Jump to content

Hapšenje zbog Bus Plus karte?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Не схватам како људи имају образа да седну у јавни превоз без карте. Возе се без карте, и сви други су кривци ако им се неко обрати и каже да то није у реду. Неуљудни и безобразни! То им је једноставно култура! Психички болесни људи!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не схватам како људи имају образа да седну у јавни превоз без карте. Возе се без карте, и сви други су кривци ако им се неко обрати и каже да то није у реду. Неуљудни и безобразни! То им је једноставно култура! Психички болесни људи!

Zar je onaj ko nema novac za kartu psihički bolesnik? Zar je sramota nemati? 89 dinara nije mala para a kako je krenulo biće do kraja godine 100 dinara karta. Zar ne može karta da bude 20-30 dinara za jednu vožnju? Ja se kladim da bi je svi tada platili. Neko u GSPu skida kajmak, ali o tome se ćuti to je "poslovna tajna javnog preduzeća".

Подели на овим сајтовима

Zar je onaj ko nema novac za kartu psihički bolesnik? Zar je sramota nemati? 89 dinara nije mala para a kako je krenulo biće do kraja godine 100 dinara karta. Zar ne može karta da bude 20-30 dinara za jednu vožnju? Ja se kladim da bi je svi tada platili. Neko u GSPu skida kajmak, ali o tome se ćuti to je "poslovna tajna javnog preduzeća".

Не намећи нешто што нисам написала!!! Написала сам:

Нисам им свећом прегледала новчанике!!! Кажем да ми се не свиђа идеја да се вози без карте, то је тако ниско.

Ти видим знаш  да су им новчаници празни.  Онда знаш да  ако немају 89 динара да  приуште себи карту, онда знаш да себи не могу приуштити ништа ни тамо где су пошли. Ја то не знам. Знам да је неуљудно возити се без карте у јавном превозу и да који то чине нису чисти у глави, неуљудни и безобразни.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не намећи нешто што нисам написала!!! Написала сам:

Нисам им свећом прегледала новчанике!!! Кажем да ми се не свиђа идеја да се вози без карте, то је тако ниско.

Ти видим знаш  да су им новчаници празни.  Онда знаш да  ако немају 89 динара да  приуште себи карту, онда знаш да себи не могу приуштити ништа ни тамо где су пошли. Ја то не знам.

Nemoj da se dereš na mene i da histerišeš. Savršeno je jasno šta si napisala, to što je tvoja plata solidna i imaš pare da platiš kartu ne znači da neko drugi ima iste mogućnosti kao ti. Cena je previsoka i nije sramota nemati 89 dinara jer to polako postaje ozbiljan novac (trošak) na ovu nemaštinu!

Подели на овим сајтовима

Nemoj da se dereš na mene i da histerišeš. Savršeno je jasno šta si napisala, to što je tvoja plata solidna i imaš pare da platiš kartu ne znači da neko drugi ima iste mogućnosti kao ti. Cena je previsoka i nije sramota nemati 89 dinara jer to polako postaje ozbiljan novac (trošak) na ovu nemaštinu!

Где ти видиш (чујеш) да се дерем на тебе и хистеришем? Савршено ти је јасно да ме боли пета да ли имаш 89 динара да платиш карту или не! Твој проблем! Јасно ти је да је незаконито возити се без карте у јавном превозу!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Tri znaka uzvika zanče ozbiljno dranje.

То може да је усклик радости, обрадовала сам се разговору са тобом. :)

Усклик може да изражава ставове, не само емоције!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Брате Тања какав си ти трол! :D :D

Сестро, ти си на некој од скоријих тема оставила па мислим више од сто- двеста порука, па ти ја ниједном неисам рекла да си трол! А ниси ни писала цело време на тему, све неке завере! Према томе, буди праведна и према мени као према себи, држим се и теме! :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Plaća porez, a onda se iz budžeta subvencioniše GSP.

Па сви плаћамо порез. Порез не плаћамо да би се возили џабе, већ да би имали превоз и путеве...!

Свашта!

Не ме занима више. Ваш проблем.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Onda neka se skine GSP sa budžeta.

Ако је то решење пробелема, а видим по лајковима да је решење, онда укините.

То подразумева и укидање свих 148 линија,не?

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D1%81%D0%B0%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%9B%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%B7%D0%B5%D1%9B%D0%B5_%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4

Увести запрежна кола (кочије), бицикле, магарце, не?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Rešenje je da se raskine ugovor sa Apexom, da se isteraju lopovi iz GSP-a, a itekako ih ima i da se celo preduzeće dovede u red, pa da funkcioniše samo od prodaje karata, bez parazita koji bi krali.

Амин, Боже дај.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ако је то решење пробелема, а видим по лајковима да је решење, онда укините.

То подразумева и укидање свих 148 линија,не?

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D1%81%D0%B0%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%9B%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%B7%D0%B5%D1%9B%D0%B5_%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4

Увести запрежна кола (кочије), бицикле, магарце, не?

Resenje je da se privatizuje. Onda ce biti cena karte mozda 150 dinara i nece biti svercovanja. Ali nece biti ni ovog ponizavanja, od nekoga kome dotiras platu. A mozda se pojavi i jos neki prevoznik i padne cena itd.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...