Николa Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Bolu me leđa. Al to zato što sam spavao 3 sata i ceo dan sedeo na neudobnim stolicama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 http://youtu.be/ieVuEUSdrzI?t=2m25s Тема ме подсјетила на ову пјесму а иначе ме не боли ништа, осим понекад кичме (због висине) и ријетко, али стварно ријетко, главе! keka је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Ima li neko na ovom forumu da ga ne bole leđa? Николa and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 http://youtu.be/ieVuEUSdrzI?t=2m25s Тема ме подсјетила на ову пјесму а иначе ме не боли ништа, осим понекад кичме (због висине) и ријетко, али стварно ријетко, главе! И ја мислио да тролујем том песмом, ал рекох да се уздржим кад сам видео да људи стварно постују своје бољке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Ima li neko na ovom forumu da ga ne bole leđa? evo ja.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Bila sam.. .Ali boli .. мoра да постоји неко решење да ти буде боље...можда ови што ''намештају'' кичму.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Bila sam.....Trebalo mi je dosta vremena da donesem tu odluku,ne znam zašto to ljudi rade....bezveze je.... Svakodnevno radim vežbe sa fizioterapeutom ili sama....Ali boli .... Napravite kupku od lekovitih bilja tj cajeva i u kadi se u tome kupajte. Neven, kamilica, kopriva i rastavić. Samo što treba malko više grama biljaka da se preliju vrelom vodom. Oko 50 grama od svakog. Negde gde se prodaju na merenje je znatno jeftinije. ili da vas usmerim kod doktora radi saveta oko nekog od prirodnih proizvoda biljke aloe vera, jedne Američke kompanije iako vam je kupka čajeva sigurno jeftinije. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Hvala na savetu,sigurno ću probati.... Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 И ја мислио да тролујем Није мени у циљу било да тролујем (пошто ни не знам шта то значи), али ако јесам, ја се извињавам! Мене је само тема подсјетила на ту пјесму! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Niko da ne ide kod tih što "nameštaju" kičmu.To je zaista opasno.Ne poznaju anatomiju i mogu naglim pomeranjem nekih delova da povrede kičmenu moždinu....ne kažem da nikome nisu pomogli,ali to je čista sreća što je tako.No,ni naši lekari nisu bogzna kakvi znalci svog zanata,ali je svekako sigurnije otići kod stručnjaka. Ja sam sada dobro kako mi je bilo,nisam mogla ni da sedim dugo,uhvati me neka nervoza i bol se pojača,prosto sam morala da ustanem i prošetam bilo gde....i tako mi bude lakše. Ali od tada ja neumorno vežbam,i sve polako dolazi na svoje mesto,nadam se da će mi dragi Bog pomoći da bude bolje. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 @, Meni odgovaraju samo pojedine vezbe i to odredjene, posto je u pitanju skolioza na dva mesta. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Kad budem bila u prilici,otići ću u Ribarsku Banju.... .smesko. .Svež vazduh,zdravo okruženje, i ja zaista verujem da to pomaže,bar meni. U blizini je i manastir Djunis i manastir Sveti Roman, a ako se dobro sećam i manastir Naupare,mada je on sigurno malo dalje,ka Aleksandrovcu. Lepa je ova naša Srbija,nego je mi zagadismo.Ne može čovek lepo da se prošeta pored reke,svuda smeće i psi lutalice.... Dan je divan za šetnju. Danas me ništa ne boli. .smesko. Драгана Милошевић, Саша од Москве and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Ko ce pamtiti bol kada prestane... "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Obično kad je ovakvo vreme napolju, boli me zglob desne ruke.toliko da ponekad ne mogu da pomerim ruku.Doktori ne znaju sta mi je, ali kazu da nije reuma, jer se javlja samo jednom godisnje , tacnije u zimskom periodu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Bolelo me je aii nakon ovog "grafita" sve je prestalo -Владимир-, Зосима, Volim_Sina_Bozjeg and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука