Deja Vu Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 http://www.playbuzz.com/julianr12/what-philosophical-school-of-thought-are-you-in?pbg=808b Да вас видим Никола Поповић, Milica Bajic, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Platonism A deeply rational School of Thought, Platonism seeks to examine and explore above all else. Although we may not reach the answers in this life a Platonist believes they are still out there."Ignorance, the root and stem of all evil"- Plato Данче*, Milica Bajic, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Platonism A deeply rational School of Thought, Platonism seeks to examine and explore above all else. Although we may not reach the answers in this life a Platonist believes they are still out there. "Ignorance, the root and stem of all evil"- Plato Снежана, Данче* and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Humanism (Dendritism) александар живаљев, Никола Поповић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Scepticism. Данче*, Караконџула, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Платонизам. Мада ми је у тесту који Вам филозоф највише одговара "припао" Епикур. http://whichcharacterareyouquiz.com/go/index/22f6be66-146e-4741-a8e6-a31c0112d34e?utm_source=facebook&utm_medium=Outcome&utm_campaign=which-philosopher-are-you Су чим ћу сад пред Његоша? "Питагоре и ти Епикуре, / зли тирјани душе бесамртне..." - Луча Никола Поповић, Благовесник, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Paradoksologija, Никола Поповић, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Платонизам. Мада ми је у тесту који Вам филозоф највише одговара "припао" Епикур. http://whichcharacterareyouquiz.com/go/index/22f6be66-146e-4741-a8e6-a31c0112d34e?utm_source=facebook&utm_medium=Outcome&utm_campaign=which-philosopher-are-you Су чим ћу сад пред Његоша? "Питагоре и ти Епикуре, / зли тирјани душе бесамртне..." - Луча A Njegoš je okoreli dualista. Nemoj njega da slušaš Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Deja Vu, Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Велики број вас овде ће добити платонизам, што претпостављам да је због тога што сте стављали Јееес за Бога, божанство и слично. Предраг М and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 What word would you use to describe yourself?....Perfect Deja Vu and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Снежана, Paradoksologija and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 Platon ko remen, ko bi drugi. Никола Поповић and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 "Нека не улази онај ко није вешт геометрији" Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2014 хуманизам и ренесанса Изгледа нема опција православље иако сам рекао да верујем у Бога, па су ми зато доделили хуманизам. Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука