Jump to content

Америка постоји 239 година, а у рату је провела 222 године

Препоручена порука

Kakve veze ima hriscanin i hriscnstvo s DRZAVNIM  gradjanskim brakom...

aj molim te objasni mi sto hriscanin ne bi podrzavao drzavnu gradjansku istituciju braka za homose..

A zasto bi hriscanin podrzavao tu zajednicu? 

hajde reci i ti nama ...

:))  :))  :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kakve veze ima hriscanin i hriscnstvo s DRZAVNIM  gradjanskim brakom...

aj molim te objasni mi sto hriscanin ne bi podrzavao drzavnu gradjansku istituciju braka za homose..

Zato što to direktno vodi u pakao. Ako te zanima teološko tumačenje možeš da priupitaš.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Zato što to direktno vodi u pakao. Ako te zanima teološko tumačenje možeš da priupitaš.

Ako drzva odobri papir na kom pise TAJ I TAJ u braku to vodi u pakao(nekog) ? :)):))

prevazisao si samog sebe.... :aplauz: facenew22222222

Ovoliku glupost nisam ocekivao ni od tebe.. :)):)) :))

nemoj teolosko objsnjenje molim te.... teologija ne postoji da bi odredila ko ce u pakao ko ce u raj.. zna se ko to odredjuje...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Hrišćani treba da imaju misiju u svetu a ne da se upodobljavaju svetu. Misija je učenje i priprema za Državu koja će doći. (Tačnije „будући град", da me ne razumeš pogrešno.)

Problem kod hrišćana - kao što je kod artemijevaca - je to što neće da čuju za teologiju. Kada postoji teološko objašnjenje ono treba da se čuje a ne da se smesta odbaci.

Dakle, kao što pitanje prvenstva počiva na teologiji, tako i problem seksualnosti počiva na teologiji. U tom smeru treba pričati. U suprotnom, naš forum će prevagnuti na sekularnost.

Seksualna devijacija i tzv. slobode otvaraju vrata samom zlu i protivljenju Bogu. To nije moralistička priča kojom je svet (zapadni) udavljen, nego je principijelna posledica teološkog učenja.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Hrišćani treba da imaju misiju u svetu a ne da se upodobljavaju svetu. Misija je učenje i priprema za Državu koja će doći. (Tačnije „будући град", da me ne razumeš pogrešno.)

Nisam znao da je pustiti nekog da radi sta hoce u skladu sa slobodnom voljom koju mu je Bog licno dao - upodobljavanje. :.mislise.

A da je zabranjivanje nekom da mu drzva overi papir u kom se kze da je vencan za tog i tog - MISIJA HRISCANSTVA..

e jesi masina za laprdanje...

Care, nit je misija hrsicanstva sprecvati drzavu da dozvoli gej brak, nego promovisati hriscanske vrednosti sopstvenim primerom.

Jer preko drzavne sile ne promovises hriscnstvo, nikad bilo niti ce biti.

Niti je upodobljvanje pustiti drugog coveka da zivi zivot kakav oce, bez upotrebe drzavne sile da kontrolises kakav ce zivot d zivi...

ne znam kako to bolje da ti objasnim...

Подели на овим сајтовима

Skloni se od tog ogledala vise ...

sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol

Nije to ogledalao, vec monitor, gledam ti profil.... :))

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Hrišćani treba da govore o društvu kada govore o sebi. Ako se nekome takvo društvo ne sviđa, može slobodno da se odvoji od njega.

Po tebi, hrišćani ne treba da se mešaju ni u šta. Zašto se Jovan Krstitelj mešao u intimnu vezu Iroda? Mislim, makar je bitno uputiti hrišćanski stav.

Ne možeš ti da živiš sa muškarcem. Je l' ti zvuči poznato? Ne možeš uzeti ženu brata svoga. Crkva može reći da se nešto ne može, a to što iz inata neko ipak hoće to što se ne može, druga je priča koja ne treba da ima veze sa hrišćanima, a kamoli još da to hrišćani opravdavaju, pa još i podržavaju.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Hrišćani treba da govore o društvu kada govore o sebi. Ako se nekome takvo društvo ne sviđa, može slobodno da se odvoji od njega.

Hriscani ne treba da budu licemerni. A ti si za pocetak, licemeran. Sa jedne strane ... kako je gradjanski homoseksualni brak, nesto antihriscansko i tu mi prosipas teoloske teze, sa druge strane, od kad sam na forumu za ove tri godine nisi se zalozio za zabranu sledeci anati hriscanskih svari

1. Kafane

2. Kafici

3. Grand parada

Dakle, molim te mani me, ti si za mene jedna intelektualno neiskrena osoba, sklona .... Dojadilo mi vise da citam tvoje ... o hriscanskom drustvu.

To o cemu ti pricas nema veze sa hriscanstvom i teologijom vec sa tvojom licnom homofobijim. Mani vise da ruzenja hriscanstvo obmotavajuci sopstvene predrsude i homofobiju u iste.

Ti ne pricas protiv homoskesualizma, ti nasiljem hoces da ga zabranjujes. Tu prike - nema nista hriscanski, niti se nasiljem siri jevandjelje.

Sveta tajna braka sa gradjanskim brakom jedino zajednicko sto ima je - ime. Van toga nikakve veze nema gradjanski brak sa hriscanstvom, jer je jednak parking servisu.

a sto se mene tice ja bih ukinuo komplet instituciju braka. Besmislena je.

Измењено од RYLAH
Речник, по стоти пут!

Подели на овим сајтовима

Hriscani ne treba da budu licemerni. A ti si za pocetak, licemeran. Sa jedne strane ... kako je gradjanski homoseksualni brak, nesto antihriscansko i tu mi prosipas teoloske teze, sa druge strane, od kad sam na forumu za ove tri godine nisi se zalozio za zabranu sledeci anati hriscanskih svari

1. Kafane

2. Kafici

3. Grand parada

Dakle, molim te mani me, ti si za mene jedna intelektualno neiskrena osoba, sklona ... . Dojadilo mi vise da citam tvoje ... o hriscanskom drustvu.

To o cemu ti pricas nema veze sa hriscanstvom i teologijom vec sa tvojom licnom homofobijim. Mani vise da ruzenja hriscanstvo obmotavajuci sopstvene predrsude i homofobiju u iste.

Ti ne pricas protiv homoskesualizma, ti nasiljem hoces da ga zabranjujes. Tu prike - nema nista hriscanski, niti se nasiljem siri jevandjelje.

Sveta tajna braka sa gradjanskim brakom jedino zajednicko sto ima je - ime. Van toga nikakve veze nema gradjanski brak sa hriscanstvom, jer je jednak parking servisu.

a sto se mene tice ja bih ukinuo komplet instituciju braka. Besmislena je.

Mesijo?

Vratio si se!?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Reci iskreno kako Sveta Gora može zabraniti homoseksualnost i druge stvari, čak i pristup ženama? Da li bi to okarakterisao nasiljem?

Jednostavno, ako se nekome ne sviđa takvo društvo (hrišćansko), može slobodno da ga napusti. Može se pozvati policijska patrola koja će na Svetoj Gori udaljiti prestupnike.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...