Н И Н Е Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Људи су се обезобразили, неће да плате ни карту ни казну а мрзи их да ходају. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Pa ja znam gde on zivi ali tamo gde on zivi takvo ponasanje kontrolora nije nikakva vest niti nesto neobicno. Pa znas kako je ovde, ljudi se obicno solidarisu sa osobama koje se pristojno ponasaju ... tesko ces naci nekoga ko bi opravdao svercovanje i cupetanje sa kontrolorima ... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ma sve je to besno, neće da plaćaju kartu a hoće da se voze. Još se posle bune kada im kontrolor traži isprave?! Ja bih uveo kaznu 1000e za ne plaćanje karte. Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Inace imam informaciju da sns botovi osim pojavljivanja na protestima opozicije gde ih toboze slucajno nalecu tv kamere snimaju i daju izjave snsovskim medijima kako ta opozicija nema pojma i kako ih placa Miskovic,da sns botovi su dobili novi zadatak i to u busevima u Beogradu. Jednostavno okupe se i komentarisu naglas kako je sramota ako neko nema kartu,svaka cast Vucicu,naravno ti isti kasnije budu svedoci da pretuceni ljudi u stvari su bili bahati i da su napadali komunalce. Mislim,informacija je pouzdana. Uzasno. Svaka cast za profesora koji je pretucen,covek je u pravu ne 100 posto nego 1000. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Pa znas kako je ovde, ljudi se obicno solidarisu sa osobama koje se pristojno ponasaju ... tesko ces naci nekoga ko bi opravdao svercovanje i cupetanje sa kontrolorima ... Dok je davljenje za gusu, uvrtanje ruku i bacanje na zemlju kao mera protiv nemanja karte javnog prevoza sasvim uobicajena stvar u Italiji... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ma sve je to besno, neće da plaćaju kartu a hoće da se voze. Još se posle bune kada im kontrolor traži isprave?! Ja bih uveo kaznu 1000e za ne plaćanje karte. Ma sve je to OK, nego mi ovde pricamo o fizickom nasilju nad prestupnicima bez karte. Niko ne spori da treba da se kazni osoba koja nema kartu... Samo sto ovde nije tema o tome пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ma sve je to OK, nego mi ovde pricamo o fizickom nasilju nad prestupnicima bez karte. Niko ne spori da treba da se kazni osoba koja nema kartu... Samo sto ovde nije tema o tome Moжда би требало да се обеси на канделабр, на сабирном месту на Теразијама, за пример свима онима који немају посао или раде за џабе, измотавају се са тим вилонтирањем или раде али им држава, 'ладно, месецима не исплаћује зарађено ... :229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Moжда би требало да се обеси на канделабр, на сабирном месту на Теразијама, за пример свима онима који немају посао или раде за џабе, измотавају се са тим вилонтирањем или раде али им држава, 'ладно, месецима не исплаћује зарађено ... :229: Apsolutno sad nemam pojma o cemu pricas... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Inace imam informaciju da sns botovi osim pojavljivanja na protestima opozicije gde ih toboze slucajno nalecu tv kamere snimaju i daju izjave snsovskim medijima kako ta opozicija nema pojma i kako ih placa Miskovic,da sns botovi su dobili novi zadatak i to u busevima u Beogradu. Jednostavno okupe se i komentarisu naglas kako je sramota ako neko nema kartu,svaka cast Vucicu,naravno ti isti kasnije budu svedoci da pretuceni ljudi u stvari su bili bahati i da su napadali komunalce. Mislim,informacija je pouzdana. Uzasno. Gde li ti skupljas te informacije da mi je znati .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Dok je davljenje za gusu, uvrtanje ruku i bacanje na zemlju kao mera protiv nemanja karte javnog prevoza sasvim uobicajena stvar u Italiji... Naravno, ko se opire policiji tako prolazi ... i u nemackoj, austriji, holandiji, francuskoj ... Evo ti malo skolovanje ... Evo covek nista nije radio, stoji na ulici i peva ... nije se svercovao, nikoga napadao, vredjao ... Vidis kako to rade u Italiji? I pokusaj da zapamtis i kada pricas o srpskoj policiji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Naravno, ko se opire policiji tako prolazi ... i u nemackoj, austriji, holandiji, francuskoj ... Evo ti malo skolovanje ... Evo covek nista nije radio, stoji na ulici i peva ... nije se svercovao, nikoga napadao, vredjao ... Vidis kako to rade u Italiji? I pokusaj da zapamtis i kada pricas o srpskoj policiji ... TI sad meni objasnjavas kako Srpska policija super zato sto isto to radi i Italijanska polciija? Kakav si ti to covek? Kako mozes da pravdas fizicko nasilje nad ljudima koji nemaju kartu u autobusu? Da ti kazem dobro je sto si pobegao u Italiju, narod je kivan na komunlace zbog ovakvog ponasanja a tebe bi zbog podrske koju im iskazujes verovatno putnici prvi rascerecili... a to je vec nasilje koje bih odobrio Ne ozb... kakav si to covek? Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 TI sad meni objasnjavas kako Srpska policija super zato sto isto to radi i Italijanska polciija? Kakav si ti to covek? Kako mozes da pravdas fizicko nasilje nad ljudima koji nemaju kartu u autobusu? Da ti kazem dobro je sto si pobegao u Italiju, narod je kivan na komunlace zbog ovakvog ponasanja a tebe bi zbog podrske koju im iskazujes verovatno putnici prvi rascerecili... a to je vec nasilje koje bih odobrio Ne ozb... kakav si to covek? Pa pitao si me da li u italiji zavrcu ruku onima bez karte pa sam ti pokazai sta rade onima sto pevaju ... A nasije prema nasilnicima opravdavam i podrzavam .... uvek sam za reciprositet ... I naravno podrzavam postovanje zakona .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 A nasije prema nasilnicima opravdavam i podrzavam .... uvek sam za reciprositet ... Vidis tu je sustinska razilika izmedju mene i tebe i svih nasih filozofija. Ti si za reciprocitet osvetu, odmazdu. Ja sam za sprecavanje, zaustavljanje i uklanjanje nasilnika. Ali nisam za nasilje prema nasilniku osim u svrhu sprecavanja nasilja. Ako je nasilje vec ucinjeno, nema poente. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Pa pitao si me da li u italiji zavrcu ruku onima bez karte pa sam ti pokazai sta rade onima sto pevaju ... A nasije prema nasilnicima opravdavam i podrzavam .... uvek sam za reciprositet ... I naravno podrzavam postovanje zakona .... Pa da ali kreces temu na nasilnike. Ovde pricamo o ljudima koji nemaju kart u busu. Ajde skoncentrisi se malo... jel ti ok da se zavrce ruka ljudima koji nemaju kartu u busu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Ma sve je to OK, nego mi ovde pricamo o fizickom nasilju nad prestupnicima bez karte. Niko ne spori da treba da se kazni osoba koja nema kartu... Samo sto ovde nije tema o tome Naravno, jasno mi je to. Ali zašto putnik odbija da ga ovlašćeno lice (komunalni policajac) legitimiše. Ajde što ne daju dokumenta kontroloru, na to imaju pravo, ko šiša ove iz grada što to nisu regulisali, ali ti se protiviš službenom licu. Zašto? Zato što nemaš kartu za prevoz. Opireš se, vređaš komunalca (slažem se da ima i dosta komunalaca koji ne zaslužuju da budu ni stražari). Problem je u tome što pojedini putnici su tako bahati pa da im sami Bog sidje uradili bi isto. Ne kažem da ih treba tući, i retko ko ih tuče (bilo je par slučajeva od strane debilnih komunalaca) ali sigurno ih treba privesti i primeniti oštrije mere. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука