Deki992 Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Realno, normalniji je naduvan nego pijan covek. Срђан Шијакињић, Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Дрога је дрога и нема ту лака и тешка . Ја нисам за легализацију те дроге тим пре јер постоје друге супстанце где има неких идиција да могу да помогну онколошким болесницима , али то треба да се испита . Мени није јасно рецимо зашто се пчелињи производи озбиљно не испитају јер има неких не потврђених назнака да позитивно делују у лечењу онколошких болесника. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Многи коришћење уља од канабиса у медицинске сврхе, користе као добар аргумент за легализацију тог наркотика, само као да би могли слободно да га купе и пуше. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 То значи да у нашим болницама где је хигијена мислена именица, немогуће сместити тешког онколошког болесника да умре уз негу достојну човека. Оно, да не добије декубит, да прима инекције које ће бол учинити подношљивим, да ће неки болнички психотерапеут разговарати са породицом која пуца по свим шавовима у таквим мукама... Отприлике тако... Kako mu tu onda opijat pomaze da umre kao covek? Jer se iz onog pre napisanog lako dolazi do zakljucka da covek ne umire kao covek od neke teske bolesti, osim ako mu se da opijat. Mozda nije tako trebalo da izgleda, ali je izgledalo bas tako. nana је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Како мислиш нема? Ako to do sad nisi uocio i sam, jedino sto mogu da ti kazem je da ponovo prelistas temu. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 zar caj od neke biljke nije vrsta droge? zar lekovi od nekih biljaka nisu droga? zar nije apoteka puna raznih lekova koji spadaju u drogu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Што се саме емисије тиче , водитељка је изгубила контролу јер је требала у старту да прекине свађу . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Многи коришћење уља од канабиса у медицинске сврхе, користе као добар аргумент за легализацију тог наркотика, само као да би могли слободно да га купе и пуше.Mislim da nije to bas ista stvar. Npr, sedamdesetih godina su se u Jugoslaviji mogli naci preparati na bazi kanabisa, koji su se koristili i u svrhe lecenja onkoloskih pacijenata. Medjutim, ta prica je brzo iscezla sa naseg trzista uporedo sa razvijanjem i omasovljenjem koriscenja citostatika.A sto se tice legalizacije prodaje marihuane, znas ko bi jedino imao stetu od toga? Kriminalci, od kojih su mnogi u drzavnom aparatu. Verovatno si gledao americke mafijaske filmove, pa znas kako su one porodice iz 20.veka lepo zaradjivale na prohibiciji alkohola. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 zar caj od neke biljke nije vrsta droge? zar lekovi od nekih biljaka nisu droga? zar nije apoteka puna raznih lekova koji spadaju u drogu? Ne. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 A sto se tice legalizacije prodaje marihuane, znas ko bi jedino imao stetu od toga? Kriminalci, od kojih su mnogi u drzavnom aparatu. Verovatno si gledao americke mafijaske filmove, pa znas kako su one porodice iz 20.veka lepo zaradjivale na prohibiciji alkohola. To je tacno, ali ja mislim da bi se povecao broj konzumenata marihuane jer mozes lako doci do robe. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Реално, ни један ни други у таквом стању нису у нормалном стању и оба су штетна ако су интензивна и честа.Nije steta podjednaka.Ja NIKAD u zivotu nisam duvao travu ali sam se lesio od alkohola 100x. I mogu ti reci, da sam se isto toliko puta uverio da su naduvane osobe (pogotovo hronicni duvaci) i te kako normalniji od mene pijanog (ili bilo koga drugog). Da ne govorimo o uporedjivanje zdravlja nekoga ko se opija svaki drugi dan sa nekim ko duva isto tako cesto. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Реално, ни један ни други у таквом стању нису у нормалном стању и оба су штетна ако су интензивна и честа. Тачно. Разлика је у умереном коришћењу. Једно је легално, друштвено прихватљиво и благословено, а друго није. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 To je tacno, ali ja mislim da bi se povecao broj konzumenata marihuane jer mozes lako doci do robe.Mozda onih koji bi probali, konzumenata ne mora da znaci. Onaj ko hoce, moze da duva kad hoce i sada, kada je ulegalno.Cak stavise, poznato je da ljudi vole zabranjeno voce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Mozda onih koji bi probali, konzumenata ne mora da znaci. Onaj ko hoce, moze da duva kad hoce i sada, kada je ulegalno. Cak stavise, poznato je da ljudi vole zabranjeno voce. Pa evo, imamo zabranu pusenja po zapadu pa se smanjuje broj ljudi koji pusi. Ovako ako budes mogao kupiti marihuanu na kiosku, mnogo vise ljudi ce da propusi. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Pa evo, imamo zabranu pusenja po zapadu pa se smanjuje broj ljudi koji pusi. Ovako ako budes mogao kupiti marihuanu na kiosku, mnogo vise ljudi ce da propusi.Gde to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука