Jump to content

Бежање на село да би се побегло од суровог капитализма, у коме се само ради

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

Tesko je biti prorok, ali mislim da je buducnost upravo suprotna - gradovi ce postepeno odumirati, a ljudi ce ziveti okruzeni prirodom i raditi od kuce. :)

Upotreba auta smanjivace se, ne zato sto je neko "pametno osmislio gradove", nego zato sto ce gradovi i voznja do njih biti sve manje potrebni.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ne znam, ja znam da Grizli dok je bio ovde ziveo neki pakao, a tamo ... u odnosu na ovde zivi san.. doduse samo zivi normalan zivot.... radi posteno i zaradjuje koliko radi..... i radi ono sto mu prija...

Pa vidi jednu stvar, u pocetku jeste bio pakao, ali ja sam prvo tamo uspeo da izguram normalan zivot. Ne bi da pominjem konkretno koliko sam zaradjivao na kraju, da vas ne traumiram... :)

Nego da vas ohrabrim - znaci, moze se. Moras da budes izuzetno uporan, da ne slusas nikoga nista, da verujes u sebe i rizikujes puno. Svaku priliku koja ti se pruzi da uzmes. Mozda bi trebalo otvoriti temu o tome... To je prakticno sto svako moze u svom zivotu da sprovede.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa vidi jednu stvar, u pocetku jeste bio pakao, ali ja sam prvo tamo uspeo da izguram normalan zivot. Ne bi da pominjem konkretno koliko sam zaradjivao na kraju, da vas ne traumiram... :)

Nego da vas ohrabrim - znaci, moze se. Moras da budes izuzetno uporan, da ne slusas nikoga nista, da verujes u sebe i rizikujes puno. Svaku priliku koja ti se pruzi da uzmes. Mozda bi trebalo otvoriti temu o tome... To je prakticno sto svako moze u svom zivotu da sprovede.

Отвори тему, имаћеш шта да кажеш, а неком ће сигурно користити. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Samo mi pravis poso... a plata mala... :)

Maa veruj ti meni plata veca nego sto mislis.. kada vidis da neki ljudi iz nasih krajeva krecu da razumeju tu logiku, bice ti srce puno :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Samo mi pravis poso... a plata mala... :)

Ајде, ајде, нешто се ради и из љубави. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

gradovi ce postepeno odumirati, a ljudi ce ziveti okruzeni prirodom i raditi od kuce

А сплавови, кафићи, клабинг, дорћол, савамала, ово оно, братееее! Шта ћемо с тим? Не мисилш ваљда да је будућност у поселима? :)

Подели на овим сајтовима

Tesko je biti prorok, ali mislim da je buducnost upravo suprotna - gradovi ce postepeno odumirati, a ljudi ce ziveti okruzeni prirodom i raditi od kuce. :)

Upotreba auta smanjivace se, ne zato sto je neko "pametno osmislio gradove", nego zato sto ce gradovi i voznja do njih biti sve manje potrebni.

Ово пророчанство звучи као пасторала глобалног села у ери информације.

Подели на овим сајтовима

Па такав тренд се већ види у најразвијенијим деловима света, а обично се такве ствари после шире даље... Надамо се. :)

Исто тако је и тренд да постају отуђени, зависни од технологије итсл. Таква друштва се више не развијају већ стагнирају у најбољем случају... на крају их уништи декаденција и социјалне разлике, ако под овим "најразвијенијим деловима света" подразумеваш империју, наравно.

Подели на овим сајтовима

Исто тако је и тренд да постају отуђени, зависни од технологије итсл. Таква друштва се више не развијају већ стагнирају у најбољем случају... на крају их уништи декаденција и социјалне разлике

U, upravo sam o ovome gledala na Tedtalks-u (cini mi se), bas su isticali negativne strane rada from home, a zakljucak je da je produktivnost manja.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Кад смо код бежања на село може и овако  :D  :))) Куд се не сети пре да испамујем.

Може и овако :)

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...