Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Kakav skot, cipov, copina... je ovaj Karagunis. Seljački mentalitet samo tako. Dao bih mu žut da sam sudija samo tako. Podseća me na Piksija u našoj reprezentaciji svojevremeno - niko živ nije mogo da izvede slobodnjak od njega

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Kakav skot, cipov, copina... je ovaj Karagunis. Seljački mentalitet samo tako. Dao bih mu žut da sam sudija samo tako. Podseća me na Piksija u našoj reprezentaciji svojevremeno - niko živ nije mogo da izvede slobodnjak od njega

Е зато је ЦРЦ сад у 1/4 финалу...

Подели на овим сајтовима

Их бре,па Карагунис није ни до колена Пиксију... joooj

Иначе ,да сам ја стајао на голу Грчке,одбранио бих бар један пенал,овај дечко није био ни близу да бар пипне лопту...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

iskreno sve reprezentacije koje sam gotivio su ili ispale ili pokradene.

Zeleo sam prvoo da Ekvador prodje grupnu fazu al nesu imali sanse, tacnije izgubili su istu u prvom mecu protiv modifikovane albanije. 

Mexico i Chile su mi bili favoriti i zeleo sam da jedna od te dve reprezentacije i osvoji, ali eto Chile ispade od Brazila na penale, a Mexico pokraden i izbacen od portugala (Pabla Pruense) 

Ostade meni jos Colombia za koju cu da navijam sada, ako i oni ispadnu u sledecoj fazi onda me i ne interesuje ko ce da pobedi jer ni jedna od zemalja koje gotivim nece biti tamo. :P 

Подели на овим сајтовима

Изгледа да су многе репрезентације задовољне головима постигнутим у групној фази. Сад, само ако морају, ту око 120. минута или на пенале.

Прогноза за финале: Немачка - Холандија, Немци освајају.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...