Jump to content

Шта осећате?

Оцени ову тему

Ленка*

Препоручена порука

http://youtu.be/ieVuEUSdrzI?t=2m25s

Тема ме подсјетила на ову пјесму :)

а иначе ме не боли ништа, осим понекад кичме (због висине) и ријетко, али стварно ријетко, главе! :)

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

http://youtu.be/ieVuEUSdrzI?t=2m25s

Тема ме подсјетила на ову пјесму :)

а иначе ме не боли ништа, осим понекад кичме (због висине) и ријетко, али стварно ријетко, главе! :)

И ја мислио да тролујем том песмом, ал рекох да се уздржим кад сам видео да људи стварно постују своје бољке :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ima li neko na ovom forumu da ga ne bole leđa?

evo ja....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Bila sam..
.Ali boli ..

мoра да постоји неко решење да ти буде боље...можда ови што ''намештају'' кичму....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Bila sam.....Trebalo mi je dosta vremena da donesem tu odluku,ne znam zašto to ljudi rade....bezveze je....

Svakodnevno radim vežbe sa fizioterapeutom ili sama....Ali boli ....

Napravite kupku od lekovitih bilja tj cajeva i u kadi se u tome kupajte. Neven, kamilica, kopriva i rastavić.

Samo što treba malko više grama biljaka da se preliju vrelom vodom. Oko 50 grama od svakog. Negde gde se prodaju na merenje je znatno jeftinije. ili da vas usmerim kod doktora radi saveta oko nekog od prirodnih proizvoda biljke aloe vera, jedne Američke kompanije iako vam je kupka čajeva sigurno jeftinije.

Подели на овим сајтовима

И ја мислио да тролујем

Није мени у циљу било да тролујем (пошто ни не знам шта то значи), али ако јесам, ја се извињавам! Мене је само тема подсјетила на ту пјесму! :)  

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Niko da ne ide kod tih što "nameštaju" kičmu.To je zaista opasno.Ne poznaju anatomiju i mogu naglim pomeranjem nekih delova da povrede kičmenu moždinu....ne kažem da nikome nisu pomogli,ali to je čista sreća što je tako.No,ni naši lekari nisu bogzna kakvi znalci svog zanata,ali je svekako sigurnije otići kod stručnjaka.

Ja sam sada dobro kako mi je bilo,nisam mogla ni da sedim dugo,uhvati me neka nervoza i bol se pojača,prosto sam morala da ustanem i prošetam bilo gde....i tako mi bude lakše.

Ali od tada ja neumorno vežbam,i sve polako dolazi na svoje mesto,nadam se da će mi dragi Bog pomoći da bude bolje.

:351780:

Подели на овим сајтовима

@,

Meni odgovaraju samo pojedine vezbe i to odredjene, posto je u pitanju skolioza na dva mesta.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Kad budem bila u prilici,otići ću u Ribarsku Banju.... .smesko. .Svež vazduh,zdravo okruženje, i ja zaista verujem da to pomaže,bar meni.

U blizini je i manastir Djunis i manastir Sveti Roman, a ako se dobro sećam i manastir Naupare,mada je on sigurno malo dalje,ka Aleksandrovcu.

Lepa je ova naša Srbija,nego je mi zagadismo.Ne može čovek lepo da se prošeta pored reke,svuda smeće i psi lutalice....

Dan je divan za šetnju.

Danas me ništa ne boli. .smesko.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ko ce pamtiti bol kada prestane...

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...