Лазар Нешић Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 @@Кеди, Kedili, posle ovih sličica ostaje još samo da se javi Juan (ili neko sličnome vičan) sa podacima kome si ih ukrala i odakle (ko onomad što se desilo da smo provalili neku snajku) ... a tebi da zbrišeš bez traga. Ali, to tada vredi popričati ... како то верници не треба да обраћају пажњу на своје снове, а Јаков је смео Trebaju da obraćaju. Ljudi poput Maksima, Evagrija, Lestvičnika i ostalih drugara su bili jako osetljivi na tu temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Pa jos ono , kao, hajdemo kod mene na gajbu da se malo molimo .... "Svako vidi ono sto hoce" - Patrijarh Pavle. Tako i tvoja bludna dusa u mojim poboznim namerama vidi zelju za pohotnim zadovoljavanjem. Pokaj se, brate, dok jos nije kasno! Млађони, Deki992, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Kedili, posle ovih sličica ostaje još samo da se javi Juan (ili neko sličnome vičan) sa podacima kome si ih ukrala i odakle (ko onomad što se desilo da smo provalili neku snajku) ... a tebi da zbrišeš bez traga. Мени се шпијунски дарови активирају тек кад поставе целе фотке... RYLAH, Плутон, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Poseban stepen zagorelosti - kad startuješ devojke na pravoslavnom forumu... Jedna pesmica za Pericu... RYLAH, Juanito and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Мистерија решена, Кеди је страни плаћеник. Милан Ракић, Gordana ., Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Jedna pesmica za Pericu... Музика ко у Тетрису, ал текст убоо Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 https://youtu.be/4dWRMoeK5ko oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Музыка ко у Тетрису, ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 A zna se ko ima najlepše brkove... da, ja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Музика ко у Тетрису, ал текст убоо А шта фали музици из тетриса? Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Само оригинали долазе у обзир. Шта ми би да кликнем... Човек Жоја, Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Па кол'ко вас је на крају било? Nakon 9 meseci troje Nego, prosto mi se samo namece-izgleda da i preko ekrana odisem zenstvenoscu cim niko nije posumnjao u moj pol otkad sam dosla RYLAH, Лазар Нешић, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Nakon 9 meseci troje Па бре... Ал ајд, нећу, само да знаш да сам показао изузетно суздржање што сам искулиро овај пенал Grizzly Adams and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Кеди је страни плаћеник. (znao sam) Vatikanski? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Па бре... Ал ајд, нећу, само да знаш да сам показао изузетно суздржање што сам искулиро овај пенал Drago mi je sto sam doprinela tvom podvigu Samo mi jos uvek nije jasan nacin na koji sam to postigla :.mislise. Ali necu zapitkivati vec samo zahvaliti :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука