Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Млади радник Војводина 1:3 (1:1)

ОФК Београд Борац 3:2 (2:1)

Црвена звезда Хабитпхарм Јавор 0:1 (0:1)

Смедерево Хајдук 0:0

Металац Чукарички Станком 0:1 (0:1)

Напредак Партизан 0:1 (0:1)

Рад БСК 2:0 (1:0)

Јагодина Спартак Златибор вода 3:1 (1:1)

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Партизан  63

Црвена звезда 62

ОФК Београд 43

Спартак 42

Војводина 37

Јагодина 36

Јавор 35

Металац 34

Смедерево 29

Рад 28

Борац 28

Хајдук Кула 25

Напредак 24

Чукарички Станком 24

БСК 22

Млади Радник 22

Подели на овим сајтовима

Disciplinski sudija Zajednice fudbalskih klubova Super lige Nikola Latinović kaznio je finansijera Hajduka iz Kule Nikolu Džombu sa šest meseci zabrane vršenja svih funkcija u fudbalu.

Kazna je izrečena zbog toga što je Džomba na redovnoj godišnjoj skupštini Fudbalskog saveza Srbije pre mesec dana u Staroj Pazovi klevetao Zajednicu Super lige i pojedine klubove, optužujući ih za "mafijaško ponašanje", prenosi Tanjug. Tom prilikom Džomba je rekao da će prvak države u fudbalu biti klub "koji bude dobar sa Hajdukom".

Izvršni odbor Zajednice Super lige je osudio takvo ponašanje Džombe pred predstavnicima UEFA i rukovodstvo FSS podnelo je disciplinsku prijavu protiv čelnika Hajduka. Sudija je saslušao Džombu u prisustvu njegovog advokata, ali on kasnije nije dostavio pismenu izjavu o svom postupku.

Подели на овим сајтовима

Партизан  63

Црвена звезда 62

ОФК Београд 43

Спартак 42

Војводина 37

Јагодина 36

Јавор 35

Металац 34

Смедерево 29

Рад 28

Борац 28

Хајдук Кула 25

Напредак 24

Чукарички Станком 24

БСК 22

Млади Радник 22

биће интересантан дерби  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Наравно као и сваки претходни, само што ја мислим да ће Звезда пасти у Кули и да ће се све знати већ у недељу. Шта ти мислиш?

Подели на овим сајтовима

Хммм...брате можда се све већ унапред зна,како чујем од људи које се боље разумеју  у фудбал од мене,звезда нема квалитетне играче,већ су само добри менаџери иза њих који једва чекају да продају своју ''робу'' шта ти мислиш о томе?... Џомба јесте лоше реаговао ,али је мафија ипак умешана,по мом мишљењу.Можда ја и грешим,не знам брате,али бих волео да видим заиста фудбал без намештања.

Подели на овим сајтовима

већ су само добри менаџери иза њих који једва чекају да продају своју ''робу'' шта ти мислиш о томе?...

0110_hahaha amen amen

Подели на овим сајтовима

Спартак - Рад 1:0

Војводина - Јагодина 4:1

БСК - Напредак 1:1

Јавор - ОФК Београд 0:1

Борац - Млади Радник 1:0

Партизан . Металац 3:1

Недеља:

Хајдук Кула - Црвена Звезда 0:1

Чукарички - Металац  0:0

Подели на овим сајтовима

Партизан   66

Црвена звезда 65

ОФК Београд 46

Спартак 45

Војводина 40

Јагодина 36

Јавор 35

Металац 34

Борац 3 1

Смедерево 30

Рад 28

Напредак 25

Хајдук Кула 25

Чукарички Станком 25

БСК 23

Млади Радник 22

Подели на овим сајтовима

Фудбалери Интера су након 90 минута убијања фудбала против Барселоне херојски обавили свој задатак - поразом од 0:1 су сачували сјајних 3:1 са Меаце и пласирали су се у 38 година чекано финале Лиге шампиона! Сада већ бивши шампиони Европе су невероватан бедем испред гола "нероазура" пробили тек у 83. минуту, али ни бриљантан потез Пикеа ни то што су више од сат времена имали играча више им није помогло у покушају да се евентуалном одбраном титуле упишу у историју.

Феноменални Жозе Мурињо је пре утакмице рекао да је меч на Сантјаго Бернабеу за Барселону опсесија, а за његов тим сан. Иако је крцати Камп Ноу неко време био опседнут, због Интерове тактике убрзо је лако могао и да заспи.

"Нероазури" су као и у првој утакмици потпуно свесно препустили лопту Барселони, а онда јој нису дозволили да било шта конкретно са њом уради.

Домаћа екипа је у првих двадесетак минута практично без престанка држала лопту у ногама. Међутим, фантастична дисциплина и одлично позиционирање играча у својој трећини терена нису дозволили Каталонцима да играју оно што најбоље знају, а то је офанзивни фудбал.

Гвардиолина мантра "напад, напад, напад" је протеклих неколико дана понављана узалуд, јер 80:20 у поседу лопте и неколико стотина додавања више у односу на ривала нису оно што је Барси било потребно. Лопте су мирно чишћене из шеснаестерца, а једини разлог за устајање са седишта на стадиону је био леп покушај из прве Педра на убацивање Данија Алвеша.

Свака нада у то да ће се ритам променити до краја утакмице пала је у воду већ у 27. минуту и то у тренуцима када је Интер коначно кренуо да игра офанзивније.

Заслуге за то иду прилично невероватној одлуци судије Франка де Бекерлеа, који је заједно са извађеним црвеним картоном за Тијага Моту угушио и аргумент Барсе из прве утакмице о неправедном суђењу.

Тијаго Мота је руком одгурнуо Серхиа Бускеца, који се театрално срушио на земљу и тако од белгијског арбитра изнудио поприлично невероватно директно искључење. Ствари су могле да буду другачије да је Белгијанац извукао жути и на тај начин искључио већ опоментог Тијага Моту.

Ако неки човек на некој утакмици црвени картон може да употреби у своју корист, онда је тај човек Жозе Мурињо, а та утакмица Барселона - Интер. Игра са десеторицом није уопште сметала "нероазурима", који су повремено Самјуела Етоа користили и на левом беку. Интер се потпуно посветио својој, благо речено, декадентној игри, и дефинтивно се није обазирао на то што Барселона сат времена није морала уопште да брине о свом голу.

Тако су успаванку са 21 играчем на терену на кратко прекинули само сјајан шут Месија (какав је ушао против Арсенала), одлична реакција Жулиа Цезара и снажан али непрецизан слободњак невидљивог Ибрахимовића. После тога мирно је било све до последњих десетак минута, у којима је серију узбуђења отворио промашај Кркића.

Интер све до тада није себи дозвољавао ни милиметарске грешке, а задња линија није погрешила чак ни у 83. минуту када је Пике мајсторски постигао гол. Фудбалер Барселоне је био корак у офсајду, али је заставица остала доле. Пике је показао Златану шта је требало да ради у првом полувремену, сјајно се окренуо и тако себи потпуно отворио мрежу - 1:0 за најаву паклене завршнице.

У њој се мрежа још једном затресла, али је акција Барселоне претходно прекинута због још једне сумњиве судијске одлуке - Јаја Туре је наводно играо руком.

Било како било, Мурињова екипа је амортизовала притисак, шутеви Месија и Ћавија нису били довољно добри па је укупан резултат остао 3:2 за невероватне "нероазуре" и тренутно, без поговора, највећег мајстора тактике - "Специјалног".

Европа ће добити новог шампиона, а он ће бити један од два стара великана - Интер или Бајерн.

Подели на овим сајтовима

ja sam ludački navijao za Barsu ... t.j PROTIV INTERA !

... MILANISTA sam već preko 15 godina ...

branili se ljudi ... šta da rade sa 10 igrača i povoljnim rezultatom iz Milana  ?

a, sad kada bi izgubili finale ... he he ... ne bi mi bilo više žao za sinoć !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

branili se ljudi ... šta da rade sa 10 igrača i povoljnim rezultatom iz Milana  ?

Ма ће изгубе 100 посто, ја навијам за Бајерн!  kriminalac 0304_smile4

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Дејан Станковић свакако пре Ивице Олића

FORZA INTER!!!!

Подели на овим сајтовима

Ма ће изгубе 100 посто, ја навијам за Бајерн!  sFun_bat maher

eto , da se pobratime Milan I Bajern !!!!

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...