Млађони Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Како је "забрањена" кад је управо слушам? Ево сад ће да ми улете специјалци да ме одведу у затвор, ако престанем да се јављам да знате шта ми се десило... Pa vole Zeleni zub i njemu slicne patrijote da pricaju kako je usa fasisticka i zbranjuje pesme jer neku glupu pesmu ne objavi CNN pa je to zbrana.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 A otkud tu ta surova vlast. Narod je izabrao. Narod izabrao vlast u pakistanu, somaliji, kini? Oo... Sta sve ja ovde necu da procitam.. majko mila.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Како је "забрањена" кад је управо слушам? Ево сад ће да ми улете специјалци да ме одведу у затвор, ако престанем да се јављам да знате шта ми се десило... Тако каже Mr. keep it real lol, оставио сам линк (https://www.youtube.com/watch?v=5rhM1i43NK8), и ја немам неког разлога да му не верујем. А ако којим случајем престанеш да се јављаш, и све то, онда ћеш вероватно и осетити топлу братску америчку љубав. Што би се 'но казло, на сопственој кожи, па ћеш и таква искуства овде сигурно пренети... :1503348ufz3z4yl5d: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Тако каже Mr. keep it real lol, оставио сам линк (https://www.youtube.com/watch?v=5rhM1i43NK8), и ја немам неког разлога да му не верујем. А ако којим случајем престанеш да се јављаш, и све то, онда ћеш вероватно и осетити топлу братску америчку љубав. Што би се 'но казло, на сопственој кожи, па ћеш и таква искуства овде сигурно пренети... :1503348ufz3z4yl5d: Каже, ајде дечко да се играмо мало једну игру, зове се вотербординг... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Деда зарадио 500 динара и направи револуцију... Шта ти је butterfly effect човче... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 patrijote Ете јота криворепа, да не речем опед уобичаЈени ритуал. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Narod izabrao vlast u pakistanu, somaliji, kini? Oo... Sta sve ja ovde necu da procitam.. majko mila.. Koncetriši se malo. Doduše trebalo je da piše: "Narod izabrao?", sa znakom pitanja, ali mogo si i sam da shavtiš. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Каже, ајде дечко да се играмо мало једну игру, зове се вотербординг... Нека га је ка на гори листа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 @Mladjoni @GrizzlyCim sam ovo danas video u gradu, morao sam da slikam, odmah sam se vas setio :D :D UAAAA prokleti kapitalisti, zbog vas nisam dobio svoj novogodisnji paketic :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: Paradoksologija, Juanito, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 @Mladjoni @Grizzly Cim sam ovo danas video u gradu, morao sam da slikam, odmah sam se vas setio :D :D UAAAA prokleti kapitalisti, zbog vas nisam dobio svoj novogodisnji paketic :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: Nalepio bih im pored ovo: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Tramvaj dvojka. Jedan (očito beskućni, smrdljivi) dečak nepoznatom (očito beskućnom, smrdljivom) dedi daje polovinu (očito isprošene ili poklonjene) pljeskavice: "Evo, deda, ja nisam više gladan". Samo siromašni mogu dati polovinu svog inmetka drugima. Sit gladnom ne veruje. Israživanja pokazuju da bogati gube na empatiji. (Nikad nisam bila bogata, ali sam uvek više pomagala kad sam manje imala.) Zato će lakše kamila proći kroz iglene uši no što će bogataš ući u Carstvo. Nije to nikakva kletva, samo ono što je često prirodna posledica. feeble је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Evo z one koji sumnjaju u slobodno trziste... Cile slobodno trziste sa malo regulacija, venecuela mnogo regulacija... (koliko srbija otprilike) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Evo z one koji sumnjaju u slobodno trziste... Kule vavilonske Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Israživanja pokazuju da bogati gube na empatiji. (Nikad nisam bila bogata, ali sam uvek više pomagala kad sam manje imala.) a kako su izmerili empatiju? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Israživanja pokazuju da bogati gube na empatiji. Pseudonauka. Sto je interesantno posto je to iz iste pseudonaucne kuhinje iz koje je Mladjoni na drugoj temi vadio ono zene su vake muskarci su naki. Gde si ti sasvim lepo umela da primetis falicnost tih tvrdnji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука