Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ko se drogirao ranije nastavio bi i u buduce verovatno, sumnjam da bi bilo koga podstakla da krene u tu avanturu zato sto je "legalina". Postoji ne mali broj ljudi kojima je strah od kazne jaci od zelje da urade ono zbog cega bi bili kaznjeni....i kad dobiju " odobrenje" i nestane straha od kazne....sta onda? Sta ih sprecava? feeble је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Na temi "Pitajte farmaceuta", koliko vidim, covek lepo odgovorio da medicina ne zna za dokazane rezultate u primeni marihuane. Рекох, не знам, нек се они расправљају о томе, али мислим да у ту причу не треба убацивати ”моралне”, а још мање небеске (да не кажем онтолошке) проблеме, што ти обожаваш да радиш. Не кажем да верницима не треба да причаш да ли треба или не треба нешто да узимају (мада видим да се ту ни сви верници не слажу), него да не треба на државни закон да утиче твоје мишљење о томе како пацијент треба да носи болест. Osim toga, tim jakim lekovima se ne drogira ni promil ljudi koliko ih ima na marihuani, sto celom pitanju daje jednu dodatnu i veoma veliku tezinu. Можда се мање људи дрогира тим лековима, али далеко више умре од последица (ако је неко уопште икад и умро од марихуане). А, као што барем пет пута рекох, алкохолом се дрогира цела планета и последице су у многим случајевима потпуно катастрофалне, па је иста супстанца опет легална. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Рекох, не знам, нек се они расправљају о томе, али мислим да у ту причу не треба убацивати ”моралне”, а још мање небеске (да не кажем онтолошке) проблеме, што ти обожаваш да радиш. Tu se, naravno, ne slazemo. Ali sta da se radi. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Znas kako Obi, mislim da ova vrsta legalizacije ne bi nista promenilaa u tom kontekstu u kome ti govoris. Ko se drogirao ranije nastavio bi i u buduce verovatno, sumnjam da bi bilo koga podstakla da krene u tu avanturu zato sto je "legalina". Популарност канабиса управо и лежи у чињеници да је он нелегалан. Забрањено воће. Знате како то дјелује на психу младих особа кад је нешто забрањено. Прохибиција је најштетнија због насиља које вуче са собом. На црном тржишту групе се боре за превласт над продајом, тако да је "рат против дрога" бесмислен и изгубљен. А продају нелегалних супстанци или било чега забрањеног никад, нико, нигдје није спречио. Нити ће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Пази овако,цијеним да ти је највећи гаф у младости,што си једном код другарице остала до 11,а мама рекла у десет кући... Losa procena....no nema ni veze...neko sazri pre neko kasnije...tako da je meni veci odusak da se pentram uz planinu nego da blejim u nekom klubu ili bilo gde drugde uz pivo i buksnu... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Чак ни Путин не сме да забрани алкохол. Vaske је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Postoji ne mali broj ljudi kojima je strah od kazne jaci od zelje da urade ono zbog cega bi bili kaznjeni....i kad dobiju " odobrenje" i nestane straha od kazne....sta onda? Sta ih sprecava? Страх је илузија, као и споменути бол што је исто тако илузија. Они које је страх да ураде нешто сада, урадиће то послије. Безобзира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Знате како то дјелује на психу младих особа кад је нешто забрањено. Kako? Ako je nesto zakonom zabranjeno, znaci da je stetno i da nije na korist ni meni ni drugome...zasto bih onda ja ili bilo ko drugi zeleo bas to sto je zabranjeno...( pod uslovom da imam toliko svesti da razmisljam na ovaj nacin) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Да ли мислиш да екстремно јаки болови онколошког болесника допуштају да он буде у стварности? Да ли знаш како изгледају халицинације таквог болесника? Јеси ли имао прилику то да видиш? Ја јесам. Човек у таквом стању нема контакт са стварношћу. Ne vidim kakve to veze ima sa ovom temom. Mnogo je bolesnika koji u zavrsnim stadijumima svoje bolesti nisu ili gotovo da nisu svesni sveta oko sebe. Ali to bas nicim ne opravdava tvrdnju da treba jos dodatno da ih drogiramo. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Postoji ne mali broj ljudi kojima je strah od kazne jaci od zelje da urade ono zbog cega bi bili kaznjeni....i kad dobiju " odobrenje" i nestane straha od kazne....sta onda? Sta ih sprecava? Postoji i ne mali broj onih kojima nesto "zabranjeno" ima magicnost. Pa cim pretvoris u "dostupno" oni se rasplinu i izgube interseovanje. Po tvom nacinu razmisljanja. Nismo svi hriscani. I ne uzdamo se svi u Hrista i ne mislimo svi na spasenje na isti nacin. Licno mi ne smeta da se legalizuje u korist onih koji veruju da mogu da pronadju lek u toj supstanci; naravno pod kontrolom nekih institucija i mislim da to nije nemoguce. Биљана and туриста је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Знате како то дјелује на психу младих особа кад је нешто забрањено. Ako su ti mladi iole normalno vaspitani, delovace takodje vaspitno. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ako je nesto zakonom zabranjeno, znaci da je stetno i da nije na korist ni meni ni drugome... Невероватно. Овакво размишљање је просто невероватно. GeniusAtWork, Deki992, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Они које је страх да ураде нешто сада, урадиће то послије. Безобзира. Pa da, to i ja kazem. Oni koji se plase sada da koriste marihuanu zbog straha od kazne, kada se legalizuje nece imati vise straha i pocece da je koriste, sto ce, uz ove sto je koriste i sada , biti jedna ogromna cifra konzumenata marihuane po metru kvadratnom. I to je ono sto nije dobro. obi-wan and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Невероватно. Овакво размишљање је просто невероватно. Sta se cudis? Zakonom je zabranjeno da te bijem....ili da ti bijes mene... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Kako? Ako je nesto zakonom zabranjeno, znaci da je stetno i da nije na korist ni meni ni drugome...zasto bih onda ja ili bilo ko drugi zeleo bas to sto je zabranjeno...( pod uslovom da imam toliko svesti da razmisljam na ovaj nacin) Ja te molim da uzmes kutiju od cigareta i procitas upozorenja od cega sve mozes da obolis konzumirajuci iste. A zakonom dozvoljeno. Биљана and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука