Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Težim ja, ali polako i postepeno. 

A kritikovati nekoga nikada nije glupo.

I još nešto kritikuju i oni i ove što gledaju farmu (kritikujem ih i ja), a u osnovi je ista stvar, samo zabava.

Сложио бих се да је све то само забава...нема неке веће користи у томе...има се о чему причати у лифту, сем о времену...

Подели на овим сајтовима

jeste zabava i farma i gledanje mondijala ali izvinite molim,gledanje češanja nečije guzice na farmi je već tupavost i bolest,a gledanje dokumentarnih filmova ili sporta je nesto sasvim zdravo u tom smislu,tako da ne može biti isto...

За документарне филмове амин...и сам сам монтирао неколико документарних филомва...то је уметност и наука..

али гледање фудбалера који пљују, тресу слине, ударају се по гузици и ваљају по трави није ништа посебно...

...за овакав, свој став, захваљујем се нашој драгој фудбалској репрезентацији од 1998. до 2013.

Подели на овим сајтовима

jeste zabava i farma i gledanje mondijala ali izvinite molim,gledanje češanja nečije guzice na farmi je već tupavost i bolest,a gledanje dokumentarnih filmova ili sporta je nesto sasvim zdravo u tom smislu,tako da ne može biti isto...

Nemoj mi dokumentarne emisije i sport u istu grupu, što je farma za sport, to je sport za dokumentarce.

Подели на овим сајтовима

slažem se ,ali ne možete baš sport svrstati u bolest kao farmu i slične bljuvotine,ipak je sport nekakvo nadmetanje više manje viteško...

ja sport ne bi baš u bolest svrstavao,svako normalan ima u sebi  takmičarski duh,to je ljudska odlika,valjda smo ljudi,naravno da zabava na tu temu nije bolest sve dok je u okvirima fer sporta! Ja također dokumentarne i kulturno umjetničke emisije jače vrednujem od sporta,ali treba razgraničiti bolest od normalnoga,ne može se to sve objediniti,nije fer

Подели на овим сајтовима

slažem se ,ali ne možete baš sport svrstati u bolest kao farmu i slične bljuvotine,ipak je sport nekakvo nadmetanje više manje viteško...

ja sport ne bi baš u bolest svrstavao,svako normalan ima u sebi  takmičarski duh,to je ljudska odlika,valjda smo ljudi,naravno da zabava na tu temu nije bolest sve dok je u okvirima fer sporta! Ja također dokumentarne i kulturno umjetničke emisije jače vrednujem od sporta,ali treba razgraničiti bolest od normalnoga,ne može se to sve objediniti,nije fer

свакако, у праву си...мада у задње време и спорт и фарма и шпанске серије и дневник у мени изазивају исту дозу интересовања...никакву...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

да.. да ... и да...

много често, неколико пута недељно.. а и десетак година сам тренирао и играо... ех... 

• Волим 1

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Igrao sam do skoro, al američki. Soker sam igrao jedino u Srbiji u srednjoj skoli i nisam bio bas neki talenat  :D

Vidi ovog, imaju igraju 99% sa rukama nazivaju "foot", igraju sa jajetom nazivaju "ball".

Pa gde je tu logika da se to zove football?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Убиће нас отац Александар због слике :D

Да не буде да спамујем, не играм фудбал. У школи сам био голман, јер сам морао као да "играм".

Подели на овим сајтовима

Јок. Док био млађи, игро баскет по насељу, ал сад ни то, а у школском дворишту био Срђанов колега голман :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...