Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Osim strudle moze svasta nesto od njega da se napravi. Moze caj...i da li znas koliko ljudi kuva caj od caura maka? Mnogo vise nego sto mozemo da zamislimo.... samo od crvenog maka koji raste po poljima i od kojeg se pravi strudla, moze samo to da se napravi...strudla i caj. A od belog maka se prave takozvane opijumske pogace. A ja nigde nisam videla beli mak po Srbiji Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Droga nije takvo sredstvo, niti moze da bude. Postoje lekovi, prirodni lekovi, molitva. Чекај, ајмо сад озбиљно. Ти стварно не капираш да су многи лекови дрога (чак се та иста реч користи за лек у многим језицима)? Неки од тренутно коришћених лекова против болова су хиљаду пута јачи од марихуане. Deki992, feeble, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 А јесу ли дозвољени егзотични зачини или само першун? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Нисам у том фазону, али ако баш препоручујеш... Manolis and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Чекај, ајмо сад озбиљно. Ти стварно не капираш да су многи лекови дрога (чак се та иста реч користи за лек у многим језицима)? Неки од тренутно коришћених лекова против болова су хиљаду пута јачи од марихуане. Pa kad vec ima takvih lekova cemu onda jos jedna droga? To sam i Mirodjiju pitao. Ako ti takav lek ne pomogne, sta ce ti onda dodatni opijat? Bezanje od stvarnosti nije i ne moze da bude resenje. Данче* and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Нисам у том фазону, али ако баш препоручујеш... Cekaj samo dok ti upoznam zenu, sve cu da joj kazem sta sam video i audio... Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Неки од тренутно коришћених лекова против болова су хиљаду пута јачи од марихуане. Nije mi poznato da marihuana deluje na smanjenje bolova. Mozda olaksava tegobe kao sto su mucnina i slicno....ali za bolove ne znam. Onda bi se odvajkada pravili lekovi na bazi marihuane za smanjenje bolova a ne na bazi opijuma Данче*, Војвода7 and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Pa kad vec ima takvih lekova cemu onda jos jedna droga? To sam i Mirodjiju pitao. Ako ti takav lek ne pomogne, sta ce ti onda dodatni opijat? Bezanje od stvarnosti nije i ne moze da bude resenje. Колико сам укапирао, марихуана би могла да буде блажа замена за те јаке опијате. Исти (сличан) жељени ефекат, а далеко мањи нежељени. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Stvar je vrlo prosta - zivimo u drustvu koje je prakticno unisteno. Problema ima okean. Ljudi su izgubljeni, sludjeni i u najvecem broju slucajeva veoma udaljeni od Boga. Ako pustis iskusenje, sta mislis, `oce li ti ljudi da se naprasno opredele za smisao, ili ce po inerciji da skliznu jos nize? Valjda ti je jasno da se ovde odgovor prosto sam namece. Znas kako Obi, mislim da ova vrsta legalizacije ne bi nista promenilaa u tom kontekstu u kome ti govoris. Ko se drogirao ranije nastavio bi i u buduce verovatno, sumnjam da bi bilo koga podstakla da krene u tu avanturu zato sto je "legalina". Биљана and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Nije mi poznato da marihuana deluje na smanjenje bolova. Mozda olaksava tegobe kao sto su mucnina i slicno....ali za bolove ne znam. Onda bi se odvajkada pravili lekovi na bazi marihuane za smanjenje bolova a ne na bazi opijuma Нисам уско стручан за то и немам искуства. Мени лично алкохол смањује бол. А пиво ме смирује. Ракија вино и остало не, али пиво дефинитивно. Могуће је да је због хмеља или комбинације алкохола и хмеља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Zbog vitamina B kojeg u pivu ima u izobilju, pivo deluje umirujuce. Kvasac i hmelj + alkohol Deki992 and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Колико сам укапирао, марихуана би могла да буде блажа замена за те јаке опијате. Исти (сличан) жељени ефекат, а далеко мањи нежељени. Na temi "Pitajte farmaceuta", koliko vidim, covek lepo odgovorio da medicina ne zna za dokazane rezultate u primeni marihuane. Osim toga, tim jakim lekovima se ne drogira ni promil ljudi koliko ih ima na marihuani, sto celom pitanju daje jednu dodatnu i veoma veliku tezinu. Adelaida and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 recimo trcanje, planinarenje, voznja bicikle, fizicki rad? Пази овако,цијеним да ти је највећи гаф у младости,што си једном код другарице остала до 11,а мама рекла у десет кући... Дакле,штребање,а у паузи вожња бициклом ,шетња по природи и тако те стрејт варијанте,немају никакаве везе са одушком,то је ваш нормалан и природан ток ствари,вас обичних и нормалних... Ја сам био мало одступао од таквог живота, у 11ч сам се тек спремао да изађем,живео сам тако 20 годинама од калиша до славије,по свим ундеграунд клубовима,мада сам поред тога и возио бајс,играо баскет у блоковима,ишао на пецање... Хоћу да кажем ,ако једном у месец дана ,а углавном и ређе, изађему клуб ,концерт и попијем пиво са ортацима,то јесте за мене одушак... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Znas kako Obi, mislim da ova vrsta legalizacije ne bi nista promenilaa u tom kontekstu u kome ti govoris. Ko se drogirao ranije nastavio bi i u buduce verovatno, sumnjam da bi bilo koga podstakla da krene u tu avanturu zato sto je "legalina". Nama hriscanima nije potrebno da se mnogo domisljamo oko ovakvih pitanja, jer, kao sto sam vec rekao, mi imamo mislenog neprijatelja, za koga znamo sta mu je vecita namera. To mi je sasvim dosta da zakljucim da u ovakvom drustvu moze da bude katastrofalnih posledica legalizacije bilo kog opijata. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Хоћу да кажем ,ако једном у месец дана ,а углавном и ређе, изађему клуб ,концерт и попијем пиво са ортацима,то јесте за мене одушак... Pa dobro, ali kakve to veze ima sa ovom temom? Niko nije rekao da je popiti pivo nesto pogresno. Inace, imao sam i ja jedan prilican period izlazenja od 23h pa na dalje, koliko da znas da mi je poznato sta to znaci. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука