Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Poslednji put je Nemačka izgubila jednu utakmicu u početnoj fazi mondijala (u grupi)

još 1986. (a , stalno su na SP)

!!!

od Danske , sa 2:0

posle su stigli do finala , normalno ...

11 puta su bili u polufinalima , 7 finala su igrali , 3 puta svetski prvaci ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Sada se definitivno lakse dise u grupi, nismo vise otpisani hehehe.

Super je pobeda samo mene brine to sto vec drugi put gledam nasu

reprezantaciju da ima igraca vise a protivnik je non stop pred nasim golom.

Zanimljivo je bilo videti kako bez Klosea Podolski vise nije PODOLSKI. Dok Miler na visini

zadatka. Ali bez dileme covek mecea nas Stojkovic algabacaju.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Vidiš i sam, vreme je da se krstiš.. algabacaju

Nego da napravimo deal: ako naši postanu prvaci sveta, ti se krstiš, naravno u pravoslavnoj crkvi. Ako ne postanu, ja te više neću gnjaviti.. okay? algabacaju

Мислим да ако је тако, па макар ми били и прваци света, Музичар не треба да се крсти. Ако икада осети Божији призив сам ће то урадити, ако ли не онда неће. И тако је најбоље- само његова слобода а никако условљеност.
Подели на овим сајтовима

Бксуз увек остаје баксуз.

Ја и мој Брат србомани, ја персимиста он оптимиста у навијачком духу каже он мени да идем у калдионицу и да пишем Србију 2 У 2 (да прво и друго полувреме победи Србија). Ја одма почнем да је смејем и реко сам да су то бадава бачене паре, да ће се цела кладионица мени смејати у лице, .... итд. Али отишао и написао КВОТА 8.00, а у међувремену он ми се јавио да му упишем и словенце 1У1 и ОНИ НАС ЗЕЗНУЛИ ..... Тако да се сад жив једем  greengrin

Јел мали јес ти чуо за ону књигу од госн. Дучића - "Верујем у Бога и Српство !"   ?

Мислим шта да ти кажем...

245245245

;)

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Vidiš i sam, vreme je da se krstiš.. ;)

Nego da napravimo deal: ako naši postanu prvaci sveta, ti se krstiš, naravno u pravoslavnoj crkvi. Ako ne postanu, ja te više neću gnjaviti.. okay? greengrin

Aj ovako :

Ako ne postanemo prvaci sveta - ti prelaziš u bezbožnike , a ?

(znači da su se za dž. krstili ...)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Ја и мој Брат србомани, ја персимиста он оптимиста у навијачком духу каже он мени да идем у калдионицу и да пишем Србију 2 У 2 (да прво и друго полувреме победи Србија). Ја одма почнем да је смејем и реко сам да су то бадава бачене паре, да ће се цела кладионица мени смејати у лице, .... итд. Али отишао и написао КВОТА 8.00, а у међувремену он ми се јавио да му упишем и словенце 1У1 и ОНИ НАС ЗЕЗНУЛИ ..... Тако да се сад жив једем  greengrin

Јел мали јес ти чуо за ону књигу од госн. Дучића - "Верујем у Бога и Српство !"  ?

245245245

:0104cheesy:

Постављена слика

confused

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ја и мој Брат србомани, ја персимиста он оптимиста у навијачком духу каже он мени да идем у калдионицу и да пишем Србију 2 У 2 (да прво и друго полувреме победи Србија). Ја одма почнем да је смејем и реко сам да су то бадава бачене паре, да ће се цела кладионица мени смејати у лице, .... итд. Али отишао и написао КВОТА 8.00, а у међувремену он ми се јавио да му упишем и словенце 1У1 и ОНИ НАС ЗЕЗНУЛИ ..... Тако да се сад жив једем  greengrin

Јел мали јес ти чуо за ону књигу од госн. Дучића - "Верујем у Бога и Српство !"   ?

245245245

:0104cheesy:

Постављена слика

confused

Шала бре Македонац, у фазону да си веровао у српство добио би кинту, ма није битно...

Подели на овим сајтовима

confused maher greengrin greengrin duboko se kajem zbog toga  :0104cheesy: greengrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...