Рапсоди Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 Тренутно сам бесна на све хакере света. Пакао им не гине. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 On 4. 11. 2019. at 18:15, Рапсоди рече Пакао им не гине. Expand Nemoj Rapso, mnogo je. Oni i dalje hakuju, ti besniš. #JustChill Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 znam sta ne osecam JESSY and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 On 4. 11. 2019. at 18:26, Natasa. рече Nemoj Rapso, mnogo je. Oni i dalje hakuju, ti besniš. #JustChill Expand Хаковали нам у фирми систем. Ужас. Све блокирали ....молите се за мене да преживим Почиње рад у руднику...нема више форума Milica Bajic and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 On 4. 11. 2019. at 18:45, Рапсоди рече Хаковали нам у фирми систем. Ужас. Све блокирали ....молите се за мене да преживим Почиње рад у руднику...нема више форума Expand Preživećeš Rapso, samo bez sekiracije...biće to ok. Bitno da ste ti i Peđa kako treba. Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 нека тежина, ал не умем да викнем..оно кад гађаш мету, а промашиш циљ ViktorijaV and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PontifexPaulus Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 Nevjerojatnu ljubav spoznajom katoličke vjere, obracenjem i sada bih zelio evangelizirati sto vise ljudi aktivnim doprinosom u lokalnoj crkvi, svojoj obitelji, prijateljima i svim ljudima dobre volje. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 Баш ми се спава. Лаку ноћ свима. Vladan :::., Smaragdni kamičak, Биљана, два and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 @goranger Ko mi te diro batice, stigoste li kuci? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Mir i spokoj. Sinoc sam organizovala spansko vece za prijatelje i sve je bas lepo proslo, hvala Bogu. Sada je vreme za zasluzeni odmor uz lepu knjigu ? ViktorijaV and Биљана, два је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Budno i voljeno! florenntina, ana čarnojević and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 идемо даље Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Zbunjeno i truncicu pospano Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Osećam da svako treba da ima slobodu u životu. Radujem se da su ljudi oko mene i od mene slobodni. Slobodno. Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2019 On 5. 11. 2019. at 23:43, ViktorijaV рече Osećam da svako treba da ima slobodu u životu. Radujem se da su ljudi oko mene i od mene slobodni. Slobodno. Expand hm....ovo ne zvuči baš najbolje Поет је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука