Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Imam osecaj da prosecan covek ima sve manje prava prakticno sto je vise tih u teoriji. sad kad si to skapirao, sada polako postajes libertarijanac Vidis, ta prava koja ima obican covek... hmm.. kako da ti objasnim najbolje.... to ti je kad politicarima damo vlast nad delom naseg zivota. Pa kad kazu "imaju ljudi pravo na besplatno skolovanje" ti si politicarima dao vlast da uzmu pare svima da bi obezbedili "besplatno sklovanje" Kapiras? A to vidis kako rezultuje... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 ne, tu nasladu liderske pozicije pred ¨malom grupom pedera¨ prepustam tebi, tvoja mnogoglagoljivost ce tako konacno dobiti ovaplocenu puninu... i svima ces nam pokazati kako se to radi u savremenom svetu sva sreca te imamo pametane ljude kao ti u velikim kolicinama da nam biraju dobre velike vodje... koliko ste vi pametni.. toliko smo dobro prosli poslednjih 50 godina.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 sad kad si to skapirao, sada polako postajes libertarijanac Vidis, ta prava koja ima obican covek... hmm.. kako da ti objasnim najbolje.... to ti je kad politicarima damo vlast nad delom naseg zivota. Pa kad kazu "imaju ljudi pravo na besplatno skolovanje" ti si politicarima dao vlast da uzmu pare svima da bi obezbedili "besplatno sklovanje" Kapiras? A to vidis kako rezultuje... a ne ne nisam ja mislio na ta prava, ja sam zadovoljan tim pravom na besplatno skolovanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Da. Stvarno to mislim. Zato sto ti zakoni, kako mi se cini ( bar ovde kod nas u Srb) uopste ne funkcionisu onako kako bi trebalo. Imam osecaj da prosecan covek ima sve manje prava prakticno sto je vise tih u teoriji. Sto se tice tvog strpljenja Zajrone, ja samo pisem ovde ono sto mislim tako da kazem ti ponovo, opusti se. Ako ne zelis da citas moje poruke, sakrij ih, nemam drugog resenja stvarno ali mi je zao sto se nerviras Isuse Bože, ti kao da nisi hodao ni u jedan razred osnovne škole a kamo li šta dalje. Šta ti podrazumijevaš pod ljudskim pravima? Samo to što je negdje napisano u nekakvoj knjizi ili paragrafima? Funkcionišu ti zakoni itekako dobro. Tvoje ljudsko pravo je da budeš cio, zdrav, u jednom komadu i da ti ništa ne fali. Ja kad se sjetim da mi trebaju kakvi ljudski organi pošaljem po tebe, pozovem te pod bilo kakvim izgovorom, recimo da razgledaš Prag besplatno sedmicu dana a potom te uspavam i povadim iz tebe sve šta mi se bude htjelo i to prodam za masne dolare i eura. To sve u slučaju da takva ta tvoja ljudska prava ne bi postojala i kad bi o tome odlučivao samo novac. Medjutim pošto postoje i ljudska prava i ti zakoni koji to brane onda cu najvjerovatnije radije potražiti neki drugi biznis i izvor zarade jer mi se taj neće isplatiti, otišao bih sjedit u zatvor. A da tih prava nema tebe bi odveo ne znam ko a gdje a kad bi se za to saznalo, samo bi se reklo, ma, šta će jadan mladenec, baš nije imao sreće, tako mu grah pao. I niko zbog tog ne bi bio opterećivan ni sudovima a pogotovu nekakvom policijom i istražiteljima i inspektorima policijskim. To su ta ljudska prava, vama sve treba crtat. Bože pomozi! Besplatne časove i predavanja ću izgleda morat počet držat. Ljudska prava postoje i bez toga da li su negdje napisana ili nisu. Ali ih se moralo negdje i popisati da se zna i vidi kakva sve postoje. I povremeno se preciziraju i aktualiziraju. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 To si zamjenio s nekim drugim, to nije moj stav. Ja sam rekao da kao vjerniku mi se ne svidjaju nikakva vrijedjanja tudjih vjerskih osjećaja pa da su makar ne znam čija i kakva ali da ako postoji nešto što se zove slobodom govora onda se taj kome se ne svidja da takva sloboda govora postoji ne može ponašati tako da postrelja 12 ljudi. Napisao sam baš da se i meni ne svidjaju aborteri po bolnicama i po meni su oni daleko gnusniji i odvratniji oni nego ikakve karikature bilo koga jer papir je papir a ovo su ljudski životi. No zbog toga ne hodam po bolnicama i tamo ne streljam random doktore po hodnicima. ne ne lepi moj, prvo ti meni odgovori na ono moje pitanje (advokat nas je prekinuo ubacivsi svoj odgovor mada sam ja pricao sa tobom, pa sam morao da mu odgovorim) dakle: ne nismo se razumeli. uopste ne govorim o ubistvu batinanju i tim stvarima. dakle ne govorim o tome ¨sta bi bilo dalje¨. ja samo pitam da li smatras da ovakvo obracanje tebi treba da bude dozvoljeno pod okriljem slobode govora? dakle da ili ne? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 a ne ne nisam ja mislio na ta prava, ja sam zadovoljan tim pravom na besplatno skolovanje Кад би био свестан последица тог права.... не би био толико задовољан. и колико ти је права и новца одузето за то право... да си извукао дебљи крај, скупље си платио то школовање него што си добио... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 prvo moje izvinjenje tebi, samo sam hteo da vidis kako izgleda to za sta se ti zalazes i kada recimo dozvolis nekome da pod okriljem slobode govora bukvalno vredja na verskoj osnovi. verujem da ti nije prijalo. pri tome sam postavio stvar upravo onako kako je ti vidis: pravoslavni forum=>ti katolik=>ima da trpis nasu terminologija slobodnog govora (¨satanin slugo¨, ¨debilu¨...itd) Ти имаш права да било кога вређаш колико год желиш. Само што је форум приватно власништво и овде домаћин одређује правила. Ако дођеш у моју кућу, онда ти ја нећу дозволити да вређаш моје госте. Изван ње, слободан си да причаш шта год желиш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Isuse Bože, ti kao da nisi hodao ni u jedan razred osnovne škole a kamo li šta dalje. Šta ti podrazumijevaš pod ljudskim pravima? Samo to što je negdje napisano u nekakvoj knjizi ili paragrafima? Funkcionišu ti zakoni itekako dobro. Tvoje ljudsko pravo je da budeš cio, zdrav, u jednom komadu i da ti ništa ne fali. Ja kad se sjetim da mi trebaju kakvi ljudski organi pošaljem po tebe, pozovem te pod bilo kakvim izgovorom, recimo da razgledaš Prag besplatno sedmicu dana a potom te uspavam i povadim iz tebe sve šta mi se bude htjelo i to prodam za masne dolare i eura. To sve u slučaju da takva ta tvoja ljudska prava ne bi postojala i kad bi o tome odlučivao samo novac. Medjutim pošto postoje i ljudska prava i ti zakoni koji to brane onda cu najvjerovatnije potražiti neki drugi biznis i izvor zarade jer mi se taj neće isplatiti, otišao bih sjedit u zatvor. A da tih prava nema tebe bi odveo ne znam ko a kad bi se za to saznalo, samo bi se reklo, ma, šta će jadan mladenec, baš nije imao sreće, tako mu grah pao. IU niko zbog tog ne bi bio opterećivan ni sudovima a pogotovu nekakvom policijom i istražiteljima i inspektorima policijskim. To su ta ljudska prava, vama sve treba crtat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Кад би био свестан последица тог права.... не би био толико задовољан. и колико ти је права и новца одузето за то право... да си извукао дебљи крај, скупље си платио то школовање него што си добио... Kad budem svesta podelicu svoja iskustva sa tobom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 sva sreca te imamo pametane ljude kao ti u velikim kolicinama da nam biraju dobre velike vodje... koliko ste vi pametni.. toliko smo dobro prosli poslednjih 50 godina.. jesi cuo ti sta kaze cika anstajn o beskonacnostima... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 jesi cuo ti sta kaze cika anstajn o beskonacnostima... видим, имаш личну везу са једном а није свемир... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Ти имаш права да било кога вређаш колико год желиш. Само што је форум приватно власништво и овде домаћин одређује правила. Ако дођеш у моју кућу, онда ти ја нећу дозволити да вређаш моје госте. Изван ње, слободан си да причаш шта год желиш. upravo tako dakle ako i ti i advokat hocetete da u okviru privatnog prostora (kuce, foruma,...) ne dozvolite vredjanje na verskoj osnovi, zasto hocete da to bude dozvoljeno izvan vase kuce? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 upravo tako dakle ako i ti i advokat hocetete da u okviru privatnog prostora (kuce, foruma,...) ne dozvolite vredjanje na verskoj osnovi, zasto hocete da to bude dozvoljeno izvan vase kuce? Зато што ја имам права да одређујем правила у својој кући, али немам у твојој. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 видим, имаш личну везу са једном а није свемир... ljubi ga majka kako je pametan Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 ne ne lepi moj, prvo ti meni odgovori na ono moje pitanje (advokat nas je prekinuo ubacivsi svoj odgovor mada sam ja pricao sa tobom, pa sam morao da mu odgovorim) dakle: Već sam ti odgovorio, ja ne smatram ništa. Kad se budem osjetio uvrijedjenim podaću žalbu na tebe bez obzira što imaš milion tapija o slobodi govora. Medjutim ako ustanovim da me to uvrijedilo toliko ili uopšte nije ili da mi je to jednostavno gubitak vremena i/ili novca baviti se time onda na tu uvredu neću reagovati taman da je očiglednim i frapantnim i brutalnim kršenjem slobode govora. Ali ako ne podam tužbu ja u svakom slučaju može to uraditi nezavisno od mene državni tužilac ako ocijeni da si me javno vrijedjao govorom mržnje ili bio motivisan rasistički itd. A za to ne mora ni da me pita, taman kad bih ti ja i oprostio, javni tužilac neće, tada to ide po automatizmu. On traži kaznu ispred države, sa mnom to nema veze više. To onda ide mimo mene a ja ne moram podati ni tužbu a ni dobit nikakvu odštetu ni satisfakciju. Tako je to u pravu. To je puni i kompletan odgovor i drugačije se nekako na to neda, ne može odgovorit. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука