RYLAH Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 @@ROMAN CURIA, Три поена упозорења и избрисане увредљиве поруке, као и одговори на њих. Запамти да си на православном форуму, који се налази у Србији. Не можеш да пљујеш ни по Православљу ни по Србији. Шта радиш на другим местима, баш ме брига, али овде се такво понашање не толерише. Дијалог да, али пљување не. Већ си једном био банован из истих разлога, сада опет долазиш да нам просипаш исте приче. Дал си мислио да је неко овде будала? Или се смири, или опет летиш са форума. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bistrik Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Благодат није сама себи циљ, већ је она оруђе са једином и најпростијом наменом да свакога учини судиоником и сједини Христу у Православној Цркви. Ради тога су и ступњеви духовног узраста потпуно аналогни Црковној и Небеској Јерархији, а права се духовност која је плод благодати, напросто не налази и не остварује код оних који себе подвизавају одвојени од Христа. Њихова је “духовност”, без икаквог изузетка скверна, блудна и демонска, а тиме и директно супротстављена Православној Цркви, јер заправо, суштина духовних дарби је у томе да нас приведу и присаједине извору благодати, т.ј, личности Дародавца, Господа Исуса Христа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 @@ROMAN CURIA, Три поена упозорења и избрисане увредљиве поруке, као и одговори на њих. Запамти да си на православном форуму, који се налази у Србији. Не можеш да пљујеш ни по Православљу ни по Србији. Шта радиш на другим местима, баш ме брига, али овде се такво понашање не толерише. Дијалог да, али пљување не. Већ си једном био банован из истих разлога, сада опет долазиш да нам просипаш исте приче. Дал си мислио да је неко овде будала? Или се смири, или опет летиш са форума. o cemu pričas ??? Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bistrik Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Прекидањем заједништва и општења са Црквом у Светом Причешћу, лишавамо се самог Духа Светога и Његових благодатних дарова у којима се свакако убраја и дар умносрдачне молитве, али и дар епископства, свештенства, хришћанства, каои и сваки други дар љубави Божје, будући да према предању светих отаца, нема другачијег хришћанства, нити, неког другог Христоса и благодати, а нема ни другачије истине, нити, неког другог живота и спасења – ничега од свега тога нема без Православне Цркве и свега тога има једино у Православној Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 o cemu pričas ??? Мош да се правиш луд, ал то не утиче на било шта даље. Или престани да вређаш или довиђења. Bistrik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Nitko ovdje nije dosao pricati o ratu jer tu imamo svi da kazemo.. najbolje je da se držimo teme a to je suradnja KC i pravoslavaca. Ne znam uopće čemu nekakvo podbadanje. Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Уклоњена и задња провокаторска порука, као и одговор на њу. Ово неће да буде на форуму. @@ROMAN CURIA, или се смири или иди негде другде да правдаш злочине над Србима. Шта лично мислиш, не интересује ме, али да правдаш и величаш злочине на овом форуму нећеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Je li mi neko ovrisao poruku ili sam izašao iz taba a nisam je poslao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Ovo je posebice hvale vrijedno ovde godine, Jeruzalem Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Je li mi neko ovrisao poruku ili sam izašao iz taba a nisam je poslao? Ne znam moguće najvjerojatnije mora brisat poruku koja nema veze sa temom. Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Je li mi neko ovrisao poruku ili sam izašao iz taba a nisam je poslao? Ја сам обрисао. Нема потребе дозвољавати такве провокације, нити одговарати на њих. Ако настави, лети са сајта, ал неће да уноси немир, јер то му је и циљ. И није му ни први пут, већ је једном био банован. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 To bi bilo tačno kad bi u zajedničkim pravoslavno-katoličkim deklaracijama kojim su ekumenski dijalozi započeti Veliki raskol iz 1054. bio definisan kao jednostrani otpad, otpadnuće samo jedne strane, svejedno koje. Medjutim tamo se nešto takvo nigdje ne spominje niti je tako nešto bilo potpisano bilo kim, ni od strane opunomoćenih pravoslavaca a ni katolika. Dakle, Vi mislite da postoje dve (2) izvorne (sama rec izvorno nagovestava na to da je jedan vir) Crkve? Da li je to u saglasnosti sa Simvolom Vere? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Ovaj forum preporucao mi je jedan suradnik s posla nisam ovdje da raspravljam o politici a vi biste trebali bit bolji "domaćini. Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Medjusobno ukidanje anateme nakon II vatikanskog koncila izmedju pape i patrijarha imalo je vaznost za ekumenizam koji zivimo danas kada se zajedno i molimo u crkvama. Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука