Jump to content

Препоручена порука

Ne moze tuzan covek sebi da sapuce,>ja sam srecan,ja sam srecan kad oseca suprotno.

А може ли овако: "Срећан сам јер ми је Бог дао прилику да се борим против туге..."? :)

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Pa ne veruju svi ljudi u Boga.... 

Онда ништа... (-_-)/

• Волим 1

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

A sta ako imas razloga da tugujes ...

Niko ne tuguje zato sto je srecan,zato sto je sve predivno , a njemu je doslo da bude tuzan ,posto mu je dosadilo da bude srecan,odlucio je da prekine s tim prenemaganjem ... Lako je reci. Treba to podneti ,preziveti,treba ziveti i preziveti.

Kako covek da bude srecan kad je tuzan ?

Ne moze da se kaze da su sve tuge imaginarne.Nisu .Neke su realne.

Ne moze tuzan covek sebi da sapuce,>ja sam srecan,ja sam srecan kad oseca suprotno.

Sve ima svoju meru i granicu :)

Nisam ovde mislio na tu "prirodnu" tugu, koja coveka obuzme zbog neke nevolje, to je mozda i potrebnu coveku da se malo olaksa, dok se situacija ne razbistri.

Mislio sam na onu hronicnu tugu, jadikovanje, neko sumorno stanje koje paralise coveka i onemugacava ga da se aktivno posveti zivotu.

Jer, mnoge stvari ne zavise od nas i, sto se lakse pomirimo sa "sudbinom" i krenemo da radimo ono sto je do nas, sami cemo sebi brze pomoci.

Mislim, sve sto zelim reci je da, od svega sto sam citao na tu temu, ispadne da je tuga (ona nezdrava) najgori vid delovanja demona na coveka, jer, za njom dolazi ocajanje i sve ono sto coveka zakopava i ogranicava u zivotu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...