Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Bolje su igrali stvarno ....

Трудили се момци!

...шпанска мушица, шпанска инквизиција, шпанска армада, шпански грип, Андалузија, шпанска опсесија биковима, шпански караван, шпански конквистадори, спенглиш, шпански харлем, Жикица Јовановић, шпанске серије, шпански зид у мојој соби, шпанска села, комшиница која на филолошком студира шпански... Не волим Шпанију, полудећу што морам још и у финалу да их гледам! Срећом, ни мало не волим ни Оландезе па ћу гледати финале ко да гледам балет  dada

Подели на овим сајтовима

Победише мућаћоси.

Nije mi drago zbog njih ali mi bilo sve isto. Ovo SP je beda.....

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

хехехехе она Хоботница је баш добар пророк  4chsmu1

Lepo se moze zaraditi na nju  u smislu pratis je i trk do kladionice  :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Lepo se moze zaraditi na nju  u smislu pratis je i trk do kladionice  :bla:

Dzaba ti sad to. Sad sigurno nije ziva. Sigurno su napravili od nje specijalitet posle utakmice. 0703_read

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Lepo se moze zaraditi na nju  u smislu pratis je i trk do kladionice  :bla:

Dzaba ti sad to. Sad sigurno nije ziva. Sigurno su napravili od nje specijalitet posle utakmice. 0703_read

ммммм...њам, њам ... , холим хоботнице  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

• Гости

hehehe jes jeo kad zive hobotnice? 0703_read ja ne bih mogao da ih jedem.

Живе нисам , а овако јесам .

Небих се усудио онако љигаве и још живе да варим у сопствемом  стомаку , да ми се закачи неки пипак за неко моје цревце и шта онда  :bla:

Подели на овим сајтовима

hehehe jes jeo kad zive hobotnice? 4chsmu1 ja ne bih mogao da ih jedem.

а ти , јел си пробао хоботницу? хи хи  0703_read

Ne. Ne bih zeleo da ih probam. Jedino od tih zanimljivijih jela sto sam jeo jesu zabe iako nisam znao sta sam jeo u tom trenutku. Prvo sam mislio da su pilici posto sam narucio piletinu. Kad sam saznao sta sam pojeo ceo dan mi bilo muka. Ali dobrog su ukusa.  :bla:

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...