НиколајСвесрпски Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Вјерујем у премијера али не и у владу! Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 "Poznati autor otkrio je svoju duhovnu stranu povodom predstavljanja njegovog novog romana koji se bavi sveštenikom koji gubi veru..."Mož' biti da je Steva 'Kralj' konačno odgledao film "Signs" ....https://www.youtube.com/watch?v=5kjiyQXnbHw Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 ОК, ајде да проверимо... Атеизам - убио на милионе људи (Кина, Северна Кореја, СССР, Камбоџа остали болесни атеистички режими), малтретирао још ко зна колико милиона... Наука - побила још много више људи и потпуно уништила природу (производња оружја, отровних гасова, експерименти на људима, штета човековој околини)... Књиге - из њих се учило о комунизму, науци (која је, како смо горе видели, сушто зло), и о свему лошем. Религија - Побила доста људи, ал једно петнаестак милијарди људи који су ходали Земљом до сада зауздавала да не испоље своју праву природу и не сатру цео људски род између себе. Заслужна за опстанак људског рода. Ајде, ја могу овом логиком да се служим вазда. Јес фалична, ал то је логика којом се користе атеисти приликом импутирања негативних последица људског урођеног система на религију. И у овој логици, религија никад неће да изгуби, као што смо видели. Do u tancina pristrasna analiza... Od tebe nekako ocekujem vise objektivnosti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Do u tancina pristrasna analiza... Od tebe nekako ocekujem vise objektivnosti... Укажи ми на грешку, користећи се логиком којом се иначе користе атеисти кад причају како је религија највеће зло овог света. Kaludjerovic Sreten, Gordana . and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Укажи ми на грешку, користећи се логиком којом се иначе користе атеисти кад причају како је религија највеће зло овог света. Зато што не мисли да је Христос успоставио Цркву и она по њему заводи народ ради интереса. Тражи да ми не знамо да Бог постоји наравно да и не верујемо у Светог Духа. Ништа друго све друго је мање битно у животу. Срце га боли за нас. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Православље је заједница али има и строго лични однос према Богу и то у свом сопственом опиту. Нико није опстао у Цркви а да није у себи осетио Животодавца. То је сва Истина Православља. Потпуна слобода у свим могућим правцима. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Потпуна слобода у свим могућим правцима. Potpuna sloboda u svim pravcima al opet ako oces u carstvo nebesko ima sijaset pravila i ogranicenja koja moras da ispostujes ako si za tu opciju... ali dobro, imas slobodu da ne budes za tu opciju, imas punu slobodu da budes i ateista ako zelis ili inovernik, svejedno... mozes da budes sta hoces i niko nece ni da te pipn... hmmm... cekaj malo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Укажи ми на грешку, користећи се логиком којом се иначе користе атеисти кад причају како је религија највеће зло овог света. Greska je sto ja u medju navedenim primerima stavljam jednakost, bez obzira sto sam ateidsta a ti si morao deo oko religije da "zaubavis" malo... tako mogu i ja. Mogu da ti napisem argumentovano zasto je religija smrt a ateizam zivot i svetlost, ali necu to da radim jer nije fer. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Ето како неки људи само користе. Третирање Бога као бесплатне комуналне службе, личног слугу....Боже, уради уместо мене ово или оно му је океј, а да мрдне доопе и оде у цркву и стане да се захвали за све, е то му је тешко. Прави " тејкер" Kaludjerovic Sreten and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 ОК, ајде да проверимо... Атеизам - убио на милионе људи (Кина, Северна Кореја, СССР, Камбоџа остали болесни атеистички режими), малтретирао још ко зна колико милиона... Наука - побила још много више људи и потпуно уништила природу (производња оружја, отровних гасова, експерименти на људима, штета човековој околини)... Књиге - из њих се учило о комунизму, науци (која је, како смо горе видели, сушто зло), и о свему лошем. Религија - Побила доста људи, ал једно петнаестак милијарди људи који су ходали Земљом до сада зауздавала да не испоље своју праву природу и не сатру цео људски род између себе. Заслужна за опстанак људског рода. Ајде, ја могу овом логиком да се служим вазда. Јес фалична, ал то је логика којом се користе атеисти приликом импутирања негативних последица људског урођеног система на религију. И у овој логици, религија никад неће да изгуби, као што смо видели. Da li je ateizam bio motiv? Ne DA li ej Nauka bial motiv? Ne Da li su knjige bile motiv? Neke jesu. Da li je religija bila motiv? Skoro svaka je u nekom trenutku bila motiv za ubijanje i lanje. CecaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Атеизам је конципиран тако да злоупотребљава људе. Наука је конципирана тако да злоупотребљава људе. Књиге су конципиране тако да злоупотребљавају људе. Видиш колико је лако, може свако тако да се игра. "да се игра" ? ако алудираш на моју кратку реченицу, тј чињеницу да нисам образложила оно што тврдим, онда морам да кажем да једноставно нисам имала времена да пишем. о злоупотреби људи од стране орг.религије се може написати десетак страница. а на овом форуму не видим ништа лоше да се пише кратко, да се изнесе мишљење без дугачког образлагања. ---- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 A vi ste neki astrolog, proročica? i organizovanu i neorganizovanu religiju čine ljudi. Ako je nešto stvoreno da zloupotrebljava, onda to nešto treba promeniti a ne odbaciti. Medicina je mnogo više zloupotrebljena nego što je religija. никаква пророчица. писала сам о оном што мислим да је било и што је сада, нисам се изражавала у будућем роду. што се тиче промене (побољшавања) религије или одбацивања религије: ја сам и за једно и за друго. Како год је коме воља. Битно је да будемо бољи и као појединци и као друштво. Медицина..... више злоупотребљена од религије. Не бих рекла! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Potpuna sloboda u svim pravcima al opet ako oces u carstvo nebesko ima sijaset pravila i ogranicenja koja moras da ispostujes ako si za tu opciju... ali dobro, imas slobodu da ne budes za tu opciju, imas punu slobodu da budes i ateista ako zelis ili inovernik, svejedno... mozes da budes sta hoces i niko nece ni da te pipn... hmmm... cekaj malo... то ако гледаш нарелигију као на кривични законик. али она је пре упуство за веш машину - ако машина живи по "заповестима" из упуства све кул, ако не, квари се, умире, али не зато јер је писац упуства кажњава. е па вера је још боља, даје генерална упства али је и тајна јер се може спасти на несазнатљиве начине. Volim_Sina_Bozjeg and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Potpuna sloboda u svim pravcima al opet ako oces u carstvo nebesko ima sijaset pravila i ogranicenja koja moras da ispostujes ako si za tu opciju... ali dobro, imas slobodu da ne budes za tu opciju, imas punu slobodu da budes i ateista ako zelis ili inovernik, svejedno... mozes da budes sta hoces i niko nece ni da te pipn... hmmm... cekaj malo... Ко ће да те пипне? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Битно је да будемо бољи и као појединци и као друштво Zasto? Sta smo tacno mi da bi trebalo da budemo bolji i da nam bude bolje? Sta je uopste "bolje" ? I na osnovu cega? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука