Jump to content

Жестока свађа у студију око лечења канабисом (ВИДЕО)

Guest

Препоручена порука

rasta.jpg

Драги Милане, овај форум гледа много људи, хоће ли сад испасти да си неки дилер или тако нешто. Још си ту ставио начин како се то ради..... :krstix:

:D  :D

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Mislis da ti maloletni dileri nisu istovremeno i konzumenti?

Ima li u nasem drustvu svesti o tome da je sve veci broj maloletnika koji probaju neku nedozvoljenu supstancu, najcesce je to marihuana ili ekstazi.

Pa jesu konzumenti, ali, ja sam odgovorio na tvoj post da mladi ljudi nece duvati zbog toga sto je to nezakonito. Kao sto vidis, ne samo da duvaju vec su i glavmi raznosaci zbog toga sto im zakon ne moze nista.

Sto se tice ovoga o sve vecem broju, mislim da je to u poslednjih par godina kod nas u stagnaciji, mozda cak i u opadanju.

Sve zavisi od toga koji se lajfstajl propagira na trzistu, sada je to neka druga prica. Npr, sve vise mladih ljudi ide u teretanu, trenira itd... Kult tela je u stalnom progresu.

I jos nesto, znam mnooogo njih koji probaju, dunu par puta i nikada vise ne nastave, tako da... Nije to tako strasno kao sto se prica :)

Подели на овим сајтовима

Прво, одакле вам то да људи који примају хемотерапије имају халуцинације?? :D Шта све нећу чути! А чак и да имају, зар се то решава канабисом?? Друга ствар, уље од канабиса није нимало јефтино, тако да слободно можемо рећи да и иза тога стоји нека фармако-мафија.

Треће, као што је Оби приметио, ви уопште не приступате самој болести на један хришћански начин. Све је у Божијим рукама, па и наш живот. Чисто сумњам да би отац Тадеј или патријарх Павле одобрили овако нешто.

Kao prvo, otkuda ti to da bi pacijenti na ovoj terapiji morali imati halucinacije? Znas li ti koje se droge sve daju teskim bolesnicima da bi im se olaksali poslednji dani?

Dalje, nije jeftino upravo zato sto je ilegalno, nema mu svako pristup i tesko je doci do njega. Prodaju ga pojedinci-sverceri koji ga uvoze iz Evrope s tim sto kupac nikako ne moze biti totalno siguran sta kupuje, zbog toga sto ga niko i ne testira. Ako postoji nekakva farmakomafijaska prica, onda moze stajati samo iza ovih sto se bune protiv ovog ulja.

Ovaj tvoj treci stav ne razumem. Zar bi Bog trebao da bude neko ko zeli da se covek muci u najtezoj bolesti koliko je god moguce? Nije li dosta samo saznanje da se boluje od raka i sva dodatna muka koja prati tu pricu, a muka je velika, nego jos treba otezati pacijentu sto vise naocigled pomoci koja je na metar od njega? Znas li za Kozmu i Damjana, Svetog Savu... nisu li oni bili lekari?

I za kraj, p.Pavle je preminuo na VMA koliko se secam...

Подели на овим сајтовима

I jos nesto, znam mnooogo njih koji probaju, dunu par puta i nikada vise ne nastave, tako da... Nije to tako strasno kao sto se prica

Da znam i ja takve....ali sve jedno nesto mi se ne uklapa i ne leze mi ta ideja o legalizaciji...mozda da traze da se u apotekama prodaje to ulje kanabisa koje toliko hvale, ali bez legalizacije same sadnje marihuane, medj obicnim zivljem. To mi je ok, i onako nemam pojma odakle dolaze svi ti sastojci koji se koriste u spravljanju raznoraznih lekova. Pa pretpostavljam da bi i taj kanabis dolazio iz istih izvora. Eto to bih podrzala skroz, ali sama ideja o legalizaciji marihuane, o tome da se izdaju posebne dozvole da je ljudi sade i ostalo....ne pije vodu i kod mene nikad nece proci. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Da znam i ja takve....ali sve jedno nesto mi se ne uklapa i ne leze mi ta ideja o legalizaciji...mozda da traze da se u apotekama prodaje to ulje kanabisa koje toliko hvale, ali bez legalizacije same sadnje marihuane, medj obicnim zivljem. To mi je ok, i onako nemam pojma odakle dolaze svi ti sastojci koji se koriste u spravljanju raznoraznih lekova. Pa pretpostavljam da bi i taj kanabis dolazio iz istih izvora. Eto to bih podrzala skroz, ali sama ideja o legalizaciji marihuane, o tome da se izdaju posebne dozvole da je ljudi sade i ostalo....ne pije vodu i kod mene nikad nece proci.

Ok, kapiram te :)

Mislim da je u pitanju moralna blokada da tako kazem. U svesti nam je usadjeno da je to droga i ono, imas prirodnu odbojnost prema tome.

Npr, muskantni orascic moze isto lepo da odradi posao, znam i za ljude koji su pusili muskatle npr pa cak i neku smesu sa kravljom balegom.

Ima tu jos mnogo legalnih stvari koje se mogu koristiti u nelegalne svrhe ali, nisu ozloglasene u javnosti.

I da, svaki lek je pravljen na bazi aktivnih sastojaka iz raznih biljaka ali, o tome zna vise npr Juan sigurno, mada trenutno gleda ko zna sta po netu pa da ga ne zamaramo :D

Sto se mene tice, ako me ne uhapse posle ove teme, bice dobro :) :)

Подели на овим сајтовима

А теби није нимало чудно то што је забрањено садити једну биљку у својој кући у својој саксији?

Mozes ti slobodno da sadis....dok te ne uhvate... :))) 

Подели на овим сајтовима

Mislim da je u pitanju moralna blokada da tako kazem. U svesti nam je usadjeno da je to droga i ono, imas prirodnu odbojnost prema tome.

Ne znam dal je moralna blokada ili svest o stetnosti pojedinih supstanci. 

Isto tako mislim da se promenom nacina ishrane, nacina zivota, autosugestijom,molitvom, kozijim mlekom, medom i rakijom " neumivacom" naste srca resava vecina tegoba....Ali sta ja znam....ja sam samo obicna smrtnica  :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ne znam dal je moralna blokada ili svest o stetnosti pojedinih supstanci.

Isto tako mislim da se promenom nacina ishrane, nacina zivota, autosugestijom,molitvom, kozijim mlekom, medom i rakijom " neumivacom" naste srca resava vecina tegoba....Ali sta ja znam....ja sam samo obicna smrtnica :)

Naravno da je ovo gore nabrojano jako bitno.

Samo sto eto, mislim da je to ulje sasvim ok i ono, mislim da ljudi grese kada ga u startu porede sa duvanjem trave. Ko zna koliko cajeva npr mozes duvati i osamutiti se a opet, ljudi ih piju i kao takvi su zdravi.

Licno sam pobornik prirodnih stvari i njihove upotrebe a marihuana je za mene samo jos jedna biljka i nista vise od toga. Treba je kvalitetno ispitati i ako zaista pomaze u tolikoj meri kao sto neki ljudi govore, ne vidim ama bas nijedan razlog zasto se ne bi iskoristila na korist coveku.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...