Гости Guest Написано Април 21, 2015 Гости Пријави Подели Написано Април 21, 2015 U jutarnjem programu TV Pink došlo je jutros do neviđenog skandala! Gosti su se žestoko posvađali, da čak ni Jovana Joksimović nije uspela da ih smiri. Haos u studiju "Pinka" | Foto: Youtube Screenshot Profesor doktor Danica Grujičić, predsednica radne grupe ministastva zdravlja formirane da izradi predlog zakona o legalizaciji kanabisa u medicinske svrhe, i predsednik udruženja "Lekalizacija Srbije"i glavni urednik "Naših novina" Antonije Kovačević posvađali su se danas u jutarnjem programu TV Pink "Dobro jutro! Jovana i Srđan", oko legalizacije kanabisa u medicinske svrhe. Kako nijie uspela da smiri goste, voditeljka Jovana Joksimović bila je prinuđena da zamoli režiju da raspravu prekine reklamama. - Ovo mi se, za 11-12 godina koliko radim, nikada nije dogodilo. Naši gosti su otišli - rekla je Jovana gledaocima, uz izvinjenje. Kovačević se "izvinio" na Fejsbuku Nedugo posle gostovanja, Antonije Kovačević se oglasio nas Fejsbuku: - Izvinjavam se svima što su jutros na TV Pink, umesto pristojne i parlamentarne rasprave o legalizaciji kanabisa u medicinske svrhe, od koje zavise životi mnogih, slušali prepucavanja, a bogami i gnusne laži. Nije mi bila namera, ali sa nekim ljudima je prosto nemoguće normalno razgovarati... Извор: АЛО! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 tako je to kad im se ne podudare lekovi.... Таша, Manolis, Crveni Baron and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ето, а да су узели канабис, не би се свађали. Adelaida, Kaludjerovic Sreten, Ignjatije and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 "Gospodja" doktorka je izuzetno nevaspitana zena. Биљана, Дуња and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 "Gospodja" doktorka je izuzetno nevaspitana zena. Па није ни он ништа бољи. А пошто није завршио медицину, није стручан да говори о овој теми и може на разне начине да се протумачи то што пропагира лечење на овај начин... Нисам још чула да је неко изнео доказе да уље од канабиса помаже у лечењу болести, а не симптома као што ова жена каже. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Sve je ovo jako tuzno. Zajebavaju se sa onkoloskom pacijentima. I sad je kanabis problem. Kada su toliko kompetentni i pozrtvovani neka laju malo o uslovima lecenja obolelih. Cute ko zaliveni. I smrde. Sacuvaj Boze da nesto potegnu! Gamad je sve to, najobicnija mafija, bez razlike. Profiteri. Manipulatori. Daleko im lepa kuca svima, bez razlike! Sposobni su samo da uvaljuju smece, lazi, intrige i to na nivou zabave. Срђан Шијакињић, мирођија, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 "Gospodja" doktorka je izuzetno nevaspitana zena. Veoma dobro placena od izvesnih farmaceutskih kuca, zato i vrsi pritisak putem medija na Fond. Kad je kinta u igri, svi reze. A i Toni voli da pase na par livada istovremeno... Mada se u ovoj prici slazem sa njim. Njegov stav zastupaju brojni onkolozi. -Владимир-, Boko Obradovic, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Па није ни он ништа бољи. А пошто није завршио медицину, није стручан да говори о овој теми и може на разне начине да се протумачи то што пропагира лечење на овај начин... Нисам још чула да је неко изнео доказе да уље од канабиса помаже у лечењу болести, а не симптома као што ова жена каже. Za razliku od nje saslusao je dok je izlagala svoj stav. Njemu to nije dozvolila vec u fazonu sokacare napala ga i drala se u studiju, na sta je covek reagovao adekvatno. To sto je ona zavrsila medicinu ne znaci da je apsolutno kompetentna da se zalaze protiv legalizacije, jer kao sto joj je rekao sagovornik za sve godine rada nije nasla da se pozabavi tom temom i procita nesto vise od novinskih clanaka. Nepismenih i nestrucnih lekara, potkupljenih od strane farmaceutske industrije ima na sve strane. zuti car, Човек Жоја, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Dokle će država bilo šta da zabranjuje? Mogu razumeti zabranu prodaje (u smislu zloupotrebe), ali da neko ne sme da gaji marihuanu za sopstvene potrebe, to ne mogu da razumem. Odahviing and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Licno sam za to da se legalizuje u medicinske svrhe. Mofijum se takodje koristi za ublazavanje bolova kod teskih bolesti i vremenom stvara zavisnost. Ako takvim bolesnicima kanabis pomaze u bilo kojoj fazi bolesti, umanjuje tegobe, pa cak i bez da ih leci, treba ga legalizovati. мирођија, Срђан Шијакињић, Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 kod nas je vazduh zagadjen raznoraznim drogama a mi pričamo o ulju kanabisa. Ako ga legalizuju razvijeniji i pametniji od nas , mi tu nemamo šta da diskutujemo. Човек Жоја, Срђан Шијакињић and Boko Obradovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Licno sam za to da se legalizuje u medicinske svrhe. А зашто не у било које свррхе? Ракија, шљивовица љута, је потпуно легална, пије се овде као чај, а вероватно је доста опаснија и по друштво деструктивнија од канабиса кад се све сабере и одузме. Ако је у питању страх да ће сви да постану наркомани, онда ту користити сво искуство које даје резултате у борби против алкохолизма и осталих болести зависности, од едукације, па на даље. Као што већина нас ужива у акохолу повремено и умерено, тако је исто могуће и са канабисом. Нема ту неке битне разлике. Odahviing, Биљана, Срђан Шијакињић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Девојчици из Аустралије коју је отац лечио уљем од канабиса је наводно привремено било боље, али је умрла ипак. Постоје истраживања која показују да једињења из канабиса могу погоршати раст постојећих ћелија рака. Тако да ово није за игру. Ако већ неко нешто прича, нека изнесе јаке аргументе. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ма људи, кад стегне рак, попио би човек и отров. Што се и ради свакодневно по онколошким центрима.-А то је хемотерапија. Каква је разлика између канабиса и хемотерапије? На хемотерапији се сви омрсе, од државе до општине, а пацијент...он је умро. Manolis, Данче*, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Постоје неки који преживе и те хемотерапије, али све зависи од агресивности канцера. Члана моје породице су убили хемотерапијом. Канабисом нисмо стигли да се лечимо, јер нисмо знали како да га набавимо. Тако и чувено уље од конопље. А жене као ова докторка стварно не треба да постоје. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука