Лидија Миленковић Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Pospanooooossssss......... Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 promenu vremena.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 BO.OL Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Mir Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Да је време да мењам нешто. Драшко, Ненад Р. and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Благу бол узроковану дислокацијом лопатице Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Osećam da samo što nije počelo-Olympic Games Rio 2016 Samo vas posmatram Драшко and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 1 hour ago, Suncokret54 рече ti plaćaš brodić... i piće, ako obuka uspe... a ako ne uspe Arsenija, 19горан80 and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 5 minutes ago, Suncokret54 рече ... ако не успе, брига ме за њега, мене би уапсили... значи, делимо ризик... podsetilo me na dogadjaj iz vojske isto je bilo u fazonu "akp uspe....a ako ne...." Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 On 8/4/2016 at 19:25, Suncokret54 рече ... postoji, mogu da ti pomognem, ako si u Beogradu... nikada te nisu bacili, sa kakvog plovila u vodu, dovoljno daleko od obale... nedeljom sam slobodan, ti plaćaš brodić... i piće, ako obuka uspe... хвала на великодушној понуди добри човече,дошао бих али живим у унутрашњости...верујем да би се снашао када би ме бацио са неког пловила,јер ја умем да пливам од тачке А до тачке Б,али не умем да се одржавам на води,једноставно потонем...јуче сам чуо једну одличну реченицу "вода не воли страх",можда је и то проблем...мада ако се плашим воде зашто онда стално идем на купање и не излазим из воде...то је већ проблем за психолога Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Ne znam vise ni sta osecam ... Osecam da me probada ... jedna neostvarena zelja ... i potreba u isto vreme , i jedna misao kao molitva ... Биљана 1234 and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 osećam da treba da ćutim i slušam... Bokisha and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Leptiriće Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Da ne nabrajam, svesna sam postojanja svih organa i svih procesa u svom telu bolno svesna Снежана, АлександраВ, Светислав Павловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Da ništa nije onako kako izgleda... Снежана, Sanja Т. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука