Дуња Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Добро бре, нећемо се лагати око возачке сорте, знамо се Ne bih rekla da je govorio neistinu. Ne znam zasto bi. Uostalom, zali se (izmedju ostalog) na uslove koji postoje od nedavno - skracena plata i produzeno radno vreme. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 ЕПП Kakav baja .... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Снежана Извини Кристина ,нисмо те препознали...у потпису...Ђенка Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Да, ладно се више исплати сипати мало бензина за те паре у братова кола па се возити цео дан. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Снежана Извини Кристина ,нисмо те препознали...у потпису...Ђенка Не разумем??? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Их бре,па тај мотор што си поставила је Ђенкин из маратонаца, а Кристина је његова љубавница из истоименог филма... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 1. Ukinuti da gradjani svakako iz budzeta finansiraju preduzece cije usluge mozda i ne koriste Ti si pravi libertarijanac. Dakle prekidam svako finasiranje budzeta za kulturu, za skolu, za sva preduzeca u restrukturiranju, za sva preduzeca u krizi, za zeleznicu, za beograd na vodi, za sve to ocu da mi se vrate moje poreske pare. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Их бре,па тај мотор што си поставила је Ђенкин из маратонаца, а Кристина је његова љубавница из истоименог филма... Није, ово је мотор из "Отписаних" Crveni Baron, ivanaika and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 У колко паре да би их користили аутомобили као још једну, екстра траку, koristili bi kao free parking space ali 100 % si u pravu.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Није, ово је мотор из "Отписаних" Ih bre Zoske ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Није, ово је мотор из "Отписаних" Па то је један те исти бмв,дугих није ни било, и маратонци су време пред 2 св рат... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Ih bre Zoske ... Ма ја сам код жена одавно отписан... Crveni Baron, Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Ti si pravi libertarijanac. Dakle prekidam svako finasiranje budzeta za kulturu, za skolu, za sva preduzeca u restrukturiranju, za sva preduzeca u krizi, za zeleznicu, za beograd na vodi, za sve to ocu da mi se vrate moje poreske pare. Daj poreske prijave da vidimo koliko si uplatio poreza... sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Svaka prica o bus plusu je besmislena. Niko pametan nece da uplacuje lopovima 1100 dinara. Za te pare je mnogo sto sta moguce da se uradi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Svaka prica o bus plusu je besmislena. Niko pametan nece da uplacuje lopovima 1100 dinara. Za te pare je mnogo sto sta moguce da se uradi. Toliko placaju studenti i penzioneri. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука