Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ако Барселона не освоји лигу шампиона ове године, то је онда чиста теорија завере 0110_hahaha и `ладно може да се сними дигитални анђео који год део на ту тему.

Барселона је за класу боља од остатка... али што би лесковчани рекли "Не се знае`е Заре игра"

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

БЕОГРАД - Учесници полуфинала фудбалског Лав Купа Србије биће подвргнути допинг контроли, сазнаје агенција Бета.

Допинг контроле у домаћим такмичењима у Србији нису редовне, за разлику од развијенијих европских лига.

Играчи су, ипак, овог пролећа тестирани после утакмица између Црвене звезде и Војводине у Београду и Војводине и Партизана у Новом Саду.

Велику пажњу јавности у јесењем делу сезоне привукао је захтев Партизана да се допинг контрола

изврши после 137. вечитог дербија са Црвеном звездом, што је много чешћа појава.

Звезда се тада није бунила и такав став није се променио.

"Црвена звезда је увек подржавала и увек ће подржавати оно што доприноси регуларности такмичења", рекао је данас портпарол Звезде Марко Николовски.

Звезда ће у полуфиналу Купа у среду играти са ОФК Београдом, док ће други пар чинити бранилац трофеја Партизан и Војводина, који ће се састати у четвртак.  и Војводина, који ће се састати у четвртак. ће се састати у четвртак.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

ТЕРОРИСТИ прете Мундијалу!

Тачно два месеца пре свечаног отварања Светског првенства у Јужној Африци, најозлоглашенија терористичка организација на планети Ал каида запретила је да ће организовати серију атентата током трајања највеће светске фудбалске свечаности.

Преко свог огранка под називом Исламски Магреб, претње су обелоданили у једном часопису, а пренела га је и америчка станица Си-Би-Ес. У њему се, између осталог, „најављује употреба великих количина експлозива и крваве последице“.

Иако

терористи тврде како „ниједна селекција неће бити изузета од напада“, не крију да је „главни акценат стављен на САД, Енглеску, Француску, Немачку и Италију“.

- Никакве терористичке претње, ма од кога оне долазиле, неће нас натерати да променимо организатора Светског првенства. Дакле, Мундијал ће се сигурно играти у Јужној Африци - тврди генерални секретар ФИФА Жером Валке. - Упознати смо са претњама, ова није била ни прва ни последња, вероватно ни најозбиљнија.

ФИФА уз помоћ Јужне Африке чини све да би обезбедила сигурност такмичарима и многобројним гостима.

- Сарађујемо, како са земљама учесницама СП, тако и са свима осталима. Ништа не препуштамо случају и нико не треба да брине за безбедност - додао је Валке.

НЕПРОДАТО ЈОШ 500.000 КАРАТА

ЧЕЛНИКЕ ФИФА чини се да више од терористичких претњи брине слаба продаја улазница за мундијалске мечеве. Од 2,2 милиона карата, скоро половину су купили домаћини, Јужноафриканци, док је око 500.000 још непродато!

Највише улазница до сада је резервисано у САД, скоро 120.000, док је на другом месту Велика Британија са 67.500.

Подели на овим сајтовима

док ће други пар чинити бранилац трофеја Партизан и Војводина, који ће се састати у четвртак.  и Војводина, који ће се састати у четвртак. ће се састати у четвртак.

dobrodosli

допинг контрола за све ,него шта!!!!    winter

Подели на овим сајтовима

Црвена звезда је савладала Млади радник са веиких и убедљивих 4:1 уз одличну игру Лазетића и осталих. Ипак, централни догађај утакмице која је одиграна у суботу 10. априла био је посета деце са Косова и Метохије. Основци из Велике Хоче били су на Маракани читав дан, најпре у Ред цафе-у, онда и у Музеју.

На полувремену су са атлетске стазе поздравили навијаче док се са северне трибине орило „Косово је срце Србије“, а на крају утакмице имали су прилику и да се сликају са првотимцима Црвене звезде испод северне трибине.

Деца су Маракану и Београд напустила са осмесима на лицима а Црвена звезда им је упутила отворен позив да кад год пожеле буду гости највећег српског стадиона.

Подели на овим сајтовима

Crvena zvezda   61

Partizan        57

Spartak        39

OFK Beograd 37

Vojvodina        34

Metalac        33

Jagodina        30

Javor        29

Smederevo   28

Borac        27

Rad                25

Napredak        24

Hajduk Kula 23

BSK                22

Mladi Radnik 22

Čukarički         18

ОФК Београд - Војводина 2:2 (2:1)

Црвена звезда - Млади радник 4:1 (2:1)

Смедерево - Борац 0:0

Металац - Хабитпхарм Јавор 1:0 (0:0)

Напредак - Хајдук 2:0 (2:0)

Рад - Чукарички Станком 2:0 (0:0)

Јагодина - Партизан 0:0

Спартак  - БСК 2:1 (1:1)

Подели на овим сајтовима

BSK Jagodina 1:4 (0:2) 

Čukarički Stankom Napredak 2:1 (1:1) 

Hajduk Metalac 1:1 (0:0) 

Habitpharm Javor Smederevo 1:0 (0:0) 

Borac Crvena zvezda 0:0

8. Mladi radnik OFK Beograd 0:2 (0:2)

U nedelju dva preostala meca:

Partizan-Rad

Vojvodina-Spartak

Подели на овим сајтовима

Partizan-Rad  2:1

Vojvodina-Spartak  0:1

Подели на овим сајтовима

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије, којој је председавао Слободан Пајовић, казнила је Црвену Звезду са пет утакмица играња без присуства публике.

Казна се односи на првенствене и куп сусрете, а према речима Пајовића изречена је због тешких инцидената и рањавања једног навијача из ватреног оружја за време полуфиналног меча против ОФК Београда.

Приликом изрицања казне, чланови комисије узели су у обзир чињеницу да је Црвена звезда спровела одговарајуће мере обезбеђења, али је закључено да је клуб одговоран за уношење ватреног оружја и пиротехничких средстава на стадион.

Београдском клубу је остављена могућност да се у року од осам дана жали на изречену казну, а уколико санкције остану на снази, "црвено-бели" ће преостале три утакмице у шампионату Србије, као и прве две у наредној сезони, као домаћини играти без публике.

Дисциплинска комисија је данас са по 500.000 динара казнила Партизан и Виојводину због слабе организације, односно инцидената навијача за време полуфиналне утакмице националног купа.

Војводине је кажњена због тога што су њени навијачи упаљеном бакљом погодили у главу једног фоторепортера, а Партизан зато што је дозволио да на трибине буду унета пиротехничка средства.

Подели на овим сајтовима

Фудбалери Барселоне кренули су јуче на пут аутобусом у Милано на прву утакмицу полуфинала Лиге шампиона где су стигли после десет сати путовања.

Екипа је кренула на пут дуг 634 километара у недељу, а ноћ је провела у Кану.

Преосталих 351 км до Милана фудбалери званичног првака Европе су превалили данас, а у Италију су стигли око 14 часова.

Аеродроми у Шпанији су у међувремену поново отворени, али не и они на северу Италије због чега није могло да се крене авионом. Пут од Барселоне до Милана авионом иначе не траје дуже од сат и по времена.

Подели на овим сајтовима

Kako god da je fudbalerima Barselone bilo interesantno puteschestvije do Milana nisam siguran

da im je bilo lepo i na samoj utakmici.

Inter - Barselona 3:1

Murinjo je fenomenalnom postavkom igre predvodio svoju ekipu do istorijske pobede.

Uspeh ne mozze da umanje chak i ochigledne greschke koje je nachinio trener Barselone

Pepe Gvardiola, pogotovu loschim izmenama u josch loschijim trenucima.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Kako god da je fudbalerima Barselone bilo interesantno puteschestvije do Milana nisam siguran

da im je bilo lepo i na samoj utakmici.

Inter - Barselona 3:1

Murinjo je fenomenalnom postavkom igre predvodio svoju ekipu do istorijske pobede.

Uspeh ne mozze da umanje chak i ochigledne greschke koje je nachinio trener Barselone

Pepe Gvardiola, pogotovu loschim izmenama u josch loschijim trenucima.

isus-sinai isus-sinai

Свака част за познавање фудбала  isus-sinai

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

...а ја се надам проласку Интера. Мислим да је наш Деки заслужио као круну каријере трофеј из Лиге Шампиона.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...