичу контроли", сијечем их у коријену. Зато не гледам ТВ, тј. јако ријетко гледам и то је углавном неки документарац или цртић. Не читам дневну штампу (нити овако нити преко нета). Не дозвољавам да ме било шта "свеже", а искрено и немам много времна за нека непотребна разглабања која би за последицу имала једино то да се ја евентуално изнервирам или доведем у ситуацију у којој не желим бити. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Мислим да они не живе од наше куповине, авокадо, већ да живе од наручиоца текстова, и да је проблем заправо у томе. Rekoh već da ima i toga... međutim, ne može da bude samo to, nema tu dovoljno novca... čak i kad bi bilo samo to, naručilac neće da plati da se tekst objavi u mediju kojeg niko ne prati, ne ceni i ne zarezuje ni najmanje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Новине се код нас издржавају од мецена, још откад је Дневни Телеграф, први таблоид у Србији, спустио цену на нереално низак ниво, који је једва довољан да покрије трошкове штампе. Данас се и озбиљни медији такмиче са таблоидима у цени, јер су присиљени на то. Са друге стране, озбиљни медији имају и озбиљније трошкове, јер је пола таблоида нешто скинуто са Интернета или неке тупаве фотографије и текстови о "славнима" (који се такође плаћају). Дакле, новине су потпуни зависници од разноразних донатора. Верујем да је стање у телевизијама још горе. А што се садржаја тиче, биће овакав све док они буду имали публику за овакве садржаје. КАд ми будемо укупно били другачији, нудиће нам се и другачији садржаји. До тад, ми можемо да се заклањамо од оваквих медија, али не можемо да променимо, јер ово има прођу. Парови су најгледанији на ТВ-у, а Змај од Шипова је популарнији и од Вучића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Što se mene tiče, ja bojkotujem bilo kakve clickbait sadržaje (kojim neverovatno smaraju svuda po netu), tj. kad se napiše samo deo naslova da bi te namamili da klikneš i pročitaš celu vest: PRELAZILA JE ULICU, A ONDA SE DESILO NEŠTO ŠTO ĆE VAS ZAPANJITI! HTELI SU DA SE NAŠALE SA NJIM, ONO ŠTO SE ZATIM DESILO OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA... POGLEDAJTE NEVEROVATNI VIDEO O KOME DANAS BRUJI CEO SVET! Znači, ovo me bukvalno izluđuje i ne bi im kliknuo, pa da mi život zavisi od toga... RYLAH, Драшко and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Što se mene tiče, ja bojkotujem bilo kakve clickbait sadržaje (kojim neverovatno smaraju svuda po netu), tj. kad se napiše samo deo naslova da bi te namamili da klikneš i pročitaš celu vest Сем кад наслов у себи садржи речи "Станија" или "Секс". Ту не могу да одолим. Драшко, Џуманџи, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Сем кад наслов у себи садржи речи "Станија" или "Секс". Ту не могу да одолим. Где ? Где ? Баци линк . RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Ако ги гледам-читам.......утИчу Ако ги не конзумирам, не утичу Ако се ватам за новине то су политика и вечерње....бирам теме, колумне, интервјуе Курир----само за потпалу роштиља (мада то нисам никад радио) Фрапирало ме данас нешто......на студиу Б у еемисији "прелиставање" која је културишка и фина екипа је води, узели су пример неке "свињетине" од новина где је нека Атина, или не знам како већ се зове "особа" (учествовала у Паровима ваљда), изјавила за покојну Тијану Јурић неке .........бљуво-огавности и то је ем на насловној тог смећа, ем се нашло у прелиставању на Студиу Б??!! Где смо????!!!????!!! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Pitanje je i koliko mi utičemo na medije? Mi smo ti koji kupujemo novine, gledamo TV, slušamo radio, posećujemo njihove sajtove. Mi im donosimo prihod, što direktno plaćanjem, što samim praćenjem tih medija (jer na osnovu toga se kompanije odlučuju da se reklamiraju kod njih). Mi smo društvo koje ne kažnjava brendove za moralne prekršaje, tj. koje neće reći: e sad si objavio tu gadost i zbog toga više nikada od mene ni dinar nećeš videti Neeemoj tako, mi smo jadan, napaceni narod, za sve je kriva drzava, sta da radimo (na slavi sam se svadjala sa drugom zbog ovakvih gluposti, a istina je da mozemo i uticemo!). -.- Doduse, bude neprijatno u drustvu, smejali su mi se sto sam mislila da je Soraja krema (pomesala sa Soleom). -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Ovo je era starleta i drugih manguparija. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука