мирођија Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Неко рече да је умрла девојчица лечена уљем од канабиса. Покој јој души. Можда је закашњено са уљем, али претпостављам да јој је бар тај стадијум болести олакшан, да умре као људско биће, што многи лечени од нестручних лекара, нису могли. Биљана, Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Meni je kanabis pomogao u borbi protiv jedne opake bolesti kojoj se ne secam vise imena jer je davno bilo ali da kanabis pomaze, pomaze... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Kome treba za lek neka mi se javi. Boko Obradovic, Manolis, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 да умре као људско биће Ako moze objasnjenje sta bi ovo tacno trebalo da znaci... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Inace, tema je vrlo jadna, kao i sve teme ovog tipa - svega ima, samo Boga nema... Boko Obradovic and Зосима је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Слажем се. Отац Тадеј је доста причао о онколошким болесницима, па кога занима може да прочита. Сада је у моди да се пропагира ово уље, не знам из ког разлога. Чак, према неким светим оцима, људи који умиру од канцера улазе у Царство Небеско као мученици. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Слажем се. Отац Тадеј је доста причао о онколошким болесницима, па кога занима може да прочита. Сада је у моди да се пропагира ово уље, не знам из ког разлога. Чак, према неким светим оцима, људи који умиру од канцера улазе у Царство Небеско као мученици. Oh Boze... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Чак, према неким светим оцима, људи који умиру од канцера улазе у Царство Небеско као мученици. Ogromno je stradanje, pravo mucenistvo, jos ako se podnese bez roptaja... Verujem da sleduje Venac Mucenistva. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ајде ти то објасни просечном Србину (да не кажем едукуј га) коме је сасвим нормално и друштвено прихватљиво да се налоче ракијештине и седне за волан, па се још и надмеће са екипом ко је више попио и пијанији возио, и сличне ловачке приче. Седну људи у кафану па се туре изобрћу, почну да пливају у пиву и наредних 7 дана после се препричава догодовштина ко је исп'о већи баја и могли бисмо да поновимо оно од прошли пут. А пази сад, тако пијани и одваљени од живота успут враћајући се из кафане сниме истог таквог који је ето уместо гајбе пива сашио џокавац или два уз коментар види га наркоманчина, све би ја то....А о томе колики никотонски зависници су Срби и какве све здравствене и финансијске последице трпе због тога, не би требало трошити превише речи. За све набројано наш ће човек да ти одговори па хеби га од нечега мора да се умре. А пиво плус џокавац? Ко се дрогира тај и пије углавном али обрнуто није тако. Шта је горе, два зла или једно зло? Тема је тешка. Како замерити неком ко се дрогира да би ублажио бол? Ја сам против легализације али можда тешким болесницима треба прогледати кроз прсте за лаке дроге. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Како замерити неком ко се дрогира да би ублажио бол? Ја сам против легализације али можда тешким болесницима треба прогледати кроз прсте за лаке дроге. koliko ja znam, od vajkada se za ublazavanje bolova koristio opijum ili lekovi sa derivatima opijuma kasnije...nisam nikad cula niti procitala da se za ublazavanje bolova koristi marihuana. Moja baba je u poslednem stadiumu kancera primala morfijum, za teske bolove se koriste trodoni....a tu nigde nema mesta kanabisu...ne znam....mozda ublazava mucninu tokom hemoterapije, ali bolove nisam sigurna Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Мени блиска особа је имала канцер. Више, Богу хвала, не. Примењиване су методе званичне медицине. Хемотерапије су одвратна ствар, али се могу преживети. Чак и оне најгоре. Уз велики рад на јачању имуног система, опоравку, превенцији, едукацији. Постоје многе антиканцерогене супстанце, бројни суплементи, мора да се промени целокупан начин живота... Свети старци су трпели ову болест. Не постоје лаке дроге! Обично тај термин користе људи који су и сами љубитељи неких супстанци. Кад видим овако агресивну кампању за тзв. лекализацију, врло сам скептична. Наравно, свако има слободу да верује у шта хоће. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Не постоје лаке дроге! Slazem se sa ovim. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ako moze objasnjenje sta bi ovo tacno trebalo da znaci... То значи да у нашим болницама где је хигијена мислена именица, немогуће сместити тешког онколошког болесника да умре уз негу достојну човека. Оно, да не добије декубит, да прима инекције које ће бол учинити подношљивим, да ће неки болнички психотерапеут разговарати са породицом која пуца по свим шавовима у таквим мукама... Отприлике тако... Снежана, Биљана, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Inace, tema je vrlo jadna, kao i sve teme ovog tipa - svega ima, samo Boga nema... Како мислиш нема? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Не постоје лаке дроге! Обично тај термин користе људи који су и сами љубитељи неких супстанци. Кад видим овако агресивну кампању за тзв. лекализацију, врло сам скептична. Наравно, свако има слободу да верује у шта хоће. Алкохол је дрога, има много љубитеља широм света и легалан је. Код нас је поприлично популаран. Није забрањен. Различити облици те дроге се чак праве и по неким манастирима. Као што ми пијемо алкохол, тако у неким далеким крајевима жваћу листове коке. Кока је у већини земаља забрањена, канабис у нешто мање, а алкохол (данас) само у шеријатским, колико ми је познато. Да ли то значи да је алкохол мање штетан од ових осталих дрога? Наравно да не значи. Једна флаша жестоког пића може да убије, ако се испије одједном. Знам за случај барем једног младића који је тако умро. Једина разлика између алкохола и осталих (лаких, за које кажеш да не постоје) дрога је у томе како их третира америчка администрација, а остале владе их следе. -Владимир-, Deki992 and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука