Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ako oces pricati ozbiljno o slobodnom trzistu izvoli.. ali prvo da razgranicimo staj e slobodno trziste.. Nato svakako ratuje... ali ne donosi ni slobodno trziste ni demokratiju... i to je ono sto je glupost kod ovog posta Dakle ubaciti u pricu slobodno trziste i demokratiju sa nato bombama.. je maliciozno lupetanja gluposti..... Kako maliciozno lupanje gluposti kada se oni bombama bore protiv diktatora ( Gadafi, Asad, Milosevic, ..) i sa Nato ombama donose demokratiju i slobodu a demokratija ne moze bez slobodnog trziata ... Znaci, lupanja ima ali kod tebe a ne kod Korduna ... kordun and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Kako maliciozno lupanje gluposti kada se oni bombama bore protiv diktatora ( Gadafi, Asad, Milosevic, ..) i sa Nato ombama donose demokratiju i slobodu a demokratija ne moze bez slobodnog trziata ... Znaci, lupanja ima ali kod tebe a ne kod Korduna ... Izvini a kako su se oni to borili protiv milosevica i gadafija? Jel na njih pucali, jel na njih letele bombe? Glupo je da pricas da su se borili protiv milosevica i gadafija.. kada je tu ginuo nevin narod.. To sto ti bolujes od "lazne dileme" ili milosevic ili nato.. ne znaci da smo ostali oboleli od tog laprdanja... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 a demokratija ne moze bez slobodnog trziata Наравно да може. Те две ствари немају у принципу никакве везе. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Наравно да може. Те две ствари немају у принципу никакве везе. Moze i slobodno trziste bez demokratije..... - Hong Kong, Singapur..... 0 demokratije a jedno od najslobodnijih trizsta na svetu.. Chile.. isto... kada je uveo slobodno trziste i krenuo da napreduje bio je diktatorska zemlja... Demokratija cak moze da bude velika prepreka slobodnom trzistu kad postane vladavina rulje i partija - kao u Srbiji..Grckoj.... Francuskoj Spaniji... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Наравно да може. Те две ствари немају у принципу никакве везе. Ako je tako navedi mi jednu demokratsku drzavu koja nema trzisnu ekonomiju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ako je tako navedi mi jednu demokratsku drzavu koja nema trzisnu ekonomiju. Jedno je trzisna ekonomija, drugo je slobodno trziste. Trzisna ekonomij moze biti kronisticka, kejnezianska, razne vrste ekstremno mesovitih ekonomija. Ne mesaj pojmove ko pijanaac kljuceve. Vidis, Crveni, ja ne znam.. jel ti ne kapiras sta oznacv pojam slobodno trziste.. ili ga namerno generalizujes pa smtras da isto "slobodno trziste" u Nemackoj, Srbiji, Hong Kongu i Usa? Da je u te 4 zemlje isti slobodnotrzisni ekonomski sistem? ako mislis da je isti.... pojm nemas... ako pak zns da nije, pa namerno mess pojmve da bi trolovao onda bih te zamolio da prekines to da radis kada ozbiljno pricmo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Jedno je trzisna ekonomija, drugo je slobodno trziste. Trzisna ekonomij moze biti kronisticka, kejnezianska, razne vrste ekstremno mesovitih ekonomija. Ne mesaj pojmove ko pijanaac kljuceve. Vidis, Crveni, ja ne znam.. jel ti ne kapiras sta oznacv pojam slobodno trziste.. ili ga namerno generalizujes pa smtras da isto "slobodno trziste" u Nemackoj, Srbiji, Hong Kongu i Usa? Da je u te 4 zemlje isti slobodnotrzisni ekonomski sistem? ako mislis da je isti.... pojm nemas... ako pak zns da nije, pa namerno mess pojmve da bi trolovao onda bih te zamolio da prekines to da radis kada ozbiljno pricmo. Bato, daj mi jednu demokratsku drzavu sa planskom privredom a ne trzisnom ... A u medjuvremenu ne pricaj napamet .... A te tvoje fantazije sta je slobodno a sta nije raspravi preko tarabe .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Па ето ти Србија и Русија. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Па ето ти Србија и Русија. I po cemu mi to nemamo trzisnu privredu vec plansku? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ми немамо никакву. Crveni Baron and Плутон је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Bato, daj mi jednu demokratsku drzavu sa planskom privredom a ne trzisnom ... A u medjuvremenu ne pricaj napamet .... A te tvoje fantazije sta je slobodno a sta nije raspravi preko tarabe .. Tema je da li slobodno trziste i demokratija idu zajedno. A ne trzisna privreda. Nauci da razlikujes slobodnotrzisnu-privredu i naprimer kronisticko-trzisnu privredu(obe imaju trzisnu privredu, samo je prva slobodna druga nije).... pa da nastavimo razgovor. Za pocetak, posto si duduk.. wikipedij.. p da predjemo na ozbiljnije knjige. http://en.wikipedia.org/wiki/Market_economy- Trzisn privreda. http://en.wikipedia.org/wiki/Free_market- slobodno trziste kao jedna od vrsta trzisne privrede. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Tema je da li slobodno trziste i demokratija idu zajedno. A ne trzisna privreda. Nauci da razlikujes slobodnotrzisnu-privredu i naprimer kronisticko-trzisnu privredu(obe imaju trzisnu privredu, samo je prva slobodna druga nije).... pa da nastavimo razgovor. Za pocetak, posto si duduk.. wikipedij.. p da predjemo na ozbiljnije knjige. http://en.wikipedia.org/wiki/Market_economy- Trzisn privreda. http://en.wikipedia.org/wiki/Free_market- slobodno trziste kao jedna od vrsta trzisne privrede. Mile vec sam ti naglasio da tim tvojim fantszijama o slobodnom i naslobodnom trzistu diskusiju vodis preko tarabe .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Mile vec sam ti naglasio da tim tvojim fantszijama o slobodnom i naslobodnom trzistu diskusiju vodis preko tarabe .... Он се зове Младен. Успут, која је интенција ако би био љубезан да нам кажеш, твој активизам на овој агори? Био си добровољац па те `заборавило`, или шта? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Он се зове Младен. Успут, која је интенција ако би био љубезан да нам кажеш, твој активизам на овој агори? Био си добровољац па те `заборавило`, или шта? Pa pokusavam da kultivisem pojedince koji caste druge sa nazivima duduk. A koje su tvoje intencije ako bi bio ljubazan i ti da nam kazes? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Mile vec sam ti naglasio da tim tvojim fantszijama o slobodnom i naslobodnom trzistu diskusiju vodis preko tarabe .... Nista, Mile, ispred dragstora, posle skupa Radikalne Strnke pa pricaj sa obrazovanima koji nemaju fantazije. Pa pokusavam da kultivisem pojedince koji caste druge sa nazivima duduk. U pravu si, trebam da se izvinim Duducima... oni znju razliku izmedju trzisne privrede, i slobdnog trzista kao jednog od modela trzisne privrede (pored wellfare, nordijskog kapitalizma, kronizma itd) Imaju obrazovanja za toliko. Dakle, oprostite duduci sto sam vas uporedio sa ovim laprdachem koji se samo bavi retorikom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука