Мис Мун Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Da li ste ikad osjećali da ste na raskrsnici života i ne znate kud da se uputite?Odjednom ne znate šta želite od života,ne znate šta vam je cilj,najveće želje vam se nisu ostvarile (ili jesu ali vas to nije ispunilo)?Kako se izboriti sa "zastojem u glavi"?Kako izabrati pravi put a ne osvrtati se svaki čas i ne pitati se da li ste dobro izabrali? -Владимир-, Вук самотњак, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Ne razmišljati mnogo, moliti se bez konkretnih namera, opustiti se Мис Мун, Срђан Шијакињић, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Ненад Р., Иван Ивковић, Мис Мун and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Ја лично,волео бих да сам до раскрснице бар дошао, сад ни сам не знам где се налазим... ИгорМ, -Владимир-, Јелина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Da li ste ikad osjećali da ste na raskrsnici života i ne znate kud da se uputite?Odjednom ne znate šta želite od života,ne znate šta vam je cilj,najveće želje vam se nisu ostvarile (ili jesu ali vas to nije ispunilo)?Kako se izboriti sa "zastojem u glavi"?Kako izabrati pravi put a ne osvrtati se svaki čas i ne pitati se da li ste dobro izabrali? Као да чујем себе, свој ехо који полако заостаје иза моје сенке... Тако би описао ово размишљање које је било присутно и код мене, рекао би чешће него сада. Ово ми је дало наду: "Иштите најприје Царство Божије и правду његову, и ово ће вам се све додати. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога." (Мт. 6, 33 - 34.) Глава је чудо када настане саобраћајни колапс мисли. Када сам тај колапс донекле довео у ред, дало се видети правог пута. Само без бриге. Него, да ли ме Мис Мун асоцира на лепотицу васцелог месеца? Paradoksologija, Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Da li ste ikad osjećali da ste na raskrsnici života i ne znate kud da se uputite? верујем да се свако кад тад нађе у тој ситуацији....најбоље је све предати у руке Божије, али некад одговор не стиже на време или га ми не уочимо....тотално незавидна ситуација....али је у сваком случају донети било коју одлуку боље од чекања и пасивности.... https://www.pouke.org/forum/topic/27040-neodlu%C4%8Dnost/ Иван Ивковић and Вук самотњак је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrdjanSd Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Raskrsnica zivota je iskusenje gde trebamo izabrati kojim putem da krenemo,Jako je nezavisna,prekretnica zivota gde donosimo odluku svesni rizika, sa nadom da smo ucinili pravu stvar.Mislim da svako u dusi ima resenje za tu situaciju,samo se treba pomoliti,doneti odluku i ne razmisljati da li je prava odluka donesena.....svaka odluka je prava ako je donesena srcem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Само немој да се враћаш назад, из страха да не изабереш погрешан пут. Уз Господа, сваки пут је прави, можда је неки заобилазни, и није онакав какав си ти желела да буде, али је сигурно онај којим и треба да идеш. П.С. С` вером у Бога, напред ! Jelena 1901, Данче*, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мис Мун Написано Децембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Slažem se s tim da čovjek ne treba da razmišlja mnogo ali moj problem je što ne mogu prestati razmišljati.Čitav život me vodi moj zdrav(?) razum.On je uvijek dominantan u donošenju odluka.Ja triput (ma 100puta)mjerim-jednom siječem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Slažem se s tim da čovjek ne treba da razmišlja mnogo ali moj problem je što ne mogu prestati razmišljati.Čitav život me vodi moj zdrav(?) razum.On je uvijek dominantan u donošenju odluka.Ja triput (ma 100puta)mjerim-jednom siječem. Ja hiljadu puta merim i na kraju se toliko umorim da nemam snage ni volje da presečem Sad, šalu na stranu, ono što mogu da kažem za sebe je da ja živim ovo što si ti opisala... Dal nam ta glava pravi toliko problema, ne znam, i meni dođe da mogu da je odšrafim, al ne ide tako... Evo, da podelim - veliki deo života, i dok nisam bio u veri, ja sam svu suštinu radosti i ispunjenosti video u drugima. Samim tim, trudio sam se da što bolje udovoljim ljudima oko sebe, učinim ih srećnim u nadi da će njihova radost, makar na kratko biti i moja. Samo, čini mi se da nisam to sproveo kako treba. Evo me, tu gde jesam, drugog ne mogu da krivim osim mene (mada povremeno poželim) i dođe mi na um juče: "E, burazeru, što ne može da ti bude važno ovde i sada?" Zašto gubimo lepotu života zbog stvari koje će proći? Ne znam da li veruješ u Boga, ali podeliću misao jednog svetitelja, kada je imao iskušenja, rekao je: "Gle, stojim pred Bogom, i dobro mi je." Imaš svakog razloga da se brineš. Imam i ja. Često se pitam i ko sam, zašto sam, odakle dolazim i kuda idem. Ali, nema razloga da nam ta briga pokvari ono što imamo (naravno ako imamo), a to je živi odnos sa čovekom i (za onoga ko veruje) kroz njega sa Bogom, što ja, na žalost, često dozvoljavam. Da li ste ikad osjećali da ste na raskrsnici života i ne znate kud da se uputite?Odjednom ne znate šta želite od života,ne znate šta vam je cilj,najveće želje vam se nisu ostvarile (ili jesu ali vas to nije ispunilo)?Kako se izboriti sa "zastojem u glavi"?Kako izabrati pravi put a ne osvrtati se svaki čas i ne pitati se da li ste dobro izabrali? Što se zastoja tiče, ne znam, sa tim se i ja borim, valjda "um mora da siđe u srce, da bi delali ko jedno". "Možda nije svaki put koji izaberemo pravi, možda je prosto put koji smo izabrali." Sad, treba biti jak i stati iza svog izbora, a ne svaljivati krivicu. PS: evo i jedna pesmica koju volim da slušam kad se osetim ovako. A ti primeni Вук самотњак and Мис Мун је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
син милутин Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Па... Човек је увек на раскрници, сваким даном свог живота. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Kad sam tako na tim nekim raskrsnicama, onda popišem gde sam sada, a gde želim da budem, pa tako trasiram svoje korake. Вук самотњак је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Slazem se da ne treba mnogo razmisljati, um je prevrtljiv. Neke odluke se ne mogu doneti racionalno. Udahnes duboko, umiris um, i otvoris se za on emocionalno u sebi. Osluskujes emocije i onaj unutrasnji glas koji N I K A D ne gresi. " Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati" ( Mali princ) Kaludjerovic Sreten, Снежана, Zero and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Slažem se s tim da čovjek ne treba da razmišlja mnogo ali moj problem je što ne mogu prestati razmišljati.Čitav život me vodi moj zdrav(?) razum.On je uvijek dominantan u donošenju odluka.Ja triput (ma 100puta)mjerim-jednom siječem. Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Зосима је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука