JESSY Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 у последње време се јако пуно пише и говори о томе.....људи га углавном раде да би се ослободили неких својих здравствених проблема.... колико је то реално....? да ли је стварно начин исхране , тј.узимање одређених намирница толико важно за наш организам....? или је овај тест још једна комерцијална ствар која је у тренду тренутно..... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Rekla bih da je uglavnom trend. Naravno da postoje kod ljudi i poremećaji u organizmu koji zahtevaju posebne vrste ishrane, ali mislim da generalno ovo služi za uzimanje para, da ljudi u velikoj meri ovo rade kao smernicu za razne dijete koje kasnije slede (ili da kažem pokušaje dijeta ), tako da mislim da je više komercijalna stvar u pitanju... Mislim da smo u današnje vreme toliko informisani o zdravoj ishrani, namirnicama koje smetaju ili ne, koje nas goje ili ne, da možemo sasvim samostalno da zaključimo šta bi trebalo da jedemo a šta ne, u većoj ili manjoj meri... Tačno znam šta me goji, šta mi ne prija za organizam i to izbegavam, ne treba niko da mi uzme pare za test da bi mi rekao manje više isto to.. E sad, što se tiče ljudi koji zaista imaju prave zdravstvene probleme, pa im trebaju smernice za posebnu vrstu ishrane, možda i nije toliko bacanje para.. verum est in beer and milijan75 је реаговао/ла на ово 1 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Што рече један на Вукајлији испод постера на ком је наслов "Трчање може узроковати здравствене проблеме", ја сад више стварно не знам како да живим! Zero, pahulja, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Metoda je definitivno nenaučna jer iz krvi ne možeš da dobiješ podatak o tome šta bi od namirnica nekom moglo da smeta a šta ne... osim za pojedine elemente (gvožđe, šećer, i slično). Sa druge strane, čim ti neko ograniči neke namirnice (pa makar ih ograničio i potpuno nasumično) sigurno ćeš bar malo smršati, jer ćeš preskočiti neke obroke koje bi inače pojela... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 ево шта кажу у медицини...... Netolerancija na hranuje reakcija na hranu koja može da izazove neprijatne simptome i vezuje se za mnoga hronična stanja. Nije verovatno da će netolerancija na hranu da ugrozi život, ali može značajno promeniti kvalitet života. Dok manje od 2% populacije pati od alergija, procenjuje se da više od 35% populacije pati od netolerancije na hranu. Ona može da ugrozi bilo koga u bilo kom starosnom dobu, ali pošto se simptomi često javljaju tek posle izvesnog vremena od uzimanja hrane, otkrivanje problematične hrane može da bude teško bez korišćenja novih laboratorijskih testova. Na primer, mleko ili hleb pojedeni jednog dana mogu da izazovu bolove u zglobovima tri dana kasnije. Neke netolerancije na hranu mogu da budu izazvane nedostatkom enzima ili hemijskom preosetljivošću, dok druge predstavljaju reakciju imunog sistema i stvaranjem specifičnih IgG antitela na određenu namirnicu. Netolerancija na hranu se povezuje sa brojnim hroničnim stanjima i simptomima, koji uključuju sledeće: Gastrointestinalne tegobe – Gastritis, nadimanje, sindrom iritabilnog creva, dijareja, opstipacija, malapsorpcija. Neurološke smetnje – Glavobolja, migrena, vrtoglavica. Dermatološke promene – Akne (kod odraslih), ekcem, svrab kože, osip. Bolovi u zglobovima i mišićima – Od atipičnih bolova i otečenosti zglobova do reumatoidnog artritisa, fibromijalgija. Psihološke smetnje – Hronični umor, nesanica, depresija, anksioznost. Respiratorne tegobe – Astma, rinitis-može se preklapati sa alergijskim procesom. Problemi kontrole telesne težine. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 kad sam radila test intolerancije pokazalo mi da sam alergična na pšenično brašno. kad mi je dr. uvela druge vrste brašna jela sam najviše kukuruzno. sledeći test je pokazao alergiju na kukuruzno brašno. najbolje je balansirati svega podjednako u ishranu. voće, povrće, razne vrste brašna podjednako koristiti. zalijepi se čovjek samo za bijeli hljeb. kako objasniti da neko kome test imunologije pokazuje da je imunitet odličan, dok uz to ima sve moguće alergije? ines and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 2 часа, Natasenka рече kad sam radila test intolerancije pokazalo mi da sam alergična na pšenično brašno. kad mi je dr. uvela druge vrste brašna jela sam najviše kukuruzno. sledeći test je pokazao alergiju na kukuruzno brašno. najbolje je balansirati svega podjednako u ishranu. voće, povrće, razne vrste brašna podjednako koristiti. zalijepi se čovjek samo za bijeli hljeb. kako objasniti da neko kome test imunologije pokazuje da je imunitet odličan, dok uz to ima sve moguće alergije? Često nalazi krvi i sistematskih pregleda pokazuju da je čovek POTPUNO ZDRAV, a ima simptome bolesti. To jeste prilično neobjašnjivo i neshvatljivo doktorima jer mnogo je takvih ljudi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 2 минута, ines рече Često nalazi krvi i sistematskih pregleda pokazuju da je čovek POTPUNO ZDRAV, a ima simptome bolesti. To jeste prilično neobjašnjivo i neshvatljivo doktorima jer mnogo je takvih ljudi! nekad mu neka naočigled sitnica može stvarati probleme zdravstvene. Pričešće je najveći lek. kad se počinju uzimati lekovi dobro isčitati o čemu se radi. mnogi doktori olako propisuju lekove. pogotovo za psihu. za bilo koju sitnicu. posle jedne sedmice čovek se s tih lekova skida mesecima. to je dokazano. ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 1 минут, Natasenka рече nekad mu neka naočigled sitnica može stvarati probleme zdravstvene. Pričešće je najveći lek. kad se počinju uzimati lekovi dobro isčitati o čemu se radi. mnogi doktori olako propisuju lekove. pogotovo za psihu. za bilo koju sitnicu. posle jedne sedmice čovek se s tih lekova skida mesecima. to je dokazano. Svaka čast Nataša! potpuno se slažem: PRIČEŠĆE JE NAJBOLJI LEK! moja kolegica je vukla posledice raznih kemoterapija nakon preživljenog raka stalno joj je bilo loše, vazda slab imunitet, pa velike količine bakterija i stalno nešto, međutim, kad se počela redovito pričešćivati, organizam joj je ojačao i vremenom tegobe narušenog organizma zbog drastičnog teškog lečenja su nestale...Potpuno se slažem da je PRIČEŠĆE zaista LEK ZA SVE BOLESTI DUŠEVNE I TELESNE! Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 3 минута, ines рече Svaka čast Nataša! potpuno se slažem: PRIČEŠĆE JE NAJBOLJI LEK! moja kolegica je vukla posledice raznih kemoterapija nakon preživljenog raka stalno joj je bilo loše, vazda slab imunitet, pa velike količine bakterija i stalno nešto, međutim, kad se počela redovito pričešćivati, organizam joj je ojačao i vremenom tegobe narušenog organizma zbog drastičnog teškog lečenja su nestale...Potpuno se slažem da je PRIČEŠĆE zaista LEK ZA SVE BOLESTI DUŠEVNE I TELESNE! poznato je da se rak dobija kad organizam postane zakiseljen mnogo. kad se naruši alkalnost u organizmu. njemački doktor je dobio nobelovu nagradu 1923. što je otkrio uzrok i lek za rak. on je rekao da je to medicinska soda bikarbona. ona stvarno vraća organizam u normalnu. hemoterapije oduzimaju kalcijum i ostale minerale. zato opada kosa, trepavice, slabe kosti. opada imunitet. opet na teret zdravlja. msm da je dobro starac tadej savetovo 40 dana posta i Pričešće svake sedmice. uz to ispovest od detinjstva . za bolesnike od raka je bitnija podrška i da duhom ostanu pozitivni. mnogi su obavili operacije, terapije, pa umrli. to je velik rizik. uz Boga je lakše u svakoj bolesti. naravno. opet svako može da izabere na koji način da se leči, kad ne daj Bože do takvih trenutaka dodje. ili hemoterapija uz svete Tajne. opet je veća šansa za oporavak. ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 Mislim da svako treba da osluskuje svoj organizam, samo je problem u nama samima sto se oglusujemo, a on uvek signale salje. Kada su u pitanju neka oboljenja, bar sto se tice same ishrane , najbolje da se uradi test. milijan75 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука