Плутон Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Кад би се побили Рус и Американац, побио би се и Србин сам са собом. Човек Жоја, Млађони, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Juanito and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AHEdwB5FKc0 Sreo sam prijatelja svog Sretnog, k o da me posl o Bog "Nikoga više ovdje neznam," kaže mi Reci gdje su nam prijatelji svi? Pa kaže Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove Gledam u slike on i sin Kaže da malog zovu Jim Da prozora kuća ima dvadeset i dva "Dobro živiš," čudim mu se ja -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 По гризлију....имамо заведен амерички, народ ван сваке слободе и демократије, потпуно у немогућности да својим гласом на слободним изборима, промене ону малу групицу у вашингтону, који су истински зликовци и највећи светски освајачи а самим тим и моћници??? Гризли бреј? Милошевић синдром а? Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Е амерофилу неће моћи тако: Човек Жоја, Manolis, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Човек Жоја, Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Ко би победио кад би се побили Рус и Американац, ко је јачи? Кинези Човек Жоја, Плутон, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 По гризлију....имамо заведен амерички, народ ван сваке слободе и демократије, потпуно у немогућности да својим гласом на слободним изборима, промене ону малу групицу у вашингтону, који су истински зликовци и највећи светски освајачи а самим тим и моћници??? Гризли бреј? Милошевић синдром а? Па ево овај смотани је обећавао да прекине ратовање. Зато су га људи и изабрали. Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=fRMXGRrUfu0 "Себичан, бахат и малоуманпо свету прави русвај грдан,Сотона тврди да је хумани да је анђео милосрдан" http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 И опет ништа. Што значи да изнутра, у континуитету, постоји "нека сила" која упрљавља стварима и то у континуитету. Е то је моје питање (самом себаи). Шта је то? Не смем да ти кажем, ради твоје безбедности... У сваком случају, није економска потреба нити нека њихова "генетска предиспозиција". Мој закључак је да једноставно кад политичар располаже толиком силом он је у огромном искушењу да је употреби на неки начин. Замисли себе у ситуацији да имаш на располагању толику војску и да ти не може нико ништа. Ту су онда и разни интереси, лобирање, подмићивање... Млађони and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 мислим да у случају УСА није пресудно, јер постоји континуитет Па и не постоји баш континуитет. Они се до Другог светског рата нису пуно мешали у туђа посла, осим Првог. Други св. рат, Кореја, Вијетнам и слично били су борба против тоталитарних режима - за шта можда и постоји некакав аргумент. Бесмислени ратови попут "хуманитарног" напада на СРЈ, Либију, Ирак итд. су новијег датума. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Па и не постоји баш континуитет. Они се до Другог светског рата нису пуно мешали у туђа посла, осим Првог. Други св. рат, Кореја, Вијетнам и слично били су борба против тоталитарних режима - за шта можда и постоји некакав аргумент. Бесмислени ратови попут "хуманитарног" напада на СРЈ, Либију, Ирак итд. су новијег датума. Монроова доктрина и радње по Централној и Јужној Америци, рат са Канадом, итд. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Па види, ја стварно не знам за тајна друштва и њихове завере... Сврха мог јављања на овој теми је само да укажем на погрешну претпоставку да је богатство САД засновано на ратовању, империјализму итд. Сењор Хуан је то лепо објаснио - то је само нашем народу изговор за песимизам и лењост да било шта промени. То је изговор да се стално кука и ништа не предузима... И тако даље, да се не ражестим превише могу неког ненамерно да увредим... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Не смем да ти кажем, ради твоје безбедности... У сваком случају, није економска потреба нити нека њихова "генетска предиспозиција". Мој закључак је да једноставно кад политичар располаже толиком силом он је у огромном искушењу да је употреби на неки начин. Замисли себе у ситуацији да имаш на располагању толику војску и да ти не може нико ништа. Ту су онда и разни интереси, лобирање, подмићивање... Power corrupts; absolute power corrupts absolutely oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Једино што постоји кроз ратове ти је та мала екипа из главног града. А да та екипа сад некако нестане, Амери би и даље били исти као што су сада, само богатији и срећнији. Teško bi Amerikanci bili srećniji bez prepunih zaliha energenata. Manipulacija tržištem nafte i petrodolarom kroz tiraniju (demokratiju sa prvosveštenicima masovnih medija) kakvu svet nije do sada video, ono je što karakteriše SAD. Зосима, feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука