Jump to content

Тест - којој философској школи припадате?

Оцени ову тему

Deja Vu

Препоручена порука

Platonism
2ccd2dd0-223a-4c61-ace4-46ae890cca9a.jpg
A deeply rational School of Thought, Platonism seeks to examine and explore above all else. Although we may not reach the answers in this life a Platonist believes they are still out there.
"Ignorance, the root and stem of all evil"
- Plato

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Platonism

A deeply rational School of Thought, Platonism seeks to examine and explore above all else. Although we may not reach the answers in this life a Platonist believes they are still out there.

"Ignorance, the root and stem of all evil"
- Plato

:)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Humanism (Dendritism)

f1a290a4-b2f0-45fc-89fc-070aa6d4e2a9.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Платонизам. Мада ми је у тесту који Вам филозоф највише одговара "припао" Епикур.

http://whichcharacterareyouquiz.com/go/index/22f6be66-146e-4741-a8e6-a31c0112d34e?utm_source=facebook&utm_medium=Outcome&utm_campaign=which-philosopher-are-you

Су чим ћу сад пред Његоша?

"Питагоре и ти Епикуре, / зли тирјани душе бесамртне..." - Луча

Подели на овим сајтовима

Платонизам. Мада ми је у тесту који Вам филозоф највише одговара "припао" Епикур.

http://whichcharacterareyouquiz.com/go/index/22f6be66-146e-4741-a8e6-a31c0112d34e?utm_source=facebook&utm_medium=Outcome&utm_campaign=which-philosopher-are-you

Су чим ћу сад пред Његоша?

"Питагоре и ти Епикуре, / зли тирјани душе бесамртне..." - Луча

A Njegoš je okoreli dualista. Nemoj njega da slušaš   ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Велики број вас овде ће добити платонизам, што претпостављам да је због тога што сте стављали Јееес за Бога, божанство и слично. 

Подели на овим сајтовима

f1a290a4-b2f0-45fc-89fc-070aa6d4e2a9.jpg

хуманизам и ренесанса

Изгледа нема опција православље иако сам рекао да верујем у Бога, па су ми зато доделили хуманизам.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...