Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Cukaricki  1 - 0 BSK Borca

Borac C. 0 - 0 Rad

FK Mladi Radnik 1 - 1 Napredak

Hajduk Kula 2 - 1   FK Spartak

Javor Ivanjica 0 - 0 Jagodina

OFK Beograd    3 - 2 FK Metalac

Vojvodina Novi Sad    1 - 2 Partizan

Crvena Zvezda 2 - 1 Sartid Smederevo

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Два и по месеца пред почетак Светског првенства у Јужној Африци селектор Србије Радомир Антић може да буде задовољнији у односу на период почетком године, мада поједини играчи које предводи и даље имају проблеме, неки са повредама, а неки са минутажом у клубовима.

Веома битно је да су се главне полуге тима - капитен Дејан Станковић и заменик капитена Немања Видић, који су доскоро били на медицинским третманима и није се знало када ће почети да играју, у међувремену вратили у Интеру и Манчестеру на своје позиције, грабе ка титулама у шампионатима Италије и Енглеске, а врло лако може да се деси да се нађу и у самој завршници Лиге шампиона. Задовољство је видети да крилни двојац Красић – Јовановић полако улази у препознатљиву форму у ЦСКА и Стандарду, а обојица ће имати довољан број утакмица с обзиром на то да су поред домаћих такмичења још увек у игри за Европу. Оно што, међутим, није добро јесте чињеница да је њихова прва алтернатива Бошко Јанковић због повреде изгубљен за Мондијал, док је Зоран Тошић дрес Манчестера заменио Келновим, управо због минутаже, али је откако је задужио дрес „јарчева“ одиграо само три целе утакмице, и неколико пута улазио у у последњих 30-так минута.

Основну бригу, ипак, представљају статуси голмана Владимира Стојковића и нападача Николе Жигића, који се нису променили ни за милиметар. Обојица чекају шансу на клупи, али каква је тренутна ситуација у Вигану и Валенсији, може да се деси да на припреме дођу са врло мршавом пролећном минутажом. Исто важи и за Ненада Милијаша, који је по доласку у Енглеску имао неколико запажених рола, али како сезона одмиче све више је на клупи Вулверхемптона.

Подели на овим сајтовима

Моје мишљење:

За нас је успех да проћемо први круг, а све изнад је премија.

Европске екипе не могу да освоје првенство ван европе, тако да нам остају само две репрезентације које су способне за тако нешто, а то су Бразил и Аргентина.

И волео бих да првенство не личи на оно 2002 Јапан и Ј. Кореја, то првенство ми је  1324_womens

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Појавио се албум са сличицама, онај добар, Панинијев. Има ли ко да сакупља слајбе...Ја сам почео, тако да ако има заинтересованих за трампу нека се јаве. Уколико буде више нас који смо деца и бавимо се овим хобијем отварамо тему где ћемо да објавимо спискове и дупликате. Можда падну и неке тапке, црно-бело, пола-цело, пар-непар...

Подели на овим сајтовима

Смедерево-ОФК Београд  0:1

Металац-Млади радник  1:0

Напредак-Борац  2:0

Јагодина-Хајдук 2:0

Спартак-Чукарички Станком  1:0

БСК-Партизан  1:2

Црвена Звезда-Војводина  3:0

Рад-Јавор  3:2

На табели је и даље прва Црвена Звезда са 55. бодова. Следе је Партизан са 53, Спартак са 36, ОФК Београд 36, Војводина 30...

На зачељу табеле су Хајдук на петнаестом месту са 20 бодова и последњепласирани Чукарички који је сакупио само 15 бодова.

Подели на овим сајтовима

Биће као и на светском првенству 2006. године. 3 пораза и правац Београд.  0202_238

Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља)

Подели на овим сајтовима

Ја лично више волим када наши фудбалери не играју на европским и светским шампионатима увек нас ибрукају. Сетите се и пред прошло СП је владала велика еуфорија, били смо први у групи испред Шпанаца, очекивало се много. Истина група је била тежа од ове у којој се сада налазимо, мада на СП нема лаке групе и лаког противника. Плашим се да опет не подбацимо онда када је најпотребније. У квалификацијама за СП 2006 тадашњи голман Јеврић је примио све укупно 1 гол и то од Шпаније на њиховом терену а на СП у 3 утакмице је примио 10 голова. Били смо 32. од 32 репрезентације, испред нас је била чак и Саудијска Арабија. Гол разлика у квалификацијама је била 10:1 а на СП 2:10. Тога се ја плашим.

Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља)

Подели на овим сајтовима

Мене највише плаши наш голман joooj, остале позиције су добре klapklap, мислим да нам је одбрана јача страна klapklap klapklap.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Мислим да од Стојковића можемо да очекујемо све, не знам заиста ко ће нам бити 2. голман. Дишљенковић је узео украјинско држављанство тако да он више не може да брани за Србију.           

Подели на овим сајтовима

Мислим да од Стојковића можемо да очекујемо све, не знам заиста ко ће нам бити 2. голман. Дишљенковић је узео украјинско држављанство тако да он више не може да брани за Србију.             

Дишљенковић може да брани за Србију, не може за Украјину јер мора да прође 2. године од задњег наступа за неку А селекцију, тако да Диле има двојно држављанство тренутно.

Ту су неке друге ствари у питању...  :) 0205_whistling 0205_whistling

Стаменковић је решење, као и Јордачевић из Гента. (По мом мишљењу)

Подели на овим сајтовима

Листа стрелаца:

Андрија Калуђеровић (ФК Рад)  13

Мрђа Драган (Војводина) 12

Дејан Лeкић (ФК Црвена звезда) 10

Клеврсон Кордова Клео (ФК Партизан) 10

Дијара Ламине (ФК Партизан) 9