Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ако постоји народ који има више комплекса од хрвата нека ми јави.

тесла је бећ хрват а за 20 година исто ће да буде и Ђоковић... dada dada

Ако се добро сећам на индекс.хр ми је написао хрват анкету,ко су за вас највећи хрвати..

Набројани су били:Никола Тесла,Иво Андрић,Руђер Бошковић,њих сам једино запамтио..пази ти кад је њима Тесла хрват,а отац му је православни свештеник био.Па да се рачунају мајке онда Свето писмо не би рачунало мушкарце.

Набијамо им комплексе свакоднено,жао ми их је некад  0405_feel

па и Хрвати имају првославну цркву, само Теслин отац је био у расколу са истом па је служио под српским Епскопом, конташ? али то не мјења ствар Тесла је Хрват  4chsmu1 0203_cool leteti 4chsmu1 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ако постоји народ који има више комплекса од хрвата нека ми јави.

тесла је бећ хрват а за 20 година исто ће да буде и Ђоковић... 0405_feel dada

Ако се добро сећам на индекс.хр ми је написао хрват анкету,ко су за вас највећи хрвати..

Набројани су били:Никола Тесла,Иво Андрић,Руђер Бошковић,њих сам једино запамтио..пази ти кад је њима Тесла хрват,а отац му је православни свештеник био.Па да се рачунају мајке онда Свето писмо не би рачунало мушкарце.

Набијамо им комплексе свакоднено,жао ми их је некад  4chsmu1

па и Хрвати имају првославну цркву, само Теслин отац је био у расколу са истом па је служио под српским Епскопом, конташ? али то не мјења ствар Тесла је Хрват  4chsmu1 0203_cool dada 4chsmu1 leteti

Па и Панџаби ће сутра имати цркву можда па ништа  dada  bleh

Подели на овим сајтовима

Dinamo iz Zagreba otkazao gostovanje u Prištini

Utakmica između Dinama iz Zagreba i selekcije Prve kosovske lige, koja je trebala da se odigra 19. februara, otkazana je zbog " nepostojanja tehničkih mogućnosti" za njeno održavanje.

Portparol Fudbalskog saveza Kosova Erol Salihu obavestio je Dinamo da nema potrebe da planira dolazak u Prištinu jer do meča neće doći.

"Igračima i stručnom štabu NK Dinamo ni u kojem slučaju ne odgovara da se ta utakmica odigra u Kosovskoj Mitrovici, u prvom redu zbog dodatnog putovanja, koje bi im u ovoj fazi priprema donelo velike teškoće i dodatne napore", stoji u saopštenju Zagrepčana na zvaničnom sajtu, uz zahvalnicu na ponudi da se utakmica realizuje.

Dinamo je trebalo da gostuje u Prištini povodom obeležavanja trogodišnjice jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Crkla tema totalno!!!

Poceo prolecni deo prvenstva!

GAZI ZVEZDO!

Zvezda-Smederevo 1:0

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Crkla tema totalno!!!

GAZI ZVEZDO!

u 56 minut prvog poluvremena iz penala  joooj joooj joooj

gazi zvezdo confused1 confused 4chsmu1 bandit 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Da nije žalosno bilo bi smešno ova zvezda sa sve navijačima je kao crtani film

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.

Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"

Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!!

Подели на овим сајтовима

1 Partizan 43

2 Crvena zvezda 38

3 Vojvodina 35

4 Rad 31

5 Sloboda Point Sevoj.24

6 Spartak Zlat. voda 22

7 Javor 22

8 Smederevo 20

9 Jagodina 20

10 OFK Beograd 19

11 BSK 18

12 Borac 14

13 Inđija 13

14 Metalac 12

15 Hajduk 9

16 Čukarički Stankom 4

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Ne bi' da se falim sad, al'... ne da prevodim, nego rasiPUjem!

http://www.acmilan-serbia.com/2010/11/sa-milanom-u-srcu.html

Ево ти, брате, један велики  facenew22222222. Иначе и ја сам исто ''росонер''. Свака част, што си се сетио да отвориш ову тему.

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Pa, svrati nekad na blog.

Stalno ima novih članaka, a i SVE utakmice Milana možeš tamo uživo da gledaš.

Навратим понекад.Не задржим се много на блогу, прочитам вести и то је то у принципу. Него, за тај директан пренос, нисам баш упућен....  :drugarstvo: Па, ако можеш да ми објасниш где се налази тај линк за дир. пренос....

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Nije link, nego se baš na blogu gleda utakmica.

To je Streaming, i ja sam tek pre nekoliko meseci otkrio.

SVE utakmice mogu da se nađu za DŽ. na netu. Ako te mrzi da guglaš, pogledaj na ovoj stranici:

http://www.facebook.com/551991milan?sk=wall

Ti kanali koji prenose Milan, prenose i ostale utakmice.

(na primer: http://www.fromsportcom.com/)

Forza Milan  0203_cool

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Nije link, nego se baš na blogu gleda utakmica.

To je Streaming, i ja sam tek pre nekoliko meseci otkrio.

SVE utakmice mogu da se nađu za DŽ. na netu. Ako te mrzi da guglaš, pogledaj na ovoj stranici:

http://www.facebook.com/551991milan?sk=wall

Ti kanali koji prenose Milan, prenose i ostale utakmice.

(na primer: http://www.fromsportcom.com/)

Forza Milan  0203_cool

Постављена слика

0203_cool

Подели на овим сајтовима

Crkla tema totalno!!!

GAZI ZVEZDO!

u 56 minut prvog poluvremena iz penala  joooj joooj joooj

gazi zvezdo :group111: stadaradim 0442_feel 0442_feel kolo2 kolo2 kolce :bla: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Da nije žalosno bilo bi smešno ova zvezda sa sve navijačima je kao crtani film

Vokri, ako si dosao ovde da provociras bolje ti je da odmah odes. O navijacima nemoj da pricas, nas na jednoj utakmici bude vise nego vas za celu sezonu.

Otvori temu Partizan hrvatski klub pa tamo pisi sta ti je volja.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Ајмо певци prstgore

Хахахахаха, ово је због мене 100%....Братски, kriminalac  sFun_bat

FORZA MILAN!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...