kordun Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 natasa nismo svi hristoliki na ovom forumu, takvi smo kakvi smo, ja prvi ne valjam, ne treba idealizovati stvari, svako ko se zelio zahvaliti zahvalio se, kome ovo sve smeta taj se isto javio i ostavio traga, ne treba idealizovati ni dogadjaje ni ljude ni civilizacije, ko sto rece takvi smo kakvi smo, pouke to smo mi, mi clanovi aktivni cinimo ovaj sajt, takva mu je koncepcija i to je tajna njegova uspijeha uz boziju volju naravno Млађони, Караконџула and Nina 777 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 @@Natasa Malinovic, Da, ali je to moguće na nekim drugim internet mestim a ne ovde. Takve smo sankcionisali, ovi ostali komentari su ok. Kao i na svakoj drugoj temi. U krajnjoj liniji, svaka kriza je i sud, a bez kriza nema napretka. Lepo je da na ovoj temi imamo mogućnost da razbijamo farisejštinu, koja itekako dominira medju onima koji sebe nazivaju pravoslavnim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 23:39, kordun рече natasa nismo svi hristoliki na ovom forumu, takvi smo kakvi smo, ja prvi ne valjam, ne treba idealizovati stvari, svako ko se zelio zahvaliti zahvalio se, kome ovo sve smeta taj se isto javio i ostavio traga, ne treba idealizovati ni dogadjaje ni ljude ni civilizacije, ko sto rece takvi smo kakvi smo, pouke to smo mi, mi clanovi aktivni cinimo ovaj sajt, takva mu je koncepcija i to je tajna njegova uspijeha uz boziju volju naravno slazem se..al tezimo uvek bolji biti kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 23:39, Дејан Бићанић рече @@Natasa Malinovic, Da, ali je to moguće na nekim drugim internet mestim a ne ovde. Takve smo sankcionisali, ovi ostali komentari su ok. Kao i na svakoj drugoj temi. U krajnjoj liniji, svaka kriza je i sud, a bez kriza nema napretka. Lepo je da na ovoj temi imamo mogućnost da razbijamo farisejštinu, koja itekako dominira medju onima koji sebe nazivaju pravoslavnim. Znam, nego sam primetila da u tom razbijanju farisejstine i prepodobstine odlazimo u drugu krajnost prepustanja, hocu reci da umesto da se izborimo sa laznom prepodobnoscu i budemo zaista sve vise istinski upodobljeni Bogu, mi smo srecni samo zato sto vise nismo lazno prepodobni, vec smo konacno gresnici takvi kakvi jesmo i tu se zaustavljamo...bez razumne i neostrascene kritike vrtimo se u krug ili skakucemo po krajnostima, ok to je sad druga tema, ali koja se provlaci po svim temama i diskusijama. Carski srednji put je najtezi, i ako ne mozemo da ga dostignemo, mozemo bar da mu tezimo ali dobro,...u vezi ove konkretne teme, samo sam iznela misljenje, sta bi po meni bilo idelano, ipak Bog zna sta je najkorisnije. Баба, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 nego sam primetila da u tom razbijanju farisejstine i prepodobstine odlazimo u drugu krajnost prepustanja, hocu reci da umesto da se izborimo sa laznom prepodobnoscu i budemo zaista sve vise istinski upodobljeni Bogu, mi smo srecni samo zato sto vise nismo lazno prepodobni, vec smo konacno gresnici takvi kakvi jesmo i tu se zaustavljamo...bez razumne i neostrascene kritike vrtimo se u krug ili skakucemo po krajnostima Ау Малиновићева,ово ти је хисторијска изјава,готово светотачки цитат...браво :good2: Nina 777, Zoran Đurović, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јер. Агапије Костић Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Див(н)а Сека, ми ти се дивајн! Нека ти Господ Секо, подари сву срећу, радост и љубав! Много благослова! Gordana . and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Ма сви сте у праву. Сем хејтера и мизантропа. И Малиновићка( роде мој, а што се сад не бих хвалио кад можемо Секом можемо и са далеким прецима, парон рођацима) и Бићко је у праву. Мислим оба става су тачна. И заиста је тешко ићи средњим путем. Најлакше је запљунути све и постати панкер, али то је тек прва фаза преображаја, ако останеш панкер до краја живота онда си кретен заправо. Adelaida, Zoran Đurović, Nina 777 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Него ајд сад мало озбиљније. Ово је заиста један одличан маркетиншки потез. Ем ће Сека избити у свим новинама ни крива ни дужна а и ми са њом. Значи ја сам одушевљен. Оваква прилика се не пропушта и ја сам натерао Бићка да ово све објави јавно. Јесте да сам био суптилан као слон и да би то поп Иван да је којим случајем и даље овде, боље одрадио, али сад тако је како је. Над проливеним млеком не треба плакати. У сваком случају ово је један веома леп гест. А за следеће тромесечје су се још неке естрадне звезде и јавне личности понудиле да помогну између осталих и *** Толико за вечерас, волим и ја вас. Милан Ракић, Драшко, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Чудни су путеви Господњи. Црква има, а не да. Сека има и да. Ми мали и колико имамо као да немамо...И на крају опет: Чудни су путеви Господњи. К'о што рече Балкански шпијун: "У овом послу постоји једно основно и свето правило- све је супротно од оног што изгледа да јесте" JESSY, Kaludjerovic Sreten, Goku and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Глупо поређење, ал мени пада на памет прича о милостивом самарјанину...Бејаше ту и свештеника и левита, кад оно... Шок за Пантелу - кадар невера ! Дакле ко је од ово троје био донатор ? Nina 777 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Да се разумемо: Не упоређујем Секу са Пантелићем него себе и своју реакцију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 "...Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте." Мт. 25, 40. ..."А зашто видиш трун у оку брата свога, а брвно у оку своме не осјећаш?"... Мт. 7, 1-5. Adelaida, Милан Ракић, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mirjam Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Зашто наши епископи не помажу одржавање сајта? Секи Алексић свака част. Nina 777, Давор73, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Децембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Тема је закључана. Хвала свима који су изразили хришћанску захвалност Секи Алексић. Ваш ЖРУ Gordana ., Ненад Р., JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука