Jump to content

Папа се поклонио пред васељенским Патријархом Вартоломејем и затражио његов благослов

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Nikako ti se nisam obratio u smislu koji navodis. Licno smatram da su podele na "mi i vi" glupe. Uz duzno postovanje zelim ti laku noc.

Nije bitno to da li me persiraš ili mi tikaš, obratio si mi se sa pitanjem koje se odnosi na izvornost Crkve, dakle kao katoliku. Nisi mi se obratio ni kao folkloristi ni kao muzičaru ni kao bankaru ili socijalnom radniku sigurno s tim pitanjem, što znači da se tiče svih nas katolika. A ja sve katolike ne predstavljam i zato ne mogu reći u njihovo ime da ja tu nešto smatram ili ne smatram, razumiješ, prava adresa je ovdje:

http://w2.vatican.va/content/vatican/en.html

A ukoliko bi htio riješiti neke svoje nedoumice i nejasnoće s načinom reprezentiranja,

predstavljanja vas pravoslavaca u svijetu i u tim dijalozima onda je prava adresa ovdje:

http://www.spc.rs/

Подели на овим сајтовима

Nije bitno to da li me persiraš ili mi tikaš, obratio si mi se sa pitanjem koje se odnosi na izvornost Crkve, dakle kao katoliku. Nisi mi se obratio ni kao folkloristi ni kao muzičaru ni kao bankaru ili socijalnom radniku sigurno s tim pitanjem, što znači da se tiče svih nas katolika. A ja sve katolike ne predstavljam i zato ne mogu reći u njihovo ime da ja tu nešto smatram ili ne smatram, razumiješ, prava adresa je ovdje:

http://w2.vatican.va/content/vatican/en.html

A ukoliko bi htio riješiti neke svoje nedoumice i nejasnoće s načinom reprezentiranja,

predstavljanja vas pravoslavaca u svijetu i u tim dijalozima onda je prava adresa ovdje:

http://www.spc.rs/

Imas pravo. Laku noc.

Подели на овим сајтовима

Vatikan -- Papa Franja je izjavio da želi da se sretne sa poglavarom Ruske pravoslavne crkve, ali, kako je rekao, sumnja da će do toga i doći.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=11&dd=30&nav_category=78&nav_id=930861

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore

Подели на овим сајтовима

Inače postoje četri vrlo jaka dokaza o tome da bi srpski Nemanjići ustvari mogli biti ti češki Nemanici:

1. toponimski dokaz - mjesto Nemanice

2. raširenost prezimena kod Čeha

3. narodna predaja

4. nazovemo ga sad privremeno arhivskim dokazom

iz vatikanskih arhiva postoje neke aluzije na kulantno

rečeno visoki afinitet Čeha prema stvaranju svojih nekih

vizija (Jan Hus) što se i potvrdilo kasnijim nekim kontaktima

u Carigradu, Česi su bili oduvijek vrlo, vrlo nenaklonjeni Rimu,

a vrlo nerado su bili tamo vidjeni (opet oni češki jeretici, omg).

:)

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislio da Nemanjići vode naziv od situacije kad su, vo vremja ono, papa i kurija najavili posetu Srbiji. Kao što znamo, do posete nije došlo jer su papsku kuriju na granici zadržali Bosanci zbog formalnih problema oko pasoša i rio mare namaza od tunjevinekoji je jedan kardinal pokušao da prokrijumčari u šeširu. Na to je Stefan (tada još uvek nije bio Nemanjić) rekao - Nema njih, treba ići pa je skraćena verzija ušla u upotrebu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Замолио ме Бистрик на Пп да вам кажем да га је неко блокирао и да вас замолим у његово име да се то среди. Даље од овог не знам...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Znaci oce Jovan Pavle Drugi svet? A satro se protivimo kanonizaciji Stepinca,ciju je pokrenuo ko? Joj ne pada sneg da pokrije breg... U kojoj ste vi uopste crkvi? Za moju crkvu ne postoji nikakav sv.Jovan Pavle drugi?da li moj patrijarh po cijem blagoslovu se radi kalendar svetih radi pogresno nesto ili je sta u pitanju? u kojoj ste vi crkvi? medju-crkva neka ili?   A opet vase poruke oce odisu ljubavlju "lupas" "neznalica" itd,doslednost pre svega,pogotovo u tome,vasa prepametnosti i sveznanja vladiko.   Jos jedared nije cudno sto ste u sukobu sa svakim vladikom sa kojim ste se videli uzivo vise od 3 puta.

Шта рећи? Видим да се свештеник Ђуровић поноси овим стварима. Ја их се стидим. 

Подели на овим сајтовима

Znaci oce Jovan Pavle Drugi svet? A satro se protivimo kanonizaciji Stepinca,ciju je pokrenuo ko? Joj ne pada sneg da pokrije breg... U kojoj ste vi uopste crkvi? Za moju crkvu ne postoji nikakav sv.Jovan Pavle drugi?da li moj patrijarh po cijem blagoslovu se radi kalendar svetih radi pogresno nesto ili je sta u pitanju? u kojoj ste vi crkvi? medju-crkva neka ili?

A opet vase poruke oce odisu ljubavlju "lupas" "neznalica" itd,doslednost pre svega,pogotovo u tome,vasa prepametnosti i sveznanja vladiko.

Jos jedared nije cudno sto ste u sukobu sa svakim vladikom sa kojim ste se videli uzivo vise od 3 puta.

Дебејац пензос... видећемо се. 

Подели на овим сајтовима

Ne razumem vas odgovor,ako poruka treba da bude pretnja onda stvarno oce... ne zna se od nas dvojice koji je vise gord,mozda sam ja,ali i vi ste tu negde.

Nego ne odgovoriste mi na pitanja.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...