zuti car Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Problem muslimana u Evropi ce biti resen vrlo efikasno. Elem , istorija nas uci da Evropljani nisu male mace , zapravo su jako daleko od miroljubivih i snishodljivih , tolerantnih ljudi . Zaboravljamo da su dva svetska rata pocela na tlu Evrope i koliko je zrtava bilo , zaboravljamo sta je sve radjeno po kolonijama gde su citave civilizacije unistavane , zaboravljamo verske ratove po Evropi gde su milioni "jeretika" pobijeni , itd. Mislite li da su danasnji Evropljani drugaciji u odnosu na svoje pretke? Pogledajte samo kakvu politiku vode , cist nastravak price koja je negde stala 1945 , ili nije stala vec samo poprimila malo duggaciji oblik. Elem, kad nasilje muslimana dostigne kriticni nivo njihovo pitanje ce biti reseno onako kako je resavano pitanje jevreja u nacistickoj nemackoj ili pitanje Srba u ndh . Daj Boze da gresim i da ce se naci neko drugo resenje ali znajuci muslimane i njihove ciljeve te gledajuci istoriju evropskih naroda , posebno onih najmocnijih sve mi se cini da nas ceka krvav obracun . Pevace nase poturice od srece sto zive u Srbiji jer ce jedino tu biti sigurni . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 dobro po toj logici u svojoj kuci u Parizu recimo mozes svojoj deci slobodno da objasnjavas kako su hriscani jos samo malo vremena stanovnici Francuske i kako Alah hoce da ih vaznese na nebo a da kad porastu ako budu dobri ti ces ih poslati kod teca Ahmeda u Siriju da zavrse najvazniju skolu u zivotu i da ce biti veliki ljudi kad se vrate otale. jel tako? nema nasilja ti ih samo blago idonktriniras i sve uredu? Ако си ишао негде да убијаш људе онда си одговоран пред законом. Нема то везе са слободом говора. Kako nisu nista postigli? Postigli su mnogo vise nego sto ti mozda shvatas,npr:objasnili su ti da nesto sto tebe generalno nikad nije interesovalo jer si smatrao prizemnim i nekulturnim sad te naprasno veoma interesuje;nesto na sta nikad ne bi reagovao jer je ruzno i zasluzuje ignorisanje sad te od jedanput toliko interesuje da bi iako je ruzno objavio to u svim novinama;objasnili su ti da ti ustvari samo mislis da ne zelis nekoga da vredjas ali da ti je ustvari jako stalo da to mozes da ucinis kad se stvore odgovarajuce okolnosti;objasnili su ti neces imati problem da nadjes opravdanje kad krenu da ih bombarduju;objasnili su ti da neces imati problem kad oni krenu da kolju tamo neke sa skrsticima a koji pitanje da li uopste imaju televizor i da li znaju sta se desilo u francuskoj.na kraju zainteresovali su te za savremene pravce karikature o kijima verovatno do sad isi ni razmisljao Не разумем на шта се односи овај коментар...? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 kolko ja vidim tebe je ljubno neki voz.....posto su ti kompozicije... nemoj da si na kraj srca....razumem ja da ti hipofiza blokira ceoni rezalj.. ali citao sam te na drugim postovima..... nisi ti ni malo naivan.. Nije valjda da ne sazuvas opanke pre nego udjes u kucu ? E moj carapan , nikad od tebe domacin nece da bude Kakvi bre opanci? jel sam ja ljubitelj amerike ili nisam? Po selu nosim iskljucivo nike air-farm.. ccc oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Problem muslimana u Evropi ce biti resen vrlo efikasno. Elem , istorija nas uci da Evropljani nisu male mace , zapravo su jako daleko od miroljubivih i snishodljivih , tolerantnih ljudi . Zaboravljamo da su dva svetska rata pocela na tlu Evrope i koliko je zrtava bilo , zaboravljamo sta je sve radjeno po kolonijama gde su citave civilizacije unistavane , zaboravljamo verske ratove po Evropi gde su milioni "jeretika" pobijeni , itd. Mislite li da su danasnji Evropljani drugaciji u odnosu na svoje pretke? Pogledajte samo kakvu politiku vode , cist nastravak price koja je negde stala 1945 , ili nije stala vec samo poprimila malo duggaciji oblik. Elem, kad nasilje muslimana dostigne kriticni nivo njihovo pitanje ce biti reseno onako kako je resavano pitanje jevreja u nacistickoj nemackoj ili pitanje Srba u ndh . Daj Boze da gresim i da ce se naci neko drugo resenje ali znajuci muslimane i njihove ciljeve te gledajuci istoriju evropskih naroda , posebno onih najmocnijih sve mi se cini da nas ceka krvav obracun . Pevace nase poturice od srece sto zive u Srbiji jer ce jedino tu biti sigurni . pa oce vrlo... verovatno ce da uvedu neke nedaj boze zakone za ovakve terorizme, pa cim namirisu da se bavis takvim radnjam ima da ti nabiju dupe u tvorza jedno deset god... a i rusi ce verovatno isto posto koliko sam video oni su imali ozbiljnije napade od evropljanja.. problem kod islam kao religije jeste sto ima tu tvrdu struju koja izgleda magnet za psihopate... ja kad sam krenuo da itam o islamu.. citam citam pa mi malo odbojno.. a psihopata cita cita.. pa mu se malo svidi... vidi ako ubijam u ime islam eto mi vecnog zivota! zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 a psihopata cita cita.. pa mu se malo svidi... vidi ako ubijam u ime islam eto mi vecnog zivota! Pa onda pusti Sinana pa kad cuje ovaj deo, jaoooo "Opija me tvoja raskosna lepota umrecu zbog tebe tako mi zivota " https://www.youtube.com/watch?v=eFCnNIJf7eA Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Sto se tice ove teme, ja za muslimane imam jasnu poruku Paradoksologija and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Sto se tice ove teme, ja za muslimane imam jasnu poruku ja brate pricao sa muslimanima silnim, najnormalniji ljudi... ali psihopata ti je pishopata.. nije on psihopata jer je musliman, islam je samo tu bio pogodan i kao ideologija povoljan za njegovu psihopatiju.. kod nas pravoslavaca moz da sretnes raznorazne i ubice, i lopove, i kurve, i bludnike i bludnice, i homoseksualce ... ali psihopate kod nas zavrse karijeru cim budu provaljeni mogu da prave svoje sekte, kultove i ostale gluposti... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 kod nas pravoslavaca moz da sretnes raznorazne i ubice, i lopove, i kurve, i bludnike i bludnice, i homoseksualce ... ali psihopate kod nas zavrse karijeru cim budu provaljeni mogu da prave svoje sekte, kultove i ostale gluposti... Pa i kod njih ti je isto tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Pa i kod njih ti je isto tako. pa i nije bas.. kod njih psihopate drze citave drzve... mislim nemoj da se lazemo, nemam nista protiv islama, ali to je religija sa najvise fanatika trenutno... imaju hriscani ali to su uglavnom manje sekte koje nisu ni pri jednoj vecoj crkvi vec ovako, stand alone.... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Препоручавам: https://www.youtube.com/watch?v=ywNYoAgLzm4 Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Препоручавам: https://www.youtube.com/watch?v=ywNYoAgLzm4 Par exelance! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 pa i nije bas.. kod njih psihopate drze citave drzve... mislim nemoj da se lazemo, nemam nista protiv islama, ali to je religija sa najvise fanatika trenutno... imaju hriscani ali to su uglavnom manje sekte koje nisu ni pri jednoj vecoj crkvi vec ovako, stand alone.... Evo ja sad gledam ovog lika sto si izbacio, ja sam mislio da ovo vise ne postoji "Bio jedan musliman, nas brat vehabija... on je taksista normalan covek" aahahahah kralj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Evo ja sad gledam ovog lika sto si izbacio, ja sam mislio da ovo vise ne postoji "Bio jedan musliman, nas brat vehabija... on je taksista normalan covek" aahahahah kralj "ja sam rusio krstove, meni to smeta ruzna mi dzamija, sta oni mene provociraju zeni poginula deca u ratu oni tu stavljaju neke krstove da provociraju" prvokatori smo neki, mi srbi, gadni... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 "ja sam rusio krstove, meni to smeta ruzna mi dzamija, sta oni mene provociraju zeni poginula deca u ratu oni tu stavljaju neke krstove da provociraju" prvokatori smo neki, mi srbi, gadni... A i ti biseri ee, stavili krst (mada se i nisu nesto potrudili oko dizajna), da stoji iznad Sarajeva. Pa sta se drugo i moglo ocekivati... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 A i ti biseri ee, stavili krst (mada se i nisu nesto potrudili oko dizajna), da stoji iznad Sarajeva. Pa sta se drugo i moglo ocekivati... pa deki, krst je kriv, provocora narod, vredja ih, pogadja im religiozna osecanja.... kaze im da veruju u laznog boga... zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука