Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Pa o tome se govori. Ne beri ti tudje brige vec pusti da u drustvu gde je "kanabis legalizovan u medicinske svrhe" svak' odlucuje da li ce i na koji nacin sebi nauditi ili pomoci. To mi nekako zvuci pogresno... :.mislise. veoma pogresno receno... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 А шта ћемо ако ти лекови не дају резултате, ко смо ми да ускратимо могућност да се опроба дејство канабиса? Ovakvo pitanje je potpuno besmisleno sa stanovista hriscanskog svedocenja o zivotu. Iduci ovakvom "logikom" moci cemo da legalizujemo apsolutno sve sto nam padne na pamet, jer cemo vrlo lako da nadjemo neko opravdanje za to-i-to. Tako nas ne uci etos Hristovog Jevandjelja. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Марихуана није халуциногена. obi-wan and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ne beri ti tudje brige Za hriscane ne postoji "tudja briga". Mi nismo jedini clanovi drustva, ali smo pozvani da budemo so svetu. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Sta velis - ako vec ima jednog zla, aj` da mu dodamo i ostala... qq meni logike... Не, него се онда бориш да се забране сва зла, а нарочито ако су гора по последицама, као што је на пример алкохол. Тако на пример, у Србији треба забранити сав алкохол, а посебно производњу, промет и конзумирање шљивовице. У Русији треба забранити то исто, само за вотку. Наравно, то се никада неће десити (нити се ја лично за то залажем, само констатујем). Политичари врло добро знају да би себи, у том случају, потписали смртну пресуду и изазвали револуцију. Овако је много боље. Криминализују лепо оне дроге које мањина користи и апсе људе који ником ништа нису скривили, чиме стварају илузију да одржвају некакав ред, а већинску масу пустају да ужива у својим дрогама и својој праведности. Јер они нису као они наркомани што дувају... туриста and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Tako nas ne uci etos Hristovog Jevandjelja. А шта је то Христос прогласио нелегалним? Milan Nikolic, Човек Жоја, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 To mi nekako zvuci pogresno... :.mislise. veoma pogresno receno... Ствар је у томе што нема присиле. Онај ко хоће купити нешто од дилера иде својом вољом код њега. Не држи дилер пиштољ на његовом челу и не присиљава га да купи од њега. То је као кад одеш и купиш јогурт и млијеко у трговини. Замисли да уђеш у трговину па трговац те пушком натјера да сваки пут купиш јогурт код њега. Мислим да чак и не би долазио код њега више од 1 пут... Е сад замисли ти пијеш јогурт а он законом забрањен. Наравно, као сваки трговац, наће се јогурт испод пулта. И тако изађеш из трговине па ухвати полицајац и пошаље у затвор. То је још једна врста присиле, овај пут од државног органа што је још горе него у првом случају. Значи тебе твоја држава одбацује иако је тај дискриминаторски закон и писао управо неки обичан човјек, ништа бољи и ништа гори него што ти и ја јесмо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Za hriscane ne postoji "tudja briga". Mi nismo jedini clanovi drustva, ali smo pozvani da budemo so svetu. Тачно. Позван си да будеш со, а не дежурна дадиља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Марихуана није халуциногена. Marihuana djeluje i kao blagi halucinogen pojačavajući osjetljivost za boje, zvukove, okuse i mirise, mijenja se procjena prostora i vremena te opažanje ljudi. туриста је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Кад је пробате јавите се па да наставимо са терминологијама. Марихуана јесте психоактивна али није халуциногена, као што су и кофеин или неки алкалоиди у чају исто психоактивни али нису халуциногени. Или алкохол нпр. Мада алкохол је на скали близу опијата тако да злоупотреба алкохола може произвести халуцинације тј делиријум тременс. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Treba legalizovati Maru. Nisam pušač ali sam ubr'o uz put u okolini moga mesta jedan njen štapić, mirisao sam je nešto manje od sat vremena (ima specifičan miris) smejao sam se čitav dan od nje i nikad lepše nisam spavao kao taj dan. Osećaj je nezaboravno dobar, provereno Ako neko navrne do Bele Crkve preko leta (dođe na jezera) može da nabere, znam lokacije Inače tema obečava, ne znam dal' će da dogura kao blagodatni oganj ali 50 strana garant! туриста је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Не, него се онда бориш да се забране сва зла, а нарочито ако су гора по последицама, као што је на пример алкохол. Тако на пример, у Србији треба забранити сав алкохол, а посебно производњу, промет и конзумирање шљивовице. У Русији треба забранити то исто, само за вотку. Наравно, то се никада неће десити (нити се ја лично за то залажем, само констатујем). Политичари врло добро знају да би себи, у том случају, потписали смртну пресуду и изазвали револуцију. Овако је много боље. Криминализују лепо оне дроге које мањина користи и апсе људе који ником ништа нису скривили, чиме стварају илузију да одржвају некакав ред, а већинску масу пустају да ужива у својим дрогама и својој праведности. Јер они нису као они наркомани што дувају... А шта је то Христос прогласио нелегалним? E bre, nemo` da zezas u ovako kasne sate... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ствар је у томе што нема присиле. Онај ко хоће купити нешто од дилера иде својом вољом код њега. Не држи дилер пиштољ на његовом челу и не присиљава га да купи од њега. То је као кад одеш и купиш јогурт и млијеко у трговини. Замисли да уђеш у трговину па трговац те пушком натјера да сваки пут купиш јогурт код њега. Мислим да чак и не би долазио код њега више од 1 пут... Е сад замисли ти пијеш јогурт а он законом забрањен. Наравно, као сваки трговац, наће се јогурт испод пулта. И тако изађеш из трговине па ухвати полицајац и пошаље у затвор. То је још једна врста присиле, овај пут од државног органа што је још горе него у првом случају. Значи тебе твоја држава одбацује иако је тај дискриминаторски закон и писао управо неки обичан човјек, ништа бољи и ништа гори него што ти и ја јесмо. E...nemoj meni tu pricu... :1312_womens: Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Marihuana djeluje i kao blagi halucinogen pojačavajući osjetljivost za boje, zvukove, okuse i mirise, mijenja se procjena prostora i vremena te opažanje ljudi. Постоје одређене карактеристике које психоактивне супстанце дијеле једне с другима. Али ни близу правим халуциногенима, да не улазим у опширно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 E...nemoj meni tu pricu... :1312_womens: Добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука