Драгана Милошевић Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 @@cloudking, Наравно, нико од нас не одбацује помоћ лекара. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Василије, Василије, хоћемо с тобом да разговарамо ал ти си тај који не жели да мења мишљења, не знаш да саслушаш друге. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 @@Muramasa, Које референце? Знате ли колико је светих било болесно читавог живота? Блажена Матрона, како је изгледала? Ти се декларишеш атеистом, а нос забадаш у духовну литературу? Стварно ми ниси јасан. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Pa su opet svi fatalno bolesni vernici u bolnicama i primaju hemoterapije, zracenja, radijacije... Наравно, што те то буни? Није медицина измишљена због тек онако, и само за невернике и атеисте. Јел знаш бар у назнакама да наведеш колико у Православљу има светих лекара ? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Цецо, јако је добро што се трудиш да будеш информисана ( једино због тога ти се и обраћам).За ово те неко дебело слагао Moguće je da me je moj dežurni znalac dezinformisao. Šteta. A ja mislila da je ovo jedna od stvari po kojoj se pravoslavlje razlikuje od nekih filozofijica koje narodu prodaju šećene vodice a sebe uzdižu na "duhovni" tron. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Не само шећерне водице ми имамо и јестиво уље а наш чаробни напитак је свето причешће. Дођеш без ноге одеш са три, но срећа па немамо и такву веру. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Истина је да ће човек највеће мудрости наћи баш тамо где је испрва видео глупост. Само мора да се снађе да избегне одговоре од стране интелекта (оног ђаволка што стоји на левом рамену) и да послуша глас разума (анђелчић који стоји на десном рамени како се то приказује у цртаним филмовима). Pogrešno je "stranu intelekta" odvajati od "strane razuma". A još je pogrešnije "stranu razuma" vezivati za verovanje u nadprirodno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 ko kaze da je Brus li umro od treninga? on je otrovan Зар се није (славни ) Брус оклизнуо на кору од банане? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Pa su opet svi fatalno bolesni vernici u bolnicama i primaju hemoterapije, zracenja, radijacije... Не би било лоше да погледаш ово http://www.prijateljboziji.com/index.php?route=_bog-ima-zadnju-rec/1366 Sva imena su vec zauzeta, nana and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ne samo Bruce Lee. Za mene bi recimo bila idealna smrt izmedju tridesete i cetrdesete godine, u punoj snazi, od maca ili od metka. Svidja mi se kako je poginuo slavni general Custer, u 37. godini. Do poslednjeg trenutka je punio svoju Remingtonku i odstreljivao nadolazece Indijance. Sta mislis koja je bolja/naprednija civilizacija prikaza u SF zanru? Inzenjeri ili Jautja? Obe civilizacije su izuzetno napredne u naucno tehnoloskom smislu samo sto se ovi privi uglavnom brane bio oruzjem a drugi potpuno zive po lovacko/ratnickom kodeksu uprkos sto su ovladali medjuplanetarnim putovanjem. Pretpostavljam da si skontao sugestije iz filma Prometej da su Inzenjeri napravili Ksenomorfe kao oruzje, verovatno da bi se branili od Jautja civilizacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Наравно. Колико имаш година? Pa ti rece da je najpotrebniji lek za telesne bolwdti bog? Imam 33 godine.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Pa ti rece da je najpotrebniji lek za telesne bolwdti bog? Imam 33 godine.... Ja sam nerazumljiv. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Pa ti rece da je najpotrebniji lek za telesne bolwdti bog? Imam 33 godine.... Ti si meni bio sumnjiv od prvog dana, od prvog dana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 neka te doktore Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 http://beseda.rs/predavanje-zdravlje-i-spasenje-kao-lek-crkve-za-bolest-i-smrt/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука