Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

НАЈУСПЕШНИЈИ тим у свим европским лигама у овом моменту је Црвена звезда! Са процентом успешности од чак 91 одсто, црвено-бели су поново на пиједасталу ове, ипак, само статистичке рубрике. Изабраници Владимира Петровића у 18 мечева забележили су 16 победа, по један реми и пораз и за проценат престигли израелски Макаби из Хаифе, који је 20. фебруара изгубио од Нетање 1:0. Забележивши други пораз у сезони остао је и после 26 одиграних кола убедљиво први у националном шампионату, али у нашој статистичкој рубрици је “пао” иза Звезде.

Црвено-бели су и у новембру били најуспешнији тим Европе, али су онда доживели

пораз од Партизана и пали на треће место иза Макабија, али и естонске Левадије, која је целу сезону завршила импресивно са 90 одсто успешности и невероватних 97 бодова у 36 мечева и гол-разликом од 121:23!

- Нисам знао овај податак, али у сваком случају прија. Макар се радило само о бројкама. Искрено, волео бих да у овој статистичкој рубрици будемо најбољи и на крају сезоне, јер би то само значило да смо успешно стигли до циља и освојили титулу - пожелео је спортски директор Звезде, Иван Аџић.

На листи топ десет европских клубова налазе се холандски лидер Твенте, чије боје брани Слободан Рајковић и једини непоражени тим украјински Динамо, у коме са успехом игра репрезентативац Милош Нинковић. Три најзвучнија имена су Барселона, Реал Мадрид и Бенфика. Шпански гиганти су изједначени по броју бодова, водиће мртву трку до краја шампионата Примере, али је све извесније да ће на овој листи до краја сезоне “покварити” пласман.

- Годи сазнање да си у нечему најуспешнији, али је и одређена смерница да се у неком сегменту добро развијаш. Овакве позитивне ствари само нас стимулишу да појачамо ритам и наставимо овим путем до титуле - истиче бек Павле Нинков.

ТОП 10

Ц. Звезда (Србија) 91 %

Макаби Х. (Израел) 90 %

Левадија (Естонија) 90 %

Твенте (Холандија) 86 %

Динамо К. (Украјина) 86 %

Санта Колома (Андора) 86 %

Бенфика (Португал) 84 %

Реал М. (Шпанија) 83 %

Барселона (Шпанија) 83 %

Ренова (Македонија) 83 %

Актобе (Казахстан) 83 %

Динамо Т. (Албанија) 83 %

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Stutgart-Bracelona        1:1

Olympakos-Bordeaux    0:1

Inter Milan-Chelsea       2:1

CSKA Moscow-Sevilla     1:1

Revans mecevi:

Barcelona-Stutgart 4:0

Bordeaux-Olympiakos 2:1

Chelsea-Inter Milan 0:1

Sevilla-CSKA Moscow 1:2

Подели на овим сајтовима

Parovi cetvrt finala:

Lion - Bordo

Arsenal - Barselona

Bajern - Mančester junajted

Inter M- CSKA Moscow

Подели на овим сајтовима

ОСАКА ће 7. априла дочекати репрезентацију Србије, али Јапанци очигледно не знају да ће “орлови” практично доћи са селекцијом Јелен Суперлиге. Драган Стојковић, тренер Нагоје Грампус Ејт, “кривац” је што ће се ова утакмица одиграти.

- Јапанци су већ припремили програм у којем рекламирају утакмицу са Србијом. И за њих долази Србија - објашњава Пикси Стојковић. - Они се тако и припремају, и будите сигурни да ће у Осаки, на трибинама бити више од 50.000 навијача, прави амбијент и фантастична атмосфера.

По свему судећи, ни селектор

Јапана неће моћи да рачуна на “Европљане” с обзиром на то да то није дан ФИФА утакмица.

- Колико знам, увелико се ради на томе да играчи који играју у европском клубовима, ипак, добију зелено светло, јер они меч са нашом селекцијом схватају веома озбиљно. Мислим да су већ послати позиви Хонди из московског ЦСКА, Хасебеу из Волфсбурга и неким репрезентативцима из Француске. Један од највећих јапанских асова, Накамура, вратио се у Јокахому и сигурно ће играти против Србије.

Пикси ће, наравно, бити у Осаки.

- Имам тренинг, али ћу га прилагодити утакмици. Од Нагоје до Осаке треба ми возом око 50 минута, дакле, бићу на трибинама и навијаћу за “орлове”.

Биће то прилика да Пикси види и своје репрезентативце на делу.

- Позвани су голман Наразаки, центархалф Тулио и нападач Тамада. Добри су играчи.

Прошле недеље Нагоја је пала у “својој авлији”.

- Несрећно смо изгубили од Кавасакија у 90. минуту (2:3) и нажалост на неки начин поништили победу из првог кола против Гамбе у Осаки (2:1). Међутим, играмо заиста добро и верујем да ћемо већ наредног викенда, опет у Нагоји, победити и кренути у трку за прво место - јасан је Драган Стојковић Пикси.

СВЕ ПЛАЋЕНО ПЛУС 300.000 ДОЛАРА

ЛЕП излет у Јапан биће и финансијски добро плаћен. Наиме, ФС Србије ће за дуел у Осаки добити чек на 300.000 долара плус плаћене све трошкове. Ако се зна да ће против Јапана практично играти други тим Србије, онда је јасно колико је обављен добар посао.

Подели на овим сајтовима

Parovi cetvrt finala:

Lion - Bordo

Arsenal - Barselona

Bajern - Mančester junajted

Inter M- CSKA Moscow

UUUU bre 'dje zapadose bas ova dva da igraju jedan protiv drugog. Za ta dva najvise navijam. joooj Ali proci ce Inter dalje. Ne bih voleo da Barcelona ili Mancester osvoje ove godine Ligu Sampiona. 0703_read

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Металац из Г. Милановц приредио изненађење кола пошто је у Крагујевцу, на стадиону Чика Дача пред око 10.000 гледалаца савладао лидера првенства са 2:1 головима у 53 и 95 минуту, док је пораз Звезде ублажио Богдановић ударцем са једанаест метара у 90. минуту.

Ево и комплетних резултата 19. кола Јелен супер лиге:

Јагодина       0 - 1        Борац Ч.

ФК Металац 2 - 1        Црвена Звезда

ФК Спартак 0 - 0 Јавор Ивањица

Напредак        1 - 2        ОФК Београд

Сартид             1 - 0        Војводина

БСК Борча          3 - 0        Хајдук Кула

Партизан           3 - 0        Чукарички

Подели на овим сајтовима

0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Ја да, али не верујем да ико овде прати.

Пиши слободно резултате, ако мислиш да би требало.  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Ја да, али не верујем да ико овде прати.

Пиши слободно резултате, ако мислиш да би требало.   0205_whistling

Хтео сам да те питам, по теби, има ли шансе да Колубара уђе у елитно друштво?

Подели на овим сајтовима

Од њих зависи. По мом мишљењу је Телеком лига Србије много неизвеснија него Јелен супер лига.

За сада, Колубара како ГАЗИ има реалне шансе да уђе у елиту. Понављам, од њих зависи.

По мом мишљењу су им шансе 75%.

Подели на овим сајтовима

Од њих зависи. По мом мишљењу је Телеком лига Србије много неизвеснија него Јелен супер лига.

За сада, Колубара како ГАЗИ има реалне шансе да уђе у елиту. Понављам, од њих зависи.

По мом мишљењу су им шансе 75%.

Не знам дал се разумеш у то, оћел бити проблем ако не испуњавају неке услове, нпр. немају довољан број столица и сл.

Или ће због развоја фудбала, ипак погледати кроз прсте?

Шта мислиш?

Подели на овим сајтовима

У нашој лиги је то најмањи проблем. БСК Борча нема адекватан стадион па игра на Карабурми, на стадиону ОФК Београда. Исти сл. је са Металцем из Г. Милановца који игра у Крагујевцу и који је показао данас Звезди како се игра за клуб. Према томе Колубара неће имати проблем са стадионом јер увек може да нађе алтернативу (нпр стадион Јединства у Убу) и да на том стадиону тресне неког великана.

Уживај и не секирај се, само нека наставе овим темпом и за њих нема зиме.

Подели на овим сајтовима

Владимир Петровић Пижон је смењен са кормила Црвене звезде, а нови тренер је Ратко Достанић, досадашњи директор омладинске школе на „Маракани“! Пораз од Металца у Крагујевцу коштао је отказа легенду црвено-белих, упркос чињеници да су још први на табели Суперлиге, са два бода више испред Партизана.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...