Jump to content

Постављен је билборд на Аутокоманди - Србине, не псуј Бога!

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Vama pravoslavcima treba bilbord da biste znali da ne treba da psujete svog boga?

Ekstra :-D

:ani_biggrin: Духовит си као серија "Луд, збуњен, нормалан"...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ma jok... sva zasluga za humor ide vama, ja samo primecujem ;)

Обраћаш се нама Србима?  :w9k3k6:

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ne.

Obracam se pravosalvcima.

Srbi su OK ;)

Па што онда кажеш ви? На табли пише: "Србине, не псуј Бога".

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Па што онда кажеш ви? На табли пише: "Србине, не псуј Бога".

ja koko znam u boga veruju verujuci ljudi a ne nacije... Imas srba koji nisu religiozni.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ma jok... sva zasluga za humor ide vama, ja samo primecujem ;)

Било је забавно, било је забавно... него cloudking шта смо рекли за та твоја, најблаже речено, некоректна стања свести ономад?

Подели на овим сајтовима

Било је забавно, било је забавно... него cloudking шта смо рекли за та твоја, најблаже речено, некоректна стања свести ономад?

Нисам ја зека је ево доказаћу ти да сви греше. (каже облак).

ми: Али облак наравно да сви греше али кратко.

облак: ти не разумеш моју слободу док грешим константно и до вјеки вјекова :):))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ne znam na sta mislis.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Углавном им рекох тада да није ни чудо што су доживели да морају да напусте своја огњишта, када тако и на такав начин псују Бога и сл...

Нису им ни суседи били ништа бољи по том питању. Слушао сам их на своје уши.

Углавном нама Србима се чини да су они други Срби тамо од некуд много гори од ових наших овдашњих.

Али заправо они само користе другачије псовке.

Од свих Срба по свима крајевима Балкана сам чуо хуле али на различите начине. Временом у крају у коме живиш навикне се уво на одређене врсте хула и онда кад дођу неки Срби "са стране" и кад чујеш њихове хуле саблазниш се.

Ово је болест духа и подједнако је оболео сав народ.

Треба га лечити.

Подели на овим сајтовима

Ružno je i greh je psovati, a pogotovo Boga i sve što je Sveto. Sramota je što Srbi u tome prednjače u svetu :(  Na taj način se udaljavamo od Boga, Bog se udaljava od nas i pušta da stradamo. Lepa je ideja to sa bilbordom i bilo bi divno kad bi bilbord imao bar malo uticaja na ljude, ali mislim da to nije dovoljno. Možda se nekolicina ljudi i zamisli.

Ko previše psuje, taj će sigurno i Boga i svetinju jednom početi da psuje. Znala sam jednog čoveka koji je mnogo psovao, ali je imao dobru dušu. Par puta sam opomenula kada je u afektu opsovao Boga - on čak nije ni bio svestan da je Boga opsovao!

Tako se psovanje Boga neprimetno ''uvlači'' u čoveka, i vremenom pređe u rđavu naviku. A rđave navike je teško iskoreniti.

Подели на овим сајтовима

Леп гест, мада имам замерке.

Брате Србине великим словима, ако си православац малим.

Звучи као етнофилетизам.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...