Grizzly Adams Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Tesko je biti prorok, ali mislim da je buducnost upravo suprotna - gradovi ce postepeno odumirati, a ljudi ce ziveti okruzeni prirodom i raditi od kuce. Upotreba auta smanjivace se, ne zato sto je neko "pametno osmislio gradove", nego zato sto ce gradovi i voznja do njih biti sve manje potrebni. feeble, Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Ne znam, ja znam da Grizli dok je bio ovde ziveo neki pakao, a tamo ... u odnosu na ovde zivi san.. doduse samo zivi normalan zivot.... radi posteno i zaradjuje koliko radi..... i radi ono sto mu prija... Pa vidi jednu stvar, u pocetku jeste bio pakao, ali ja sam prvo tamo uspeo da izguram normalan zivot. Ne bi da pominjem konkretno koliko sam zaradjivao na kraju, da vas ne traumiram... Nego da vas ohrabrim - znaci, moze se. Moras da budes izuzetno uporan, da ne slusas nikoga nista, da verujes u sebe i rizikujes puno. Svaku priliku koja ti se pruzi da uzmes. Mozda bi trebalo otvoriti temu o tome... To je prakticno sto svako moze u svom zivotu da sprovede. Млађони, Човек Жоја, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Pa vidi jednu stvar, u pocetku jeste bio pakao, ali ja sam prvo tamo uspeo da izguram normalan zivot. Ne bi da pominjem konkretno koliko sam zaradjivao na kraju, da vas ne traumiram... Nego da vas ohrabrim - znaci, moze se. Moras da budes izuzetno uporan, da ne slusas nikoga nista, da verujes u sebe i rizikujes puno. Svaku priliku koja ti se pruzi da uzmes. Mozda bi trebalo otvoriti temu o tome... To je prakticno sto svako moze u svom zivotu da sprovede. Отвори тему, имаћеш шта да кажеш, а неком ће сигурно користити. Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Отвори тему, имаћеш шта да кажеш, а неком ће сигурно користити. Samo mi pravis poso... a plata mala... Juanito, Anika, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Pa ja mislim da ce to grad-selo biti kao i danas, po principu opruzanja koliko moze da se pokrije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Samo mi pravis poso... a plata mala... Maa veruj ti meni plata veca nego sto mislis.. kada vidis da neki ljudi iz nasih krajeva krecu da razumeju tu logiku, bice ti srce puno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Отвори тему, имаћеш шта да кажеш, а неком ће сигурно користити. Amin! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Samo mi pravis poso... a plata mala... Ајде, ајде, нешто се ради и из љубави. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2015 gradovi ce postepeno odumirati, a ljudi ce ziveti okruzeni prirodom i raditi od kuce А сплавови, кафићи, клабинг, дорћол, савамала, ово оно, братееее! Шта ћемо с тим? Не мисилш ваљда да је будућност у поселима? Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Tesko je biti prorok, ali mislim da je buducnost upravo suprotna - gradovi ce postepeno odumirati, a ljudi ce ziveti okruzeni prirodom i raditi od kuce. Upotreba auta smanjivace se, ne zato sto je neko "pametno osmislio gradove", nego zato sto ce gradovi i voznja do njih biti sve manje potrebni. Ово пророчанство звучи као пасторала глобалног села у ери информације. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Па такав тренд се већ види у најразвијенијим деловима света, а обично се такве ствари после шире даље... Надамо се. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Па такав тренд се већ види у најразвијенијим деловима света, а обично се такве ствари после шире даље... Надамо се. http://en.wikipedia.org/wiki/Gentrification Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Па такав тренд се већ види у најразвијенијим деловима света, а обично се такве ствари после шире даље... Надамо се. Исто тако је и тренд да постају отуђени, зависни од технологије итсл. Таква друштва се више не развијају већ стагнирају у најбољем случају... на крају их уништи декаденција и социјалне разлике, ако под овим "најразвијенијим деловима света" подразумеваш империју, наравно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Исто тако је и тренд да постају отуђени, зависни од технологије итсл. Таква друштва се више не развијају већ стагнирају у најбољем случају... на крају их уништи декаденција и социјалне разлике U, upravo sam o ovome gledala na Tedtalks-u (cini mi se), bas su isticali negativne strane rada from home, a zakljucak je da je produktivnost manja. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Кад смо код бежања на село може и овако Куд се не сети пре да испамујем. Може и овако Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука