Jump to content

Hapšenje zbog Bus Plus karte?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Pa da ali kreces temu na nasilnike. Ovde pricamo o ljudima koji nemaju kart u busu. Ajde skoncentrisi se malo... jel ti ok da se zavrce ruka ljudima koji nemaju kartu u busu?

I zbog mirnih "ljudi koji nemaju kartu" kontrolori su morali da zovu komunalnu policiju?

Hajde ti se malo skoncentrisi i pokusaj da izvuces zakljucak ... zasto je morala da intervenise komunalna policija?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Чуо сам да се Шешељ возио без карте и да је пребио четири комуналца који су хтели да га ухапсе...

Ови из Хага већ додали на списак злочина.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А човек лепо пош`о на авион за Холандију... Кад неког неће, неће.

Jasam cuo da je krenuo kod Kolinde ... zvala ga da slusaju ploce ..

Подели на овим сајтовима

Хаха, стара љубав заборава нема. :)

Ти си бре брате прави наследник, само да увежбаш оно "р" и тражи од Војводе да те "рукоположи"! :D

И немој да се возиш без карте...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

I zbog mirnih "ljudi koji nemaju kartu" kontrolori su morali da zovu komunalnu policiju?

Hajde ti se malo skoncentrisi i pokusaj da izvuces zakljucak ... zasto je morala da intervenise komunalna policija?

Zato sto su sivonje s par razreda osnovne skole i vise izostanaka nego pricitanih knjiga, koji su svoj mizeran zivot zamenili partijskom prilikom da rade posao koji sa sobom nosi odredjenu dozu autoriteta

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Хаха, стара љубав заборава нема. :)

Ти си бре брате прави наследник, само да увежбаш оно "р" и тражи од Војводе да те "рукоположи"! :D

И немој да се возиш без карте...

:))  :cheesy3:  :cheesy3:

Kakvi crni bez karte ...

Meni je odavno Ćaga panker, bubnjar iz Istocnog Fronta objasnio da je greh svercovati se u busu ..

Подели на овим сајтовима

Zato sto su sivonje s par razreda osnovne skole i vise izostanaka nego pricitanih knjiga, koji su svoj mizeran zivot zamenili partijskom prilikom da rade posao koji sa sobom nosi odredjenu dozu autoriteta

Opisujes svercera?

Подели на овим сајтовима

cele prosle godine sam se vozila bez karte... :945729: na pamet mi nije palo da svoj mukom zaradjeni novac dajem na BusPlus...  ( koji od vas je bez greha, neka prvi baci kamen)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

cele prosle godine sam se vozila bez karte... 1324_womensna pamet mi nije palo da svoj mukom zaradjeni novac dajem na BusPlus...  ( koji od vas je bez greha, neka prvi baci kamen)

Javicu ja za tvoj slucaj Ćagi pankeru ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...